Шофьорката, погубила булка: Не съм направила нищо нередно!

1
Саманта е починала от наранявания си само няколко часа, след като е разменила клетви със съпруга си Арик
Саманта е починала от наранявания си само няколко часа, след като е разменила клетви със съпруга си Арик

Тя е обвинена в един случай на убийство по непредпазливост и в три случая на шофиране в нетрезво състояние, причинили тежки телесни повреди

Заподозряната пияна шофьорка, замесена в катастрофа, при която загина булката в сватбения ѝ ден, заяви, че "не е направила нищо нередно", съобщават от SKY News, предаде Дарик радио.

25-годишната Джейми Лий Комороски е арестувана, след като удари количка за голф, в която е имало младоженци, с повече от два пъти по-висока скорост от разрешената в Южна Каролина.

Тя е обвинена в един случай на убийство по непредпазливост и в три случая на шофиране в нетрезво състояние, причинили тежки телесни повреди.

Булката Саманта Милър, на 34 години, е починала от наранявания си само няколко часа, след като е разменила клетви със съпруга си Арик Хътчинсън, съобщиха властите.

Свидетел съобщава, че Комороски многократно е казала "Не съм направила нищо лошо" и че иска да се прибере вкъщи, се посочва в доклада за инцидента, според NBC.

Служител на реда съобщил, че усеща "мирис на алкохол" от Комороски, която казала, че шофира към дома си, когато "изведнъж нещо ме удари", се казва в доклада.

Полицията отбеляза, че заподозряната е шофирала в посока, обратна на нейния дом.

Въпреки че казала на полицаите, че е изпила само две алкохолни питиета тази вечер, според токсикологичния доклад съдържанието на алкохол в кръвта ѝ е било повече от три пъти над допустимото в Южна Каролина, което е 0,08 %.

На мястото на инцидента тя отказала да извърши тест за трезвеност и се клатушкала, когато я помолили да се изправи, се казва в доклада за инцидента.

Количката за голф, която била украсена с надпис "току-що сгодени", била намерена "настрани смазана от Toyota седан" според полицията.

Андрю Гилрет, директор по обществената безопасност за района на Фоли Бийч, където е станала катастрофата, заяви, че данните, извлечени от наетата Тойота, показват, че Комороски е шофирала с 65 км/ч в зона с 25 км/ч и само за кратко е натиснала спирачките, преди да удари количката за голф.

Трима други души са откарани в болница, включително младоженеца. Той е счупил двата си крака, гръбнака си и е получил мозъчна травма.

Комороски остава в ареста и ще се яви в съда на 16 юни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Мисирки глупави.
    Малко ли им са нашите прегазени в България, че и с тези да пълнят новините чак от другия край на Света?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари