Шокиращо видео: Бракониери насъскват мелези срещу беззащитния дивеч

9
Внимание, видеото съдържа кадри които могат да смутят и разстроят хора със слаби нерви!
Внимание, видеото съдържа кадри които могат да смутят и разстроят хора със слаби нерви!

Внимание, видеото съдържа кадри които могат да смутят и разстроят хора със слаби нерви! 

Ловци от форума БГ ЛОВ и социалната мрежа Фейсбук, алармират за бракониерска група вилнееща безнаказано от години във североизточна България. Бракониерите ловуват с мелези с вълча кръв, наречени вълкашини. Видеото качено в интернет е шокиращо и показва как мелезите убиват млад сръндак, а в същото време бракониерите уж ги пъдят, но всъщност ги насъскват срещу беззащитния дивеч.

Българските ловци се разграничават от тези варварски действия на бракониерите. За да изяснят максимално своята позиция по действията на бракониерите от БГ ЛОВ публикуват мнения на свои членове. 
Христо Грозков (член на форума БГ ЛОВ):

"Мисля, че в БГ ЛОВ винаги могат да намерят място ловци, чиито виждания за лова често се изразяват в развъждане на ловни породи, т.е. да послужат за добруването на Българския ловец, било с кръстоски м/у подходящи на една с друга породи или някакъв инбрийдинг! Но, типичната за българина-ловец етика, би следвало да не допуска демонстрация на кръвожадност и безмилостност към дивеча, във всякакви форми!!! Успях да гледам този пасквил, с кучетата на Петър, и не почувствах никаква ловна радост от видяното, а само отвращение! Трябва пределно да се изясни на Трапера и подръжниците му, че такива прояви, и то в масови медии, по един, меко казано негативен начин, отъждествяват лицето на Ловеца пред останалото общество, като един безмилостен изверг, лочещ кръв и вътрешности...! А ние не сме това, нали?!

Ловът е спорт преди всичко, и като всеки спорт в него има феърплей към противника! Тук няма да коментирам вопиющата маргиналщина на личността П.Петров, защото той брутално демострира липса на елементарно възпитание, и спор по този въпрос не би могло да се проведе нормално / ще го избие на обиди, а аз не целя това/ но, неговото изпадане до най-низките и мерзки модели на хомо сапиенса е факт! Неговата отвратителна неандерталщина много успешно се предава на близките му, забелязва се с просто око / киченето на децата му с пълнени наденици и говеещи пред отрупана маса с мляно месо и кръв/, а за съжаление я предава и на питомците си, като по този инфантилен начин не ги прави ловни помощници, в смисъла на овладяване и канализиране на ловният им инстикт в служба на Ловеца, а напротив - изгражда изроди!"

Христо Даскалов:

"КОЛЕГИ АЗ СЪМ НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН С Г-н Ицо Грозков. Ние не сме ВАНДАЛИ НИТО ИЗРОДИ НО ЕТО ТАКИВА ХОРА ПЕТНЯТ И ЧЕРНЯТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ЛОВЕЦ И БЪЛГАРСКАТА ЛОВНА ЕТИКА И ОТ ТАКИВА КАТО ТЯХ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СИ ВАДЯТ НАЙ ДОЛНИТЕ И ПОГРЕШНИ ИЗВОДИ ЗА НАС И ТОВА ТТЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯНО И ДА ГЛЕДАТ НА НАС С ДРУГО ОКО И ДА НИ ПОДКРЕПЯТ А НЕ ДА НИ ТЪПЧАТ. А ХОРА КОЙТО САМО СЕ НАРИЧАТ ЛОВЦИ А НЕ СА ТАКИВА А ГАНГСТЕРИ ПОТЪПКВАЩИ ПРИРОДАТА ДИВЕЧА И НАШИЯ ИМИДЖ И СЕ ИМЕНУВАТ ЛОВЦИ ЗАЩОТО ИМАТ БИЛЕТ ЗА ЛОВ ТРЯБВА ДА ИМ БЪДАТ ОТНЕТИ ЛОВНИ ПРАВА."

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари