Шофьор на служебен автомобил би рекордите по наглост

0
Шофьор на служебен автомобил би рекордите по наглост
Видео: YouTube

Нахален шофьор на служебна кола, с варненска регистрация, буквално стъписа водачи и пешеходци на един от най-натоварените светофари в Бургас, намиращ се до стадион „Черноморец”.

С изненадваща маневра той, вместо да изчака да светне зелено на светофара, прецапал по тротоара, съобщава "Флагмен".

Точно в този район трафикът е особено натоварен, там освен пътуващите от центъра към ж.к. „Меден рудник” и съответно към Южното Черноморие, минават и куп товарни автомобили, защото наблизо е и промишлената зона на града. Движението е изключително лазещо по нервите на шофьорите, тъй като в добавка са и многобройните обитатели на ромските квартали "Победа" и "Акациите", лавиращи между тролейбусите със стари велосипеди, допълнени с ремаркета с железа.

На фона на общата изнервяща обстановка шофьорът на служебния автомобил би рекорда по наглост, след като се нареди втора кола на червения светофар. Вместо да спази правилата обаче, той най-брутално директно реши да мине през бордюра, за да да спре на близкия паркинг, намиращ се в близост до отсрещното платно.

Това всеки го може, но докога ще продължава по този начин. Как е възможно подобно поведение на пътя”, коментириха възмутени шофьори.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари