Шофьорът на автобуса с дете зад волана ще получи дисциплинарно наказание

0
Дете кара автобус в скута на шофьор по АМ "Тракия"
Дете кара автобус в скута на шофьор по АМ "Тракия" Снимка: bTV / стоп кадър

Дете кара автобус в скута на шофьор по АМ "Тракия"

Собственикът на автобуса с дете зад волана коментира пред bTV, че момчето няма роднинска връзка с водача, който му е позволил да седне в скута му. В неделя видео с опасното шофиране по АМ „Тракия“ възмути социалните мрежи.

Оказа се, че превозното средство е собственост на фирма, която се помещава в пловдивското село Ягодово. Управителят е категоричен, че ще накаже дисциплинарно своя служител, който иначе до момента е бил изряден.

„Това, което се случи, е крайно неприемливо и необичайно. В автобуса не е имало пътници, когато се случва това с детето. Не мисля, че е нормална постъпката на шофьора. Става дума за дългогодишен служител без никакви провинения. Не мога да коментирам друго“ , каза Илиян Шаханов, собственик на автобуса.

Управителят е категоричен, че ще накаже дисциплинарно своя служител.

Автобусът е закупен „втора ръка“ от Германия и носи все още бранда на местна превозваческа фирма. В него не е имало пътници, когато зад волана му се е оказало малолетно дете.

От фирмата са категорични, че поведението на техния служител е неприемливо.

В момента полицията се опитва да привлече автора на клипа да даде свидетелски показания. Ако това не се случи, е малко вероятно шофьорът, допуснал нарушението, да получи акт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Възмутен
    Поредният Фончо - но шофьорът, не детето. Било детска мечта. Хубаво го учи, да гази закони, следвайки мечтите си. Онзи ден, друг дванадесетгодишен мечтател с кола, убил дядо си.
  • 3
    1
    BEEN
    ПО НОВА ТВ СУТРИНТА ГОВОРИХА С ЖЕНАТА СНИМАЛА КЛИПА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари