Шофьорка блъсна 6-годишно дете в Харманли

0
Жената е избягала от мястото на инцидента
Жената е избягала от мястото на инцидента Снимка: Архив

Жената е избягала от мястото на инцидента

Шофьорка на лек автомобил е блъснала шестгодишно дете в Харманли и е избягала от местопроизшествието, съобщи МВР - Хасково. Снощи в 20:10 часа в Районното управление в Харманли е подаден сигнал от "Спешна помощ", че при тях за лечение е постъпило момиченцето заедно с майка си.

Пред служителите майката заявила, че около 19:00 часа на кръстовището между улиците "Капитан Петко войвода" и "Клокотница", неизвестен автомобил е ударил с предната си част детето. По данни на майката, колата е била шофирана от жена, която след произшествието не е спряла и не е уведомила контролните органи.

Детето е без опасност за живота, прегледано е и е освободено за домашно лечение. Продължава работата по издирването на водача и автомобила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари