Семейства не могат да влязат в домовете, които са купили, вече над 2 години

3
Случаят е от Бургас
Случаят е от Бургас Видео: NOVA

Случаят е от Бургас

Десетки собственици на имоти, закупени „на зелено” в Бургас се оплакаха, че част от тях вече две години очакват Акт 16 на сградата. Тя била довършена преди повече от година и получила Акт 15, но от тогава досега процесът по въвеждането на сградата в експлоатация замрял. Собствениците на апартаменти в зданието са 255.

Нашата история започна през 2018 година. Всички имаме сключени предварителни договори, според които сградата, която има пет входа, трябва да бъде пусната в експлоатация по различно време. От фирмата инвеститор дават различни обяснения, защо все още няма разрешение за ползване”, разказа един от потърпевшите, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ
    ...ВОДАТА,КОЯТО ЩЕ ПИЯТ Е НИТО СТУДЕНА,НИТО ТОПЛА,А МАРНА,НЕЩО МЕЖДУ КЕРЕЧ И РЯДЪК ЧАКЪЛ...
  • 3
    4
    Борсов спекулант
    Тези сами и по свое желание са предприели високо-рискови, силно спекулативни сделки на зелено, с цел бързо забогатяване. Но не им са се получили нещата и са се набутали. Не някой друг, а те сами са си виновни. След като ламтиш за много пари и търсиш бързо забогатяване, трябва да можеш да понасяш и големи загуби, защото двете неща вървят в комплект
  • 2
    3
    Мда
    За купувачите "на зелено" в пълна сила важи поговорката : "Лакомо дупе кръв сере"!
  • 6
    2
    Bvcxxgj
    Ще пиете по една студена вода!!!!!
  • 10
    1
    Иван
    Така е,като си закопувате на зелено!!!Всеки льже и мами!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари