Семейство Танови в ареста!?

3
Подпаленото Ауди на сем. Танови
Подпаленото Ауди на сем. Танови Снимка: БГНЕС

На много интересна, но непотвърдена информация, се натъкна екипът на "Обзървър Русе".

Според нея Орлин и Кристиян Танови се намират в момента в предварителния арест с обвинение за причиняване на телесна повреда.

Може би си спомняте, че преди известно време пред бл. Куманово бе подпален луксозен лек автомобил Ауди, който бе собственост на Кристиян Танов. Тогава пред камерата на телевизия КИС 13, бащата на Кристиян - Орлин Танов, заяви в пряк текст, че ще проведе свое собствено разследване за палежа.

Според запознати със случая, Танови са привлекли на своя страна едно лице което е било бивш сътрудник в групировката СИК, известно с прякора "Чобанчето". Така обособената вече "ударна" група, насила и против волята му, отвеждат едно лице в хотел Роял Палас край с. Писанец и му нанасят жесток побой. Карат жертвата да си признае, че собственоръчно е подпалил луксозната кола, но явно са се престарали с приложените методи за убеждение спрямо кървящия нещастник, защото в крайна сметка са го оставили полужив и с множество фрактури.

Хора от русенската болница твърдят, че на пострадалия са направени няколко животоспасяващи операции. Семейството е прибрано в ареста и очаква повдигане на обвинение.

Източник: ОБЗЪРВЪР - Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари