Секретарка на Желю Желев: По-зле съм от клошарка, две години не знам какво е баня

0
Бившата секретарка на Желю Желев остана без дом заради измама
Бившата секретарка на Желю Желев остана без дом заради измама

Бившата секретарка на президента Желю Желев Стефка Генева остана без дом заради измама, показва репортаж на Нова телевизия.

Тя и синът ѝ са станали поръчители на бизнесменката Светослава Гешева, която тегли заем от 145 хил. евро за фабрика за дрехи в Луковит. След като спира да плаща, частен съдебен изпълнител гони Стефка и сина ѝ от апартамента им. Гешева обещава да им намери квартира и ги настанява в мазе. "Метър на два, мръсно, студено, циминт, няма с какво да се завием", обяснява Стефка.

По-късно Светослава Гешева ги настанява в свой офис на бул. "Александър Стамболийски", в който обаче няма ток. Двамата често остават заключени, тъй като входната врата на кооперацията се затваря, а Стефка и синът ѝ нямат ключ от нея. Така, около Коледа, двамата останали под ключ, на студено и без храна. Въпреки обещанията на бизнесдамата Гешева, че това е временно настаняване, двамата излъгани живеят в офиса вече две години. 

Гешева им обещава двамата да се върнат в апартамента си, който не е продаден. "Те може със същия успех може да живеят на улицата. Нали не съм ги оставила на улицата", коментира тя пред Нова.  

"Това нейното е престъплене. Явно тя иска да умреме", казва Стефка. 

Дясната ръка на Желю Желев от далечната 89-та година до края президентския му мандат Стефка Генева е един от най-близките му сътрудници. Новината за смъртта му тя научава по телефона. Не успява да отиде на погребението му, защото напуснала апартамента си без да успее да си прибере дрехите. "По-зле съм от клошарка. Две години не знам баня какво е", обяснява Стефка.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари