Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Шофьорите в Бъзън ликуват!

4

Абсурдна забрана за преминаване на превозни средства наложена от общината по желание на кмета на село Бъзън г-жа Василена Цанкова, преди два месеца в отсечка от около 100 м пред заведение и супермаркет КООП в центъра на селото, вдигна още тогава на крак жители и МОС-Бъзън.

Председателят на Местен Обществен Съвет г-н Танжу Ахмед веднага след налагането на тази абсурдна забрана се зае този абсурд да бъде преразгледан и след консултации с експерти и жители, МОС-Бъзън инициираха подписка за отмяна на тази забрана и за въвеждане на еднопосочно движение в участъка като вариант който удовлетворява жителите и гостите на селото.

След почти два месеца и резултата не закъсня като подписката подкрепена от над 100 жители на Бъзън и постоянната работа в тази насока на МОС доведоха до сваляне на забраната вчера на 23.12. от страна на общината и въвеждане на еднопосочно движение! Част от жителите потвърдиха поговорката,че: "повече глави мислят по добре от една" и решиха проблема си, който определено ги тормозеше от два месеца насам и с помощта на Танжу Ахмед пребориха този абсурд зад който стоеше кмета на селото г-жа Цанкова, която твърдо и до край не вярваше на успеха на подписката!

Шофьорите в Бъзън ликуват!

Автор: Т. Ахмед
(Автор: Т. Ахмед - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари