Жена и дете са пострадали при катастрофата на пътя Русе - Разград

1
Момичето е получило травма в областта на главата
Момичето е получило травма в областта на главата Видео: Русе Медиа

Разказ на единия шофьор

Тежка катастрофа на пътя Русе - Разград стана днес по обед на разклона за Щръклево.

Ударили са се два автомобила, има и пострадали.

Лек автомобил „Рено“, идващ от Щръклево, е предприел ляв завой към Русе. В колата е пътувал само водачът, който е инвалид. По думите му, той е видял идващия откъм Русе автомобил „Форд“, но е преценил, че е доста далеч и ще може да направи завоя и да се включи в главния път. Въпреки това се е стигнало до сблъсък, при който реното се е завъртяло около оста си, а фордът е отнесъл два знака, минал е през разделително островче и е излязъл извън пътя, информира Русе Медиа.

Във форда са пътували общо четирима души, като сред тях и 12-годишно момиче. Всички са били с колани и са се връщали от покупки в Русе. Шофьорът на форда разказа, че другият автомобил просто не е спрял на знак стоп. Алкохолните проби и на двамата водачи са отрицателни

В болница са били откарани едната от пътничките, чието състояние е по-сериозно, и детето, което е получило травма в областта на главата.

Заради високите температури се наложи полицаите да помогнат на участниците в инцидента и с вода.

В момента се преминава през мястото на инцидента с повишено внимание, тъй като единият от автомобилите е на средата на кръстовището. Обстановката е усложнена допълнително от работници, които полагат маркировка в района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    джони
    до "до 2 " кви ги дрънкаш бре " умник "
  • -2
    3
    до 2
    В КЕЧ ли си служил или в Строителни войски? Казва се "естествен ОТБОР", а не "естествено ПОДбор". В СПТУ по ЖП транспорт не вярвам да сте учили биология, генетика, ботаника. То и желязо-въглеродната диаграма не сте я учили.:) Иначе и правописът и изразяването ти са като на човек, който е първо поколение български гражданин.:))) Анадъннму?
  • 2
    2
    000
    естествен подбор преценката на инвалида, и засиления ударник дето е минал казарма слагайте минуси , иситната боли
  • 18
    1
    КАТ спи
    Малоумните БГ шофьори трябва веднъж завинаги да се научат, че на знак "СТОП" се спира ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Скоростта не се намалява, а се СПИРА, без значение да се вижда колда да приближава или не!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари