Секс игри с целувки!

1
Целувките са най-нежният начин да изразите любовта и привързаността си към партньора
Целувките са най-нежният начин да изразите любовта и привързаността си към партньора Снимка: Outnow.ch

Целувките са най-нежният начин да изразите любовта и привързаността си към партньора. Те са и универсално човешко средство за сближаване и показване на топлота и загриженост – целуваме приятелите си, целуваме децата си, целуваме родителите си. Изобщо, целувката е ритуал, който заздравява връзката между хората.

Ако се чувствате игриви с партньора си следващия път, можете да опитате няколко забавни игрички с целувки, с които да разнообразите любовната си игра или просто скучния ден!

Магически думи

Единият от вас трябва да си намисли магическа дума, например „скъпи/скъпа“. След това започнете някакъв разговор. Той трябва сам да се досети коя е думата.

Всеки път, когато половинката ви изрече вълшебната думичка, му подарявайте по една целувка. И така, докато се досети коя е магическата думичка.

Това е една от най-забавните игри с целувки, които можете да играете по цял ден!

Кой ще издържи по-дълго?

Пуснете малко музика, изправете се един срещу друг и се взирайте в очите на другия. Печели този, който издържи най-дълго, без да целува другия. Важно е да застанете много близо един до друг, за да се изкушавате по-лесно.
В края на играта, разбира се, и двамата сте победители.

 

Източник: DNES.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари