Бракониери убиха сърна край Бобов дол

1
Намерени са били и торби месо от забранен за отстрелване дивеч
Намерени са били и торби месо от забранен за отстрелване дивеч

Намерени са били и торби месо от забранен за отстрелване дивеч

Бракониери, убили сърна, са заловени от полицаите в Бобов дол. В неделя горски инспектори са подали сигнал в РУ - Бобов дол, че в ловна хижа в землището на с. Мламолово са установили 5-ма мъже, които нямат разрешително за лов. Намерени са били и торби месо от забранен за отстрелване дивеч – сърна.

На място са извършени специализирани действия от дежурна полицейска група, иззети са 3 огнестрелни оръжия – законно притежавани, и 6 торби с месо. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Съдията
    Абстрахирайки се от това, че на снимката не е сърна (мъжкар сръндак), а кошута (мъжкар елен).... бракониерите да последват съдбата на отстреляното животно! За назидание на останалите убийци! Казах!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари