Ще кремират Миткo Лудия

0
За кремацията на Димитър Стоянов е настояла съпругата на разстреляния-бившата манекенка Роси Черногорова
За кремацията на Димитър Стоянов е настояла съпругата на разстреляния-бившата манекенка Роси Черногорова Снимка: georgivachev.com

Тялото на Димитър Стоянов-Лудия, няма да бъде погребано, а кремирано. Това съобщиха хора от приятелския кръг на убития преди два дни спортист. За кремацията е настояла съпругата на разстреляния-бившата манекенка Роси Черногорова.След като утре на Драгановите гробища в Пловдив близки и приятели се простят с Лудия, кремацията ще бъде извършена в столицата, където се пренася с децата да живее вдовицата. Урната с праха ще остане при нея, за да може красавицата да е близо до тленните останки на мъжа си, казаха още нашите източници.

Те допълниха, че Черногорова е много зле, не може да повярва на случилото се и от момента на трагедията досега е постоянно на успокоителни. На разстрела не могат да повярват и приятелите на Лудия.

Според тях той се е движил без охрана, не е споделял да се опасява от покушение и не е взимал никакви предохранителни мерки. Очаква се утре на погребението да присъстват много хора от спортните среди и знакови фигури от подземния свят на Пловдив и страната.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари