Шарън Стоун се бори с последствията от инсулт

0
Трябвали ѝ седем години, за да се възстанови
Трябвали ѝ седем години, за да се възстанови Снимка: ЕПА / БГНЕС

Трябвали ѝ седем години, за да се възстанови

65-годишната Шарън Стоун сподели в социалните мрежи корицата на последния брой на британското списание Puss Puss (лъскаво издание за хора, които обичат котки). Звездата от „Основен инстинкт“ застана пред камерата във визия, избрана за нея от стилистката Парис Либив. Актрисата позира в прилепнала дънкова риза с дълбоко деколте и бикини, обути върху мрежест чорапогащник. Фотограф е Бранислав Симончик.

Наскоро Шарън даде интервю за People, в което обясни какво ѝ помага да поддържа форма и да предотврати повторен инсулт. Според звездата тя е говорила малко за опита си, но сега всичко се е променило. "Дълго време исках да се преструвам, че всичко е наред с мен. Имам нужда от осем часа непрекъснат сън, за да подейства лекарството и да нямам гърчове", призна Стоун. Според звездата сега тя има инвалидност, така че рядко е канена на снимки. Актрисата разказва, че за първи път след инсулта е заеквала, имала проблеми със зрението и често имала пропуски в паметта. Трябвали ѝ седем години, за да се възстанови, предава БГНЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари