Севдалин Жечев: Фонд работна заплата в "Топлофикация Русе" се качва с 10%

3
Надявам се с увеличението да покажем на нашите служители, че ценим техния труд, заяви директорът на дружеството
Надявам се с увеличението да покажем на нашите служители, че ценим техния труд, заяви директорът на дружеството Снимка: Dunavmost

Надявам се с увеличението да покажем на нашите служители, че ценим техния труд, заяви директорът на дружеството

Изпълнителният директор на Топлофикация Русе - едно от големите предприятия в гр. Русе, инж. Севдалин Желев обяви, че от новата година Фонд работна заплата на служителите и работниците в дружество се повишава с 10%.

От енергийното предприятие съобщават, че решението е взето предвид инфлацията при всички стоки и услуги и е пресметнато с цел поне да се компенсира поскъпването на основните хранителни продукти и други задължителни разходи у дома.

„Малко или много това е процентът, който финансовите възможности на дружеството ни позволиха, да определим. Надявам се с увеличението да покажем на нашите служители, че ценим техния труд и мислим за тях. Стига да имаме възможност през годината, бихме извършили отново увеличение, но всичко зависи от икономическата ситуация.“ каза инж. Севдалин Желев, цитиран от Русе Медиа.

Експертът отбеляза, че въпреки поскъпването при всички методи на отопление, при централното парно увеличението на цената е най-малко и поради тази причина препоръчва на всички българи, които живеят в град, който има достъп до услугите на топлофикация, да се възползва от тях, за да се убеди в доказано качество, надеждност и изгодна цена в сравнение с алтернативните методи.

„Ако една сграда етажна собственост вземе решение за преминаване към услугите на топлофикация е необходимо да ни представи писмено решение на Общото събрание от минимум 2/3 от собствениците. Важно и необходимо условие е наличието на общо помещение в сутерена на сградата, в което да бъде разположена абонатната станция.“ обясни инж. Севдалин Желев.

Директорът на Топлофикация Русе заяви, че подписаният протокол от Общото събрание трябва да се изпрати на дружеството от представителя на етажната собственост, който е упълномощен от живущите да подписва всички необходими документи за присъединяването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    Сашо
    Диляна Маринова - колко си зле! Казва се Севдалин Желев! Заглавието и статията ти са несъответстващи!!!
  • 5
    8
    Точен
    Като знам какви управленчески кадри останаха ми светна лампичката още преди години назад .само шмекири пенсионери и подмазващи кадри . През целия ден търкат столове и дивани или с служебни коли си вържат тяхна работа я по села я по вилни зони Абе с две думи чакат чеса да дойде или петък и хайде . Дето казват колко то изкараме все кяр .
  • 4
    7
    гражданин без парно
    Това добре,но кога финансовите възможности ще позволят инвестиране в нова техника и качествени тръби и материали за постоянните аварийни ремонти ? Не остана здрава улица и канализация , нескъсан кабел и водопровод. Кой ръководи и контролира тия ремонти? Колко струва това и кой го плаща ?
  • 0
    6
    Нормален
    ТЕЦ-овете са отживелица от средата на миналия век! Супер много загуби, плащани от робите, ремонти лятото, да не можеш да се изкъпеш, ремонти зимата, да не можеш да се стоплиш! Няма смисъл от такива соц недомислици!
  • 2
    5
    Боже, Боже
    "качество, надеждност и изгодна цена" ?! Кратки вицове разказва тоя :) Добре, че до година-две ТЕЦ Русе приключва съществуването си. Даже не го включиха в държавната програма за подпомагане.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари