Шофьор е бил затиснат в кабината на ТИР-а при катастрофата на „Мойсевия баир“

1
Мъжът е бил изваден със специализирана техника и предаден на екип на Спешна помощ
Мъжът е бил изваден със специализирана техника и предаден на екип на Спешна помощ Снимка: Юджел / Facebook

Мъжът е бил изваден със специализирана техника и предаден на екип на Спешна помощ

Вчера следобед в 15:14 часа е получен сигнал за пътен инцидент между два ТИР-а на главен път Русе – Бяла, в района на „Мойсев баир“, в землището на село Иваново.

На местопроизшествието са работили екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. При извършен оглед е установено, че в началото на ляв завой, на пътен участък с наклон, при спускане в посока гр. Русе в светлата част на денонощието, при добра видимост и суха пътна настилка, товарен автомобил "Мерцедес" с турски регистрационен номер, с прикачено полуремарке, управляван от 39-годишен водач, е бил спрял за почивка и се е намирал в покой на крайпътна отбивка в дясно по посока на движението си, когато в задната част на полуремаркето му се е ударил товарен автомобил "Рено" с турска регистрация, с прикачено полуремарке, управляван от мъж на 41 г.

В резултат на удара са нанесени множество материални щети по товарният автомобил "Рено" и задната част на полуремаркето на другото возило, а тежко е пострадал 41-годишният шофьор, с фрактура на десния крак.

Служители от ССОД – Русе са се отзовали на сигнала за катастрофата. Шофьорът на единият от автомобилите е бил затиснат в кабината и се е наложило използването на специализирана техника за изваждането му. Мъжът е бил изваден и предаден на екип на Спешна помощ. 

Причините за пътния инцидент се изясняват и е заведено досъдебно производство по описа на РУ - Две могили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари