Откриха мъртъв бивш бейзболист край Гранд Каньон

0
Предполага се, че Чарлз Хегер се е самоубил
Предполага се, че Чарлз Хегер се е самоубил

Полицейски служители на американския щат Аризона се натъкнаха на зловеща находка край една от най-големите туристически забележителности в света.

В южната част на Големия каньон властите са открили тялото на бившия бейзболист Чарлз Хегер, който е издирван за убийството на своята приятелка.

37-годишният бивш спортист е открит с прострелна рана и се предполага, че става дума за самоубийство, пише Монитор. Преди това Хегер е издирван, след като свидетел го е обвинил за убийството на 34-годишната си приятелка Даниел Брийд в Скотсдейл. Очевидецът е чул скандал и изстрели в дома на Брийд, а след това е видял Хегер да напуска дома на жертвата с пушка в ръка. Свидетелят е повикал полиция, а пристигналият патрул е открил тялото на жената в нейната спалня.

В събота сутринта полицаите са открили колата на Хегер край град Флагстаф в северната част на Аризона. Разстоянието между двата града е 190 км. След това издирването е продължило и по-късно е открито тялото на бившия бейзолист на Чикаго Уайт Сокс, Бостън Ред Сокс, Сиатъл Маринърс и Лос Анджелис Доджърс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари