Швейцарска компания търси млади инженери у нас

0
Програмата предоставя индивидуален план за обучение с персонален ментор
Програмата предоставя индивидуален план за обучение с персонален ментор

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД търси млади таланти за своето производство в София по време на международното изложение „Образование без граници“ и Кариерния форум „Образование и кариера“, които се откриха днес в НДК и ще продължат до 16 март 2019 г.

По време на изложението, компанията представи своята „Инженерна академия“, както и актуалните свободни работни места.

„Инженерната академия“ е едногодишна стажантска програма, насочена към млади инженери. Стажантите ще се обучават в 4 модула, в инженерните отдели в компанията - Развойна дейност, Качество, Локален  инженеринг и Глобален инженеринг и оперативно подпомагане.

Програмата предоставя индивидуален план за обучение с персонален ментор. След успешното приключване на стажа е предвидена реална възможност за кариерно развитие и растеж във фирмата, както и сключването на постоянен трудов договор. Компанията предоставя конкурентно възнаграждение, богат набор от допълнителни придобивки и предизвикателни проекти в международна среда.

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД участва за първа година в международното изложение „Образование без граници“ и Кариерния форум „Образование и кариера“. Събитието е създадено през 2009 г. и е единственото изложение в България, което обединява двата сектора образование и кариера на едно място. Традиционно привлича голям брой български училища, университети и фирми, както и участници от цял свят. Събитието традиционно се посещава от хиляди ученици, студенти, младежи, млади учени, преподаватели, родители и общественици, професионалисти и експерти в съответните области.

Повече информация можете да намерите ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари