Севдалина Арнаудова през сълзи: Държаха ни без повдигнато обвинение

0
По думите ѝ премиерът Кирил Петков си е позволил да въвлече в показанията си и името на европейския прокурор Лаура Кьовеши
По думите ѝ премиерът Кирил Петков си е позволил да въвлече в показанията си и името на европейския прокурор Лаура Кьовеши Видео: NOVA

Бившият шеф на Пресцентъра на МС бе освободена от ареста

"Разбрах, че съм арестувана преди да дойде полицията". Това заяви бившият шеф на Пресцентъра на Министерския съвет Севделина Арнаудова минути след освобождаването ѝ от ареста пред NOVA

Дойдоха три патрулки, „Охранителна полиция”, военни лица, разследващи. Влизането беше по неотложност. Претърсването продължи от 21 до около 3 часа през нощта. Иззеха тефтер, в който пишеше името на Борисов, както и рекламни материали и картички от предизборната кампания”, разказа Арнаудова за обиска в дома й.

Тя се разплака, когато каза, че всичко се е случило пред очите на малката ѝ дъщеря.

Арнаудова подчерта, че няма представа защо са били задържани тя, Борисов и Горанов.

"Най-скандалното е, че те задържат чрез прессъобщение. Второ – основен свидетел е действащият министър-председател, който е свикал на оперативка в кабинета си вицепремиера Асен Василев и министър Бойко Рашков. Най-интересното е, че си е позволил да въвлече името и на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши в това нещо. В свидетелските показания, които е дал Кирил Петков, е посочил, че задържането е станало с нейно знание и по нейно разпореждане", коментира още Арнаудова.

Тя подчерта, че не знае дали сигналът срещу нея е подаден от обвиняемия бизнесмен Васил Божков и допълни: "Мафията си има държава".

На въпрос дали ще сезират Европейската прокуратура Арнаудова отговори, че международният отдел на партията вече е във връзка с ЕНП и Лаура Кьовеши.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Онлайна
    Свиквай, свиквай!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари