"Шекспир като улично куче" бе прожектиран премиерно в Русе

5

Историята на филма е истинска и преживяна, сподели режисьорът Валери Йорданов

Новият филм на актьора и режисьор Валери Йорданов "Шекспир като улично куче" бе прожектиран премиерно в Русе.

След представянето му публиката се срещна с Владислав Симеонов, който влиза в главната роля на Данко, както и с родения и израснал в Русе Васил Илиев, който му партнира. С тях бе и продуцентът Виктор Чучков, също роден в дунавския град.

Своите поздравления към екипа отправи зам.-кметът Димитър Недев, като пожела успех на продукцията.

"Шекспир като улично куче" разказва историята на 17-годишно момче, притежаващо два големи таланта - актьорските умения и уличния бокс. Момчето обича и може да пише, обожава Шекспир и е "безкомпромисният шеф" и "гангстерът" на своята улица. Пред него се изпречват два тежки въпроса: как и дали ще продължи по правилния път и с кой от "талантите" си може да спаси живота на най-близкия си човек.

"Историята в "Шекспир като улично куче" е истинска и преживяна. Естествено - някои от линиите ѝ съм доизмислил или уголемил, дал съм място на повече "сценарни хватки", които са полезни за разказа и филма, но в цялост - историята е реална и действителна част от моя живот и от този, на мои приятели", споделя Валери Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Брат Люмиер
    На брата Киното ве. Москва ли беше, Култура ли беше, Роял по едно време. Абе ко те еве кое е киното? Важното е че тука сме у Цикъл. Цикълът на удътъ
  • 0
    2
    Знайко
    А ве, компанията, кое е това кино в Русе, че отдавна не съм ходил на кино?
  • 2
    1
    Русенка
    А русенецът кореняк по рождение господин НилКоф къде го забрайхти? Кексмашината на времето за града, Вие бели бъбреци ли си прайте с него?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари