Сестрата на Лили Иванова гасне

0
Магда не иска да влиза за празниците в болница, обгрижва я лекар в дома й
Магда не иска да влиза за празниците в болница, обгрижва я лекар в дома й

Годината си отива по възможно най-неприятния начин за Лили Иванова, след като сериозни професионални и лични проблеми се стовариха на крехките и плещи.

В дните преди Коледа здравословното състояние на сестра й Магда, се влошило рязко, като инатливата 80-годишна старица и дума не искала да чуе за болница, заради което викали лекар в дома й, пише столичен всекидневник, цитиран от Блиц.

От близо петилетка насам каката на Лили постоянно има здравословни проблеми, но не се предава духом и къде сама, къде с помощта на известната си родственица, винаги съумява да се изправи на крака.

Последният път, когато Магда боледувала сериозно, бе през пролетта на 2014-а. Тогава се наложи старицата да бъде хоспитализирана в "Пирогов", а състоянието и се стабилизира след двуседмичен престой в болницата.

От началото на декември посестримата на Иванова отново не се чувства добре, като дори се е спряла да се храни редовно. Надявайки се, че болежките ще отшумят от самосебе си, тя постоянно отлагала посещението при лекар.

Накрая се наложило доктор да я прегледа в дома и. Лекарят казал на Магда, че най-добре за здравето и би било тя да бъде хоспитализирана за няколко дни. Каката на Лили и дума не искала да чува да прекарва празниците в болница, заявявайки ,че ако ще мре, това трябва да се случи в дома й.

Поради тази причина от Бъдни вечер насам ежедневно Магда бива посещавана от доктор, който я преглежда, а около леглото й денонощно бди болногледачка.

В домашна среда на Магда й се взима кръв, след което червената епруветка се изпраща за изследване в частна столична лаборатория. Масрафът по грижите за Иванова- старша е поет от популярната й сестра.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари