Сериозен инцидент е предотвратен от полицията на среща с влогърите Анди и Дани в София

1
Липсата на организация е довела до недостиг на въздух и паника
Липсата на организация е довела до недостиг на въздух и паника Снимка: Facebook

Липсата на организация е довела до недостиг на въздух и паника

Полицията предотврати инцидент при масово събиране на деца в столичен мол вчера, информира OFFNews.

Среща с влогърите Анди и Дани в Mall of Sofia събра стотици техни привърженици. Неочаквано големият интерес и липсата на подходяща организация обаче поставиха под риск присъстващите.

Влогърите Анди и Дани имат над 600 000 последователи в каналите за видеосподеляне.

Притеснени от сериозното струпване на деца, влогърите сами подават сигнал към полицията. След това Анди и Дани са отведени в 3-то РУ, където са дали обяснения.

Вълна от недоволство обхвана социалните мрежи след провалената среща. Появиха се снимки и видеа от събитието вчера, от които ясно се вижда, че ситуацията е била повече от опасна.

"В един момент, може би около 5 ч., стана нещо страшно, въздухът взе да не стига. Хората бяха прекалено претъпкани, отвсякъде се чуваше да не би да се повтори случаят с "Индиго", хората вдигаха децата си на раменете, просто за да може да дишат. Някаква паника настъпи буквално, нямаше абсолютно никаква организация от страна на мола", обясни Димитрина Димитрова-Маргин, майка на дете, присъствала вчера на провалената среща, цитирана от БНТ.

В специално съобщение на фейсбук страницата си от Mall of Sofia са написали следното:

"Поради огромния интерес на фен срещата на Andy Studio в Mall of Sofia, с огромно съжаление съобщаваме, че събитието беше отменено от органите на реда поради мерки за сигурност.

За нас е изключително важно здравето и сигурността на нашите посетители и решението бе взето, за да се избегнат евентуални нежелани последици.

Благодарим за разбирането!".

Според полицията е бил предотвратен сериозен инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    IJDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDC
    #andyarmy
  • 2
    1
    М-хм!
    Майка си търсите там, дейба идиотиите ви влогърски, дейба!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари