Шофьор без книжка уби моторист край Плевен

2
Има данни, че причинилият катастрофата е употребил алкохол
Има данни, че причинилият катастрофата е употребил алкохол

Има данни, че причинилият катастрофата е употребил алкохол

Неправоспособен шофьор блъсна и уби на място моторист край Плевен.

Катастрофата е станала до село Ралево на пътя Плевен-Ловеч. Автомобил с немска регистрация навлиза в насрещното при завой и удря идващия отсреща мотоциклетист на 45 години. Мъжът издъхва на място.

Водачът, причинил катастрофата, е без книжка. Два пъти досега му е съставян акт, че шофира без свидетелство, съобщи NOVA. Той и спътникът му също са пострадали при удара. Има данни, че причинилият катастрофата е употребил алкохол, взети са му кръвни проби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    ...
    Бре! С каква скорост този калпазанин е влязъл в завоя, че да убие моториста на място. Мотористът вярвам, че се е движил с не повече от 60км/ч, според ограничението наложено там. Но да, определено вина за катастрофата имат Пътна полюция, че само заплати вземат а държавата е като дивия запад, всеки прави, каквото си поиска. https://www.google.com/maps/@43.3056746,24.642335,3a,75y,315.66h,82.96t/data=!3m6!1e1!3m4!1sZ210HITkDLgm8MuCvKSG6g!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu
  • 5
    2
    Цжбхйк
    Два пъти е констатиран без книжка!!!!!!Не са взети мерки!!!!Ето го резултата!!!!Разбира се че КАТ е виновен!!!!!
  • 4
    1
    Калоян
    КАТ са виновни
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари