Борисов е сигурен: “Изчегъртването” невъзможно!

0

“Изчегъртването” невъзможно

Това написа в личния си фейсбук профил лидерът на ГЕРБ и бивш премиер на България Бойко Борисов. Аргументите му са снимки от днешното  посещение в Добрич. На фотосите Борисов е прегърнал де когото може, къпейки се във всенародната любов.

Това, разбира се, го е мотивирало да стигне до заключението, че никой и нищо не може да му направи, щом се гушка с хората.

А прав ли е наистина - тепърва предстои да видим, след като вчера Кирил Петков бе категоричен, че ще бъде обжалвано решението на съда за ареста на Борисов. "Всички неща, които са се случвали в миналото, трябва да излязат наяве", заяви премиерът. 

Припомняме, че на 17 март Бойко Борисов, Владислав Горанов и медийният съветник на ГЕРБ Севделина Арнаудова бяха задържани в ареста, а на следващия ден бяха освободени, без да им бъде повдигнато обвинение. Те бяха отведени от полицията по повод на образувано производство за изнудване, свързано с бизнесмена Васил Божков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    психиатър
    Жените обичат екземпляри - тип чук. И това не е нещо ново. Жените са такива от както ги има. Обичат силата, безкомпромисните индивиди, носорозите. Такава е женската природа. Има един филм - Bedazzled от 2000- та година. Много добре показва каква е същността на женската природа - вечно недо.удовлетворена. Завинаги. - Безплатните консултации - дотук.
  • 6
    1
    ИПОН
    Нямат свършване недоклатените женища в тая държава
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари