Шеф заведе шивачките си на минерални бани

3
Чувстваме се щастливи, свежи и удовлетворени. Изкарахме миналогодишната зима без грип и вируси
Чувстваме се щастливи, свежи и удовлетворени. Изкарахме миналогодишната зима без грип и вируси

Производителността в цеха скочила с 30% след глезотиите в топлия басейн.

Шивачки вдигнаха производителността в цеха с 30 %, след като шефът им ги заведе на минерални бани в Турция. Работничките благодариха публично на доспатския бизнесмен за жеста, пише Марица.

„Ние сме група шивачки от село Любча и село Кочан начело с шефа ни Павел Ферадов. Ето ни – за втора година се връщаме от чудодейните минерални води. Всеки един от вас трябва да ги посети, за да се почувства здрав.

Посетихме ги за втори път. Сефа Термал са най-топлите води, съдържащи 32 минерала, от които 2 втечнени газа. Чувстваме се щастливи, свежи и удовлетворени от почивката ни в Турция. Изкарахме миналогодишната зима без грип и вируси, здраве и живот мислим да го направим практика да караме отпуска си в „ Сефа Термал” и нейните вълшебни чудодейни води.

Много колежки имаха здравословни проблеми, които почти изчезнаха след второто посещение. Водата става за пиене и помага за вътрешни болести – колит, гастрит. Имахме колежка с алергия, астма, която хвърли помпичките, възрастна жена от Кочан с болни крака и дископатия захвърли бастуна и сега се чувства много добре“, пишат в писмо до медиите шивачките.

10 дена те били гости на Мехмед и Емине Сербес, разгледали местни забележителности и имали забавления. Получили като подарък и вечеря от Мехмед Сербес и кмета на град Ихсания.

„Връщаме се заредени с положителна енергия, повишаваме производителността си с 30 % и шефът ни Павел Ферадов е съгласен с нас и му благодарим за почивката в Турция. Посетете това място – и вие ще останете доволни“, съветват шивачките.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари