Семейство от Пловдивско се оплака, че е жертва на схема с ремонт на покриви

0
Стига се и до заплахи и опит за физическа саморазправа
Стига се и до заплахи и опит за физическа саморазправа Видео: NOVA

Те наемат майстора за поправяне на улуци, а в последствие се оказват със свален покрив и поискани 9000 лв.

Семейство от пловдивското село Поповица се оплака, че майстор на улуци е превърнал в кошмар живота им.

Семейството става жертва на добре позната схема с ремонт на покриви и рекетиране за много пари. Те наемат майстора за поправяне на улуци, а в последствие се оказват със свален покрив и поискани 9000 лв., за да бъде възстановен. Стига се и до заплахи и опит за физическа саморазправа.

Потърпевшата Юлия Райчевска - Толова разказа, че майсторът сам се появил пред къщата им. Казал им, че вижда много неща за ремонт. Тя му отказала. „Веднага разбрах, че ще бъдем вкарани в страхотен филм”, разказва Юлия Толова. „Мъжът ми каза да го пуснем все пак, да му дадем шанс”, разказва още тя, предаде NOVA.

Майсторът предложил да изчисти улуците за 50 лева. Семейството го пуснало. Когато започнал да чисти, намерил и други дефекти. Семейството поискало само да си довърши улуците. Майсторът се качил на покрива и започнал да сваля керемидите. Тогава открил и изгнили греди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари