Иван Рълев е изневерил на приятелката си преди да влезе в "Игри на волята"

1
Победителят в "Игрите" сподели, че Денислава не е жена за него
Победителят в "Игрите" сподели, че Денислава не е жена за него Снимка: NOVA

Победителят в "Игрите" сподели, че Денислава не е жена за него

Победителят в "Игри на волята“ 5 Иван Рълев прави неочаквани признания пред Мариян Станков - Мон Дьо по NOVA.

Той е най-актуалната риалити звезда у нас, но споделя, че славата не го е изкушила.

"Ще излъжа, ако кажа, че не ми харесва да съм известен, но не вървя с вирнат нос. Трудно е да си известен и разпознаваем. Аз съм много добър човек и дори на мравката правя път. Амбициозен съм и постоянно мечтая. Гоня до дупка всяка цел. Но моята амбиция има граница и тя е да не преча на другите. Но аз съм човек, който все иска да направи повече и затова нямам мир и спокойствие в душата си.

Победителят в сезон 5 на най-екстремното риалити споделя, че като малък е искал да стане не пожарникар или полицай, а учител по физическо. По онова време се занимава с лека атлетика и е сигурен, че това е неговото "нещо“. "По онова време излизах с едно момиче, което беше много амбициозно и ме подтикна да запиша "Зъботехника“. Рълев разказва, че майка му е много отговорен човек и винаги е на място, когато е дала дума. Учи го на отговорност, а за баща си казва, че е импулсивен, но и много интуитивен.

"Исках да поема по своя път много отдавна. Още в 8-ми срещу 9-ти клас, когато тренирах лека атлетика, исках да отида в интернат, който е само за спортисти. Исках да се сблъскам с това да съм сам. Исках да ми е трудно и вечер, когато свърши тренировката и дрехите ми са мръсни и потни, аз да си ги изпера. И не съжалявам, че го направих.“

Рълев смята, че това, което го отличава от останалите участници в "Игри на волята“ е, че винаги е бил себе си и не играл роли. "Всеки беше в роля и в своя филм. Имаше много хора, които се преструваха на нещо, което не са. Но го разбрах, когато вече бях навън, гледайки епизодите.“

Шампионът на сезон 5 разкрива, че в самото начало, когато слиза от лодката и тръгва към Арената не изпитва абсолютно нищо. "Първата и най-силна емоция, която изпитах в предаването, беше раздялата с брат ми. Това беше моментът, в който разбрах, че много истински го обичам. Тогава усетих, че нещо се откъсва от мен. Денят, в който се контузиха адски много играчи, аз направих брутална битка и изнесох цялото племе на плещите си. Тогава си казах: "Иване, ти можеш!“.

"Не смятам, че Момчил ми е подарил победата. Просто аз имах по-голямата амбиция да съм победителят“, категоричен е Рълев и признава, че най-трудното му време в Игрите са първите две седмици. "Бях подтиснат от Гатьо и компания. Беше ми обидно, когато гледах предаването след това. Не всички приемат победата ми и не са си представяли, че момченце като мен може да спечели. Но аз обичам да съм победител!“, казва Рълев.

"Плакал съм заради любовта. Последно в "Игри на волята“. В предаването влезе приятелката на Рълев Йоана, която уточни, че се включва като "негов приятел“, а не като негова любима. "Много ме заболя от това!“, споделя Рълев и признава, че е изневерил на приятелката си малко преди да влезе в "Игри на волята“ 5.

"Тя видя съобщение, което не трябваше, и разбра. А, не е човек, който го заслужава. Не бях вложил чувства. Бяхме заедно почти 4 години. Всеки човек омръзва, но е важното човекът срещу теб да бъде човек:, категоричен е той.

Обяснява постъпката си с това, че не е усещал подкрепата на най-близкия си човек в този период.

"По това време работех до 3 през нощта, за да бъдем добре в бъдеще. А тя казваше, че не ѝ отделям достатъчно време. Една вечер просто не се прибрах. Не смятам, че трябва да си прощавам изневярата. Това е урок. Дефинирам я като развлечение, но си давам сметка, че няма смисъл от това. Не приемам грешките си като нещо, за което трябва да се разкайвам. Напротив, те ме учат да ставам по-добър. И никога не бих изневерил на човека срещу мен, ако той си заслужава. Не бих изневерил отново. Това е грозна и долна постъпка. Затова трябва много внимателно да подбираш човека до себе си. Но ако всичко е перфектно, няма да е интересно. Трябва да има пламък, който да те държи жи“, добавя Иван.

"Отношенията ни с Денислава бяха плод на Игрите. Имахме привличане, но за мен връзка е, когато градиш нещо с някого. Не смятам, че връзката ни беше чисто сексуална. Тя срещна в мен човек, който не е срещала до момента. Предишните ѝ връзки стояха доста несериозно, а в мен видя един млад и амбициозен човек, с който може да има бъдеще. Истинската причина за раздялата ни е това, че два остри камъка няма как да мелят заедно. Денислава приема много свойски всички мъже около нея.

А аз съм ревнив и знам как реагираме, ние мъжете, когато срещу нас стои готино момиче. В нейните очи всички са приятели, но повечето просто искат да правят секс с нея. Тя демонстрираше твърде голяма близост, което ме дразнеше. Денислава се превърна в моят урок за Йоана. Аз не искам да се връщам към Денислава.

Аз искам да съм по-доминантният и жената до мен да е по-женствена. Дени е страхотен човек, но не е за тип мъже като мен. С нея не сме се карали, а просто се отдалечихме. Аз се отдръпнах, страх ме е, защото съм влюбчив. Но не в началото. А като се влюбя, обичам. И не искам тя да ме води за нос“, обясни Иван Рълев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари