Сенатор поиска задължителна вазектомия за всички мъже в Небраска

0
Той предлага парична награда за онези, които издадат на властите мъжете, които не искат да се подложат на мярката
Той предлага парична награда за онези, които издадат на властите мъжете, които не искат да се подложат на мярката Видео: NOVA

Сенатор-републиканец от Небраска взриви социалните мрежи с туит срещу отмяната на правото на аборти в Съединените щати.

В Туитър, той поиска задължителна вазектомия за всички мъже в щата. Сенаторът обясни, че се предлага парична награда за онези, които издадат на властите мъжете, които не искат да се подложат на мярката, предава NOVA.

Законодателят допълва, че след като държавата ще контролира телата на жените, тогава трябва да бъде извървян пълния път на авторитаризма.

В следващ пост, сенаторът уточнява, че това би било смешно, ако правителството не казваше на жените какво да правят със собственото си тяло.

И в заключение допълва - истинските републиканци подкрепят правото на избор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари