Село Рогош остана без ток заради катастрофа

1
При пътния инцидент са повалени два електрически стълба
При пътния инцидент са повалени два електрически стълба

При пътния инцидент са повалени два електрически стълба

Катастрофа в Рогош остави селото без ток.

При пътния инцидент в пловдивското село тази нощ са повалени два електрически стълба, предава БНТ.

Продължава разчистването на огромните щети. Стълбовете, които се наложи да бъдат премахнати, са 3 на брой. Шофьорът на катастрофиралата кола е карал по улицата и вместо да завие към съседната улица, където живее, се е ударил в електрическия стълб.

За щастие няма пострадали, тъй като спирката в близост се ползва от много хора, и въпреки че инцидентът е станал след 22:00 ч. снощи, центърът на селото е бил оживен.

Шофьорът е 22-годишен, пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни. Това обаче не е първият инцидент за младия мъж - преди година и половина е имало подобен случай в селото. Той е заявил пред разследващите, че му е прилошало. При катастрофата не е пострадал и не е задържан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    АЗ
    С каква скорост трябва да се движиш, че да събориш два стълба!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари