Селин Дион отложи европейското си турне

0
"Така съжалявам, че се налага да променя отново датите за европейското турне - първият път беше заради пандемията, а сега е заради здравето ми", посочва 54-годишната певица
"Така съжалявам, че се налага да променя отново датите за европейското турне - първият път беше заради пандемията, а сега е заради здравето ми", посочва 54-годишната певица

То трябваше да започне на 25 май от Бирмингам

Канадската певица Селин Дион обяви, че отлага всички концерти от турнето си "Courage World Tour" в Европа до 2023 г. заради проблем със здравето, съобщиха АФП и NOVA.

"Чувствам се малко по-добре, но все още имам спазми", обясни звездата от Квебек в прессъобщение, публикувано в Париж от зала "Пари ла Дефанс арена".

"Така съжалявам, че се налага да променя отново датите за европейското турне - първият път беше заради пандемията, а сега е заради здравето ми", посочва 54-годишната певица.

Тя изпълни първите 52 концерта от световното си турне преди началото на пандемията в началото на 2020 г. През януари суперзвездата отмени концертите си в Северна Америка заради "сериозни и упорити мускулни спазми", които й пречат да се изявява на сцената. Европейската част на турнето й трябваше да започне на 25 май от Бирмингам. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари