Шофьор без книжка: Пишат ми акт, качвам се и продължавам

3
Полицаи спипаха водач без книжка, който току що си купил Фолксваген
Полицаи спипаха водач без книжка, който току що си купил Фолксваген

Полицаи спипаха водач без книжка, който току що си купил Фолксваген

Севдалин регистрирал немското возило и тръгнал да си го прибира към Харманли, но на изхода на града до кръговото на Технополис го спират за проверка. Оказало се, че мъжът е неправоспособен.

“Пишат ми акт, но аз мисля да продължа”, заяви Севдалин. “Регистрирах колата в КАТ преди малко. Купих я за 2900 лева и смятам да се прибирам към Харманли, допълни мургавият мъж. В един момент се осъзна и поиска от свой приятел срещу 100 лева да дойде да го прибере с новата придобивка, предаде XNEWS.

На място дойде и пътна полиция която установи, че не е употребил алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 28
    3
    Анонимен
    Не съм виждал циганин в учебен автомобил....но видях ,как циганин ми избръска колата отзад ,каза ,,не мога да чета ,и пиша, ,затова не можел да попълне двустранния си протокол от гражданската отгов......имаше шоф.книжка ....и той явно не се е качвал в учебна кола!!!
  • 22
    2
    Някой си
    Е, стига де!Лош късмет бил имал,че са го спрели без книжка?Нищо лично към човека(нищо,че е от ромски произход,или както е политически коректно...),ама как си регистрираш кола, след като нямаш книжка и после се жалваш, че си жертва?Твърди, че не е направил нарушение...ще се оправим,да!
  • 44
    1
    Интересно,
    Някой виждал ли е циганин в учебен автомобил?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари