Подмладяваща терапия с вино

1
Цялата гама вина – червено, бяло, ябълково и малиново – се използват под някаква форма на лечение или терапия за лице
Цялата гама вина – червено, бяло, ябълково и малиново – се използват под някаква форма на лечение или терапия за лице

Днес на мода са различните смеси от винени процедури за лице

Винените процедури за лице са следващото голямо нещо в грижата за кожата и прекрасна терапия против стареене. Напоследък цялата гама вина – червено, бяло, ябълково и малиново – се използват под някаква форма на лечение или терапия за лице.

Предимствата на виното в приложението му за лице са подобреното кръвообращение и намаляването на бръчките. Това е един от най-добрите начини за ревитализиране на кожата, пише Actualno.

Виното може да се използва в комбинация с аюрведичен крем или обикновен крем в зависимост от типа кожа. Блясъкът от процедурите с вино е несравним и тъй като те имат чисто билкова основа и са полезни за лечение на инфекции. Редовните сесии за период от няколко седмици водят до чиста кожа без петна. Неговите антиоксидантни свойства и полифенолите от гроздови семки стимулират производството на колаген обратно във вашата отпусната кожа.

Ползите от консумацията на вино не са скрити. Умерената консумация на вино е свързана с:

Намалени рискове за сърдечносъдовото здраве, например, известно е, че:

- Ресвератролът в кожата на гроздето има кардиозащитни ефекти;

- Намаляване на риска от болестта на Алцхаймер.

Терапевтичните ефекти на виното във вининовите процедури за лице само добавят към дългия списък от предимствата му.

В наши дни се популяризират множество продукти за лице на основата на вино, за да могат клиентите да възвърнат младежкия си вид. Продуктите на базата на вино издигнаха лечението против стареене на съвсем ново ниво. Освен традиционното червено вино, вината, приготвени на местно ниво от плодове и билки като семена от копър, кардамон, ябълки и кайсии, също се използват като иновативна и алтернативна винена терапия за лице.

Но остава въпросът дали винената терапия е подходяща за всички типове кожа. Не всички процедури са подходящи. Виното е особено добро за мазна и склонна към акне кожа, тъй като намалява излишния себум. Терапевтичното качество на виното отпуска мускулите на кожата. Бадем може да се добави към сместа за суха кожа и алое за мазна и склонна към акне кожа. Виното от грозде е предпочитано вино, защото е отличен антиоксидант.

Винената терапия се използва и в СПА центрове в комбинация с аюрведични терапии за успокояване и отпускане на стресираните тъкани като пасивна форма на упражнения. Процедурата помага за производството на антитела, успокоява нервната система, подобрява кръвообращението и изгражда имунната система.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари