Семейна двойка почина след обяд с гъби при бившата им снаха

1
Домакинята и двете ѝ деца са невредими след обяда, но всичките ѝ гости са откарани в болници
Домакинята и двете ѝ деца са невредими след обяда, но всичките ѝ гости са откарани в болници

Домакинята и двете ѝ деца са невредими след обяда, но всичките ѝ гости са откарани в болници

Семейна двойка от Австралия почина, след като са яли ястие с говеждо и гъби, сготвено от бившата им снаха, предава Би Би Си.

Гейл и Дон Патерсън са били двама от тримата гости, които са починали след обяда в дома на Ерин Патерсън. Четвъртият гост оживява след консумацията. Според полицията гостите са консумирали отровни гъби, пише bTV.

Ерин Патерсън твърди, че е невинна, а случилото се е инцидент. Тя и двете ѝ деца са невредими след обяда. Бившият ѝ съпруг, син на починалите Гейл и Дон, не е успял да пристигне за обяда в последния момент.

„Ние бяхме едно от малкото семейства, които също седяха заедно на масата за чай за вечеря“, каза Саймън Патерсън на погребението на родителите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари