Семерджиев не е бил разпитан за катастрофата на булевард „Черни връх”

1
Симона Радева е потвърдила в показанията си, че му е предоставила стълба, за да се качи в жилището си
Симона Радева е потвърдила в показанията си, че му е предоставила стълба, за да се качи в жилището си Снимка: Велко Ангелов, Дневник / Архив

Симона Радева е потвърдила в показанията си, че му е предоставила стълба, за да се качи в жилището си 

Бившият футболист Георги Семерджиев не е давал обяснения пред органите на досъдебното производство за катастрофата на булевард „Черни връх”, при която загинаха две млади жени. Той дори не бил призоваван за разпит. Това заяви адвокатът на Семерджиев Мирослав Христов, съобщават от NOVA. И добави, че полицайката Симона Радева е потвърдила в показанията си, че е предоставила стълба, за да се качи в жилището си.

Семерджиев днес беше доведен в Софийския районен съд по друго дело, по което е подсъдим за побой заедно с бившия футболист Иван Бандаловски.

„Той ми каза, че не познава тези хора и няма никакъв чадър. Симона Радева разбира се, че я познава. Тя е свидетел по делото. Става въпрос за тези полицейски началници, които бяха изброени по телевизиите. Той, ако ги познаваше и работеше с тези лица, нямаше как да се случи това”, каза Мирослав Христов, адвокат на Семерджиев.

„Познавам Георги от дете, израснали сме заедно. Бяхме и в един клас. Не е демонстрирал връзки с полицията и Прокуратурата. Не съм го виждал да кара пиян”, каза Иван Бандаловски, бивш футболист и приятел на Георги Семерджиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари