Сега разбирате ли трагедията ни!?

2
Не за нас! Войната ни е за България, за прокудените!
Не за нас! Войната ни е за България, за прокудените!

Това е Симеон! На 21 години, от София, студент втора година в Гренобъл, учи архитектура.

Сам се свърза с нас и предложи своята помощ и съдействие! От тези "българи в чужбина" - златните, които губим с лека ръка! Този млад мъж знае точно какво иска от живота и как да го постигне. Каза ми „Искам да завърша тук и да се върна в България”! Каза ми и още нещо „Всички мои приятели, съученици са в Холандия, или Англия, а аз избрах Франция”! Сега разбирате ли трагедията ни? НИЕ прокуждаме децата си от родината им! Ние, с нашето бездействие. Защото те не искат, те, за разлика от нас са запазили инстинктите си и не искат да се давят в кочината на свинете и търсят своята реализация, живот и развитие навън. Колцина са тези, като Симеон, които имат планове да се завърнат? Дали и той след пет години няма да е променил решението си?

Затова е нашата битка, за да могат тези млади хора да имат своят избор! Ако желаят, нека заминат в чужбина, но ако искат, да могат да останат в родината си и да получат качествено образование и нормален живот в нормална, свободна, правова и демократична държава. Мафията на Буда и Пеевски, на Гешев и Цацаров, на Златев и Божков, на Доган и Първанов изяде избора и бъдещето на поколения българи. Изядоха и ограбиха мечтите, парите, бизнеса и живота им. Кой млад човек би искал да завърши образованието си и да бъде слуга на Буда, или Данаил Кирилов? Или на Пеевски? Или хора като Караянчева, Каракачанов и Сидеров да определят съдбата им? Или живота им да зависи от милиционери и корумпирани плазмодии, като Гешев и Цацаров? Това ли искате за себе си, за децата и внуците си? Да бъдат прости и безгръбначни, за да се разбират с Простия?

Заминалите трудно ще върнем. Но можем да задържим и да дадем избор на тези, които са все още тук. Незабавно изриване на мафиотската шайка на Борисов и Пеевски! И на цялото политико-ченгеджийско статукво! Без компромиси – тотална лустрация. И ако е нужно след свалянето на това правителство ще свалим и следващото, докато не изринем цялото блато! И ще се молим Симеон и приятелите му да се завърнат по домовете си.

БОЕЦ излизаме още на 23.01. в 10.00ч. пред ВСС – Оставка на правителството, Оставка на Гешев – това са само първите стъпки! И продължаваме.

На нас ни остават 25 дни до трансплантацията. И се прибирам да изриваме кочината.

Симеоне, благодарим за всичко. Здраве и успехи за теб! Дерзай млади боецо, чакаме те!

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари