Сестрата на убития Николай пак скочи срещу Анита!

0
Вчера убитият Николай щеше да навърши 40 години
Вчера убитият Николай щеше да навърши 40 години

"Не искам да коментирам глупостите, които говори Анита Мейзер!".

Това заяви сестрата на убития културист Николай Димов - Милена, която е общински съветник, след като арестуваната за смъртта на брат й я обвини в натиск върху разследването в Апелативния съд във Варна (АСВ), предаде в. България днес.

От него силиконката поиска да я пусне под домашен арест, за да си иде вкъщи и да се грижи за единственото близко същество, което й е останало, имайки предвид дъщеря си."Ако всичко трябва да протече по нормален, законов ред, всичко ще бъде нормално. Обаче има силно въздействие на сестра му, която е общински съветник и тя е с такива сериозни връзки в България, че ме мачка по възможно най-долния начин", заяви Мейзер. 

Пред АСВ Мейзер каза, че иска да се прибере вкъщи, за да може да мисли и да бъде полезна за работата на съда. В последната си дума тя за пореден път повтори, че е невинна. Поиска и да разговаря със сестрата на починалия си мъж Милена Димова, върху която хвърли обвинения за натиск.

"Искам дори на нея да помогна, искам да говоря с нея, има какво да й кажа", обясни Мейзер. Тя допълни, че единственото й желание е да докаже на семейството и приятелите на мъжа си, че е невинна, и като дойде нейният ред, да умре достойно.

Съдиите не се трогнаха от обясненията на обвинената и потвърдиха мярката й "задържане под стража". Според тях, ако бъде пусната от ареста, тя може да извърши друго престъпление или да се укрие, въпреки че американският й паспорт бе предаден на съда вчера. АСВ отбеляза, че не може да каже със сигурност без експертиза дали това е истинският документ или не. Роднините на убития Николай приеха решението за оставането на Анита в ареста с аплодисменти.

Адвокътът й Олег Атанасов обясни, че към момента не разполага с доказателства за натиск от страна на Милена Димова върху случая. По думите на защитника клиентката Мейзер най-вероятно възприема всичко, което се извършва от разследващите спрямо нея, като въздействие, защото ситуацията с ареста й е необичайно изживяване за нея.

Докато съдът гледаше мярката на Мейзер, негови приятели отбелязаха рождения му ден във фейсбук. Вчера той трябваше да навърши 40 години. "Честит рожден ден, братле" и "Почивай в мир", пишат близки на Димов. Повечето от техните послания са по-скоро възпоменателни думи за загубения добър приятел и благодарности за помощта, която им е оказвал приживе.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари