Си Дзинпин: Човечеството няма да допусне разпалването на нова Студена война

2
Това се посочва в писмено обръщение на китайския лидер към участниците в срещата на върха на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество в Банкок
Това се посочва в писмено обръщение на китайския лидер към участниците в срещата на върха на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество в Банкок Снимка: Агенция Фокус

Това се посочва в писмено обръщение на китайския лидер към участниците в срещата на върха на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество в Банкок

Президентът на Китай Си Дзинпин заяви в четвъртък, че съвременното човечество ще отхвърли всички опити за разпалване на нова Студена война, предава Xinhua, цитирана от Агенция Фокус. Това се посочва в писмено обръщение на китайския лидер към участниците в бизнес форума в рамките на срещата на върха на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество в Банкок.

"Никакъв опит за отприщване на нова студена война няма да бъде толериран от хората на нашето време“, категоричен е китайският лидер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    сащ е агресор
    Защо служебното правителство на България не осъди остро усраинската агресия над Полша и не забраним доставките за агресора усрайна?!
  • 3
    6
    lak
    НАТО трябва да отвърне на усраинската агресия! Припомняме, че усрайна бомбардира полша и по този начин обяви война на НАТО! Т.е. усрайна е агресор, защото с бомбите си усраинците ъбиха мирни полски граждани! усрайна е агресор! НАТО трябва да отвърне реципрочно на усраинската агресия!
  • 2
    5
    daskal
    усрайна вече е световно посмешище! С голяма сигурност можем да констатираме, че зелен СКИ е по-голям лъжец от про100$$$$$$$$$$ к!р0!!
  • 1
    4
    До 3
    Защо не се прегледаш в Психодиспансера ? То твоето заболяване не се лекува , но поне да се претъпи , че се вижда отдалеч.
  • 2
    3
    Психиатъро
    Даскале, хапчетата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари