Шоуто "Ергенът" ни показа, че нито скъпотията, нито природната красота са от значение

15
Оказва се, че някои хора могат да работят "участник в реалити"
Оказва се, че някои хора могат да работят "участник в реалити"

След близо седмица истерия по темата за "Ергенът", рекох, че е редно да си изградя лично мнение

Започнах да гледам и...ами то не става за гледане. Някакви жени си бърборят за нещо, което изобщо не ме интересува - например, като седиш пред празна чиния, но си представяш, че ядеш салата, вътре в чинията или облегнати на чинията да оставиш приборите, докато още похапваш;

някакви кудкудякащи жени се обличат по начин, който няма общо с реалността и обсъждат теми, които са плод на вътрешни изкривявания и дефицити, довели ги до участие в такъв формат.

Не бих обсъждала какви са участничките, нито бих опитала да ги различа по вид и име, защото те не са различими.

Та за моя огромна изненада, измежду всичките моми-кандидат булки, се оказа и участничка от Мастър шеф. Момата Виктория е рускиня, отдавна живее в България, говори дори без акцент (нещо невероятно, наистина!) и работи "инфлуенсър" - за начало с малко гимнастика и готвене пред телефон, с който се излъчва онлайн.

Оказва се, че някои хора могат да работят "участник в реалити".

Та "Ергенът" дори за губи-време не става, защото е нещо без съдържание и смисъл. Някакви хора отиват на скъпо място, правят неща, които по същество са скъпи и показват нагледно, че нито скъпотията, нито природната красота са от значение.

И сега вече съм наистина удивена, че някой би отделил време да гледа, че и да коментира. Ма то няма какво 

Лияна Панделиева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    8
    ЕргенR
    Много прости тия жени,имат неизживяно детство,болни за внимание, отнесени то вихъра.Пълна излагация.Всички там са само за съжаление.
  • 2
    7
    Вълчан
    Бих ѝ дал лайк ,ама не съм в метаверса. От друга страна е много вероятно лиляна да феми-лезби
  • 17
    6
    Всичко за пари!
    Събрали се курволяци, коя от коя по-прости. На бас, че тоя нерез ще го изклатят една по една. Накрая никоя няма да се омъжи. Курволяка ще хапне, ще пийне, ще си почеши клитора, ще вземе някой лев и дотам на безплатната софра ще удари кьоравото. Тъпият народ зяпа ли, зяпа простотии, определени за "шоу". Какво поучително има, какво е посланието, какъв пример дава на поколението, какво ни предоставя това тв-предаване всъщност? Следващ проект ...?
  • 9
    5
    Анонимен
    Вярно турските сериали са по интересно от това нали продължавайте да ги гледате
  • 18
    4
    Vxn
    Педерастко курвенско предаване с ужасен блудкав мъж и още по гнусни женски създания
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари