Шофьор на ТИР: На Дунав мост ни правят на маймуни

1
Направо ни върнаха 25 години назад във времето, това е безобразие!
Направо ни върнаха 25 години назад във времето, това е безобразие!

В редакцията на Dunavmost.bg получихме поредния сигнал за некоректно отношение на Дунав мост.

На шофьорите на транспортни фирми, които заплащат такса за преминаване на моста им отказват да издадат фактури за платените от тях разходи. Недоволният шофьор ни съобщи, че служителите на ГКПП - Дунав мост го препращали да си вземе фактурата от Агенция "Митници" в Русе. Така им било наредено. 

"Ние сме транспортна фирма от Пловдив.Редовно минаваме през Видин и Русе за Румъния. Неприятно сме изненадани, че на Русе след като си платим таксата за моста,  служителите отказват да издадат на шофьорите фактури, за да можем да си върнем ДДС-то.  Както се досещате това оскъпява нашите разходи и е проблем, тъй като имаме много минавания през Русе.
Моля за конкретна информация какъв е начина да получим фактури за платените такси? Как това може да става лесно и удобно за шофьорите, без да се изнервят и да си получим дължимите фактури?"
, пита изнервеният шофьор от Пловдив.

"Тук в Русе ни правят на маймуни. Как с този голям камион да тръгна из улиците на Русе да търся някаква улица от където да си взема фактурата? Направо ни върнаха 25 години назад във времето, това е безобразие!", възмущава се шофьора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари