Седмичен хороскоп за 7 - 13 юни 2021

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще възникнат нови ангажименти или сериозни задачи свързани с дете или с роднини. Ще успеете да се справите с тяхното изпълнение, но като цяло натоварването с тях няма да бъде приятно. Седмицата ще бъде благоприятна за организиране или присъствие на събитие свързано с брак, годеж или с личен празник на близък човек. Това ще бъде благоприятна седмица за тези от вас, които очакват предложение за брак, стабилизиране или по-сериозно обвързване на една вече създадена любовна връзка. През седмицата една неприятна новина свързана с човек, с когото не живеете заедно ще бъде причина за тъга или объркване. През тези седем дни едно неизпълнено обещание ще бъде причина за невъзможност да реализирате един ваш план или ангажимент, което ще ви накара да се ядосате или разочаровате от човека, с когото това обещание е свързано. Конфликтите през тази седмица може да са свързани със сериозна причина, но така или иначе са нежелателни. Нищо градивно няма да ви донесат, освен разход на важна за вас енергия. През тази седмица едва ли ще възникнат непреодолими проблеми в работата или в семейството ви. През тези седем дни е добре да отделите време за разговори свързани с личния живот и планове на дете или друг родственик. Мъжете ще имат неотложни задачи, обещания или ангажименти с жена, която в повечето случаи ще бъде по-възрастна или на специална позиция в кариерата, в обществото, където живеете. Жените ще разчитат на информацията, която ще получат през седмицата, за да организират по-добре своите планове и задачи.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще преминете през един труден, натоварен или емоционално ангажиран период за вас. Може да усещате много по-болезнено липсата на един човек, който в момента не е до вас или да преживеете някаква житейска раздяла. През седмицата ще имате интересни сънища, предимно свързани с хора от Отвъдното или с места, където сте били в миналото си. Мнозина ще преживеят странно събитие, което ще има връзка с човек, който не е от кръга ви близки приятели или роднини. През седмицата ще имате основно финансови отношения с роднини или с приятели, които не носят някакви проблеми или драма. Това ще бъде благоприятна седмица за развитието на ваши професионални планове, за търсене или започване на нова работа или развитие на нова дейност. Възможно е да ви зарадва една нова придобивка в дома, която ще бъде необходима за домакинството ви. През седмицата може да разговаряте с приятели относно действия, които ще ви донесат някаква облага, успех, възможност за публична изява или допълнителен доход. Младежите и девойките Телец ще трябва добре да обмислят своите решения и действия през тази седмица. Лесно може да допуснете грешки, и трудно да ги поправите, когато осъзнаете, че сте сбъркали. Новите неща в живота ви ще изискат помощ от човек с опит и познания. Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване и за развитие на планове и отношения свързани с хора или с институции от различни разстояния. Мъжете ще трябва да се фокусират по-сериозно върху някои домашни и семейни задачи, чието отлагане продължи достатъчно дълго време.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще възникне неочаквано развитие на ваш план, свързан със семейството ви. Ще преживеете неочаквани събития с ваши роднини, които живеят в друг дом или в друг град (държава) в момента. В материален план може да изживеете разочарование свързано с ваши придобивки, подаръци, покупки, които ще направите или получите през седмицата. Може да се ядосате на повреда с домакинска техника или на друг инцидент с техника (апаратура) на работното ви място. През седмицата не се надявайте на обещания за услуга или помощ. Винаги имайте резервен план, в който отговорността да бъде само ваша. Някои от основните планове за близкото ви бъдеще ще изискат по-пестеливо планиране на финансови ресурси. Това особено важи ако ви предстоят и други по-сериозни разходи. Ако очаквате парични постъпления тази седмица, то нещата би трябвало да се без изненади за вас. Седмицата може да бъде запомнена с едно неприятно събитие свързано с човек от кръга ви приятели. Младежите и девойките Близнаци ще се влияят в действия и решения от собствените си парични интереси. Мъжете има опасност да попаднат в някаква измама, да бъдат обект на злонамерени коментари или интриги от страна на колеги, клиенти или познати. Жените ще очакват развитието на различни събития, в която главна роля може да имат други хора около тях.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, тази седмица ще бъде напрегната за вас, но това може да има връзка с вашите по-големи амбиции и по-големите отговорности, с които ще бъдете натоварени. Може би именно това напрежение, ще провокира у вас желание бързо да постигнете разрешение на проблемите си. Всякакви прояви на хитрост или злонамереност от ваша страна или от страна на хората, с които ще бъдете в контакт, ще бъдат нежелателни поради последствията, които ще предизвикат. В работата си ще можете да постигнете успешно приключване на дейност, споразумение или проект. Ще имате възможност да започнете реализацията на забавен или прекъснат преди време ангажимент. Като цяло седмицата носи благоприятни професионални възможности, свързани по някакъв начин с действия или планове идващи от миналото ви. През тази седмица може да имате неочаквани разходи или финансови проблеми с човек от кръга си роднини или приятели. Любовният ви живот през тази седмица ще е свързан с определени очаквания за срещи, пътувания и събирания. Възможни са разговори или събития свързани с бременност, с раждане на дете и др. Тази седмица ще имате причина за размисъл относно различни странни или неочаквани като развитие преживявания, които сте преживяли напоследък. За някои от вас, през тази седмица ще възникне повод за събиране или гостуване, свързано с приятели. Младежите или девойките Рак могат да имат грижи за собственото или на близък човек здраве. Мъжете ще са склонни към романтични преживявания, ще имат желание за повече интимност и др. Жените ще са неспокойни, притеснени за различни неща или събития, които ще имат развитие през тези седем дни.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, ще ви зарадват различни покупки или подаръци, които са във вашите планове за тази седмица. Не е изключена материална придобивка от роднини или чрез вашата работа. През седмицата може да ви изненада неочаквана сполука или печалба. През тези седем дни ще обмисляте с какво бихте могли да изненадате или зарадвате хора, които обичате. Особено оригинални в този план могат да се окажат влюбените представители на този зодикален знак или тези, които имат специален повод да покажат своите чувства. През седмицата може да възникне необходимост от грижи или лечение свързано с човек от кръга ви роднини или близки приятели. По-трудно развитие през тези дни могат да имат ваши контакти с мъже, които ще са склонни към прояви на инат и упорство. Жена, която е ваша приятелка или позната ще ви разочарова с нейни коментари или действия. Младежите и девойките Лъв ще могат да постигнат добро развитие и прогрес в делата, с които ще бъдат ангажирани през седмицата. Мъжете ще имат повече контакти с хора от различните краища на света. Ще планирате бъдещи срещи, обща действия или бизнес. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на важни за вас документи. Жените ще са притеснени, емоционални, чувствителни, което може да направи сложна комуникацията им основно с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през седмицата ще преживеете различни моменти на несигурност или безпокойство, свързани с предстоящи през тази седмица събития. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате може да ви разстрои. Ще ви бъде трудно да реагирате в съответната ситуация. През седмицата очаквайте важни срещи, разговори или събиране от семеен характер, предимно с ваши родственици от близо и далеч. Вероятно ще ви се наложи да вземете решения свързани с планове, които касаят семейството ви. Ще се ангажирате по някакъв начин с конкретно събитие от живота на роднина, което предстои през тази седмица или до края на този месец. През тази седмица ще възникнат възможности за пътуване, за развитие на важни контакти с хора от различни градове и села или за развитие на нови бизнес контакти. Младежите и девойките Дева ще могат да се зарадват на парични приходи или добри новини от финансов характер. Жените ще са склонни към по-голямо безпокойство или несигурност за бъдещето си. Това ще се дължи на предстоящи промени, които в момента се развиват в личния ви или професионален живот. Мъжете може да имат грижи свързани основно със здравето на дете или друг млад човек от семейството (включително и домашен любимец). Проблемите за вас тази седмица няма да са леки, но по-скоро ще ви влияят емоционално, отколкото по някакъв друг начин.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще ви се наложи да вземете важни решения свързани с пътуване. Възможно е едно такова решение да има влияние от страна на хора, които живеят извън вашия дом. За някои от вас определено ще възникне неочаквана възможност за пътуване. Тази седмица ще благоприятства промени свързани с преместване в нов дом, град или държава. През тези седем дни ще имате повече битови или домашни проблеми и ангажименти. Ще възникнат повече разходи, което на моменти ще предизвика у вас или у близките ви хора притеснение. През тази седмица ще ви натъжи новина или събитие свързано с момиче или с жена, които познавате от много години. Развитието на любовния ви живот ще зависи от влиянието, което оказват други хора върху връзката ви. Не обръщайте внимание на различни клюки или коментари за партньора ви. Ако обичате човека до себе си, борете се за вашата любов. През седмицата ше възникне съмнение в отношенията ви с някой, който ви избягва поради неизпълнено обещание или друга ситуация, която предизвиква съмнение у вас. Младежите и девойките Везни ще са по-лениви през тази седмица. Ще предпочитате да изчаквате развитието на някои събития или да получите наготова това, от което имате нужда. Мъжете ще трябва да покажат силата на духа си, в една стресова ситуация, която ще има своя смисъл в живота им. Ще дойде време, когато ще разберете причината за сегашните си преживявания. Жените ще имат много възможности да покажат и докажат своите умения и знания. Силна подкрепа или влияние върху делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще преживеете разочарование от откритите опити за манипулация или измама от страна на човек, който е близо до вас. Тези действия не ви носят загуба в материален смисъл, но емоционално ще е болезнено, чувствително. Като цяло седмицата ще се запомни с по-голяма натовареност и напрежение в ежедневието ви. Хора и обстоятелства ще ви притискат да разрешавате различни проблеми. Хубавото е, че всяко едно такова преживяване, всяка една заплетена ситуация ще има своето практично решение. През седмицата избягвайте конфликти с хора, които се опитват да се възползват от вас по някакъв начин. В едно такова противоборство с тях, няма да сте печелившите! През седмицата могат да възникнат грижи свързани със здравето на родственик или с някакво специфично лечение за близък човек. Ще ви се наложи да поемете отговорност при разрешаването на един битов проблем в дома си. За съжаление през седмицата, някои от вас ще преживеят неприятно събитие свързано с мъж. Младежите и девойките Скорпион с лекота ще намират начини за развитие и реализиране на своите планове и желания. Но не бъдете леконравни, нито мързеливи! Жените ще трябва да се задоволят с постигнатото досега през годината, без да влагат съжаление или гняв за пропуснати възможности. Преживели сте това, което ви е било отсъдено по Съдба. Мъжете ще се лутат между различни желания и възможности. Има опасност да пропилеете ценно за вас време през тези седем дни.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще трябва да действате бързо и практично при изпълнение на важните си ангажименти. Избягвайте да правите планове! Не разчитайте на дадено ви обещание или непроверена информация. Една загуба, която сте преживели емоционално в миналото си, ще бъде причина през тази седмица да размислите по-сериозно по важни теми от живота. Седмицата носи сънища свързани с хора от Отвъдното или ще възникне някакъв емоционален ангажимент с тях. През тази седмица може да получите предложение или информация, за които отдавна сте имали очакване или желание. През седмицата ще имате интересна кореспонденция или друг вид комуникация с хора от други населени места. Ще има какво да научите от тях. Тази седмица може да ви ангажира с подарък за близък човек или ще получите такъв. Предстоят ви добри професионални или бизнес отношения с жени. Младежите и девойките Стрелец да избягват всякакви рискови действия, екстремни спортове и занимания. Мъжете да бъдат предпазливи при споделяне на информация. Възможно е случайно да разкриете или научите нечия чужда тайна. Към новите си познанства подхождайте предпазливо. Жените ще се стремят да купят неща, които са техен приоритет. Добро време за действия свързани с грижи за имот или имущество, за продажба или покупка на такова.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви вълнуват различни събития свързани с развитие на ваши лични дела или планове. Това ще бъде седмица наситена откъм важни или емоционални събития в семейството ви. На мнозина от вас през седмицата ще им се наложи да купят подарък свързан с личен празник на човек от кръга приятели или роднини. През тази седмица ще ви зарадва новина или събитие, което ще има връзка с човек, който живее близо до вас, или с когото работите заедно. Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване предимно в страната, където живеете. През тези седем дни, ще имате важни разговори или ангажименти с хора, които в момента се намират в друго населено място. Тези събития могат да касаят ваши планове, чието изпълнение ще бъде ваш приоритет през това лято. Младежите и девойките да се пазят от злонамерените действия на хора, които проявяват нежелано любопитство или опити за намеса в личния им или интимен живот. Жените ще се учудят на една покана или предложение, но не търсете лоши помисли в това. През тази седмица няма да ви навреди ако следвате естествения ход на събитията. Мъжете ще трябва да се нагаждат бързо към възникването на различни неочаквани ситуации. Важното е да не действате емоционално, прибързано и необмислено.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще сте склонни да се тревожите твърде много за неща, които днес изглеждат важни, но утре няма да са. Като цяло през седмицата събитията в живота ви ще имат едно по-бавно развитие, но в градивна, благоприятна за вас посока. Не променяйте насила развитието на събитията в живота си! Не създавайте с припряността си хаос. Помнете, човек може да променя събитията, но не и Съдбата си! През седмицата може да ви натъжи решение или промяна в живота на момиче или жена, неща които ще приемете като емоционални, прибързани и погрешни действия. Единствено бъдещето ще покаже дали мнението и интуицията ви са били правилни или не. През седмицата може да очаквате приятна изненада от страна на мъж, който ще с еопита по някакъв начин да покаже чувствата или уважението си към вас. Тази седмица ще бъде важна за вашето образование, кариера или бизнес. Ще получите важна информация или предложение свързано с работата ви, за което може да си дадете време да го обмислите, но не бива да реагирате прибързано с отказа си. Младежите и девойките Водолей ще имат интересен или полезен за тях разговор с човек, който ще има даде важни съвети, насоки за бъдещето развитие в сфери, към които имат интерес. Жените ще бъдат изненадани от неочакваното развитие на едно събитие или на новосъздадени приятелски отношения. Мъжете ще правят планове, в които някакво участие може да имат хора родени под знака на Риби, Скорпион или Рак.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще се зарадвате на развитие на ваш професионален ангажимент или бизнес. Седмицата ще бъде благоприятна, както за вашето образование, така и за кариерата ви, в зависимост от това с какво сте ангажирани. През тази седмица очаквайте новини или емоционални събития свързани с роднина, който вероятно е по-млад от вас или е дете. Ако имате здравословни проблеми, тази седмица ще бъде благоприятна за лечение, рехабилитация, терапия и въобще за възстановяване. Ще имате възможност да хармонизирате усложнени отношения с ваши приятели, съседи или с колеги. Новите хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни ще са интересни личности, които ще има какво да ви дадат като познания или опит. Добро развитие ще имат ваши контакти с хора, които живеят в по-малък град или на село. Младежите и девойките Риби ще преживеят седмица на важни събития и промени. Съвет: не разпилявайте енергията си в различни посоки! Насочете вниманието си най-важните неща, чиято реализация ще бъде важно за вас да постигнете през тези седем дни. Мъжете ще са оптимистично настроени, с вяра че вършат нещата по най-добрия за тях начин. Увереността ви ще ви бъде голяма подкрепа, но не игнорирайте съветите или коментарите на хората до вас. Жените ще се ангажират с различни формалности, документи или бумащина, някои от които ще са свързани с пари или с финансови отношения. Възможността за допълнителна работа или доход ще зарадва някои от вас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари