Ще повярвате ли, че тя е на 53?

0

Със сияйната си чиста кожа, завидна фигура и гъста тъмна коса, британката Памела Джейкъбс изглежда на не повече от 29-30 години, макар всъщност да е на почти... 53.
Младоликата красавица има 21-годишен син и споделя, че са й предлагани студенски намаления по влаковете, а хората са шокирани, когато разберат истинската й възраст.



Искате да изглеждате като Памела? Ето и тайните й:

1. ДИЕТА.

Памела, която е от южноазиатски произход, има супер здравословен режим, основан до голяма степен на зеленчуци и добри протеини като сьомга. Много от ястията й са азиатски и са подправени с кимион и куркума, които са с доказани ползи за здравето. Пресен босилек, кориандър, лют червен и черен пипер, тиквички, пилешко и риба са й фаворитите. Освен това тя ежедневно изяжда шепа бадеми.
Тя споделя, че следва правилото 80/20: 80% здравословна храна и 20% глезотии като пудинг, шоколад или малко алкохол. Памела избягва пшенични продукти като хляб и тестени изделия, както и плодове.



2. ДВИЖЕНИЕ.

Памела тренира веднъж седмично, използва сауна и парна баня и прави задължителна ексфолиация на цялото си тяло. След сауната тя си взима студен душ, който тонизира цялостно тялото и се грижи за кожата.



3. ГРИЖА ЗА КОЖАТА И КОСАТА.

Памела обича натуралната козметика и задължително използва кокосово масло. Освен това тя ексфолира лицето си всеки ден и никога не напуска дома си без слънцезащитен крем.
Тя използва кокосовото масло за готвене, в кафето, за отстраняване на грим, като маска за косата и кожата.
Също така тя четка тялото си преди къпане и предпочита душ-гелове без парабени. Веднъж седмично тя си взема вана с розови хималайски солни кристали за детокс на тялото.

Източник: framar.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари