Е, как семейството на дъщеря ми ще се върне от САЩ, за да получава 1200 лева?

4
След като там имат приход 10 000 долара месечно?
След като там имат приход 10 000 долара месечно?

Публикуваме коментар на Румен Андонов относно новината, че държавата ще плаща на българите, завърнали се от чужбина, 1200 лева месечно в продължение на година:

"Е как семейството на дъщеря ми ще се вдигне от САЩ с двете си деца и ще се върне тук, за да получава 1200 лв?

След като там семейството й има приход не по-малък от 8-10 000 долара месечно (чисти). Къща за четвърт милион долара(160 кв.м. с два гаража), която изплаща без усилия, а отоплението през зимата струва около 100-120 долара месечно. Говоря за отопление,при което човек се разхожда из къщата си по потник.

Някакви нищожни разходи за ток, а храната е почти на същите цени, като в България. Бензинът е около 1 лев за литър!!! А такива, живеещи нормално,удобно и щастливо, в САЩ български семейства има с десетки хиляди.

И как да напуснат този си живот, за да дойдат в една кочина, където властва мафията и не си сигурен, кога ще дойдат посред бял ден да те оберат и пребият!!!???

И децата ти да учат в някакво пропаднало училище с незаинтересовани учители,разположено на 50 м. от заведение или магазин,където на поразия се продава бира и други алкохоли на учениците, които захапали цигарите, си прекарват по този начин междучасията.

Нали ги гледам лично тези ужасяващи картини всеки ден!!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари