Седмичен хороскоп за 7 - 13 септември 2020

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица различни срещи и контакти ще ви връщат към стари спомени и преживявания. Тези емоции са преминали през живота ви като буря, след които са останали някакви разочарования, провали или други разрушения. През тази седмица, помъдрели чрез различни житейски преживявания, натрупали различен житейски опит, ще осъзнаете, че благодарение на тези събития други по-добри неща или хора са влезли в живота ви. Не предизвиквайте и не отговаряйте на опити за конфликти, особено ако те са свързани с минали събития. Тази седмица ще бъде интересна по отношение на контактите ви с хора от различни населени места. Нови запознанства (лични или професионални) ще се развият по интересен за вас начин. Предложение или покана от страна на приятел или роднина ще ви заинтригува, особено ако има връзка с пътуване. Новина свързана със здравето на човек, когото познавате ще ви притесни и може да бъде причина за едно посещение. През седмицата ще получите помощ или съвет, които ще ви помогнат да постигнете напредък по важни за вас задачи. Мъжете ще обмислят как да отгвърнат на действията на човек, който е действал с лъжа, измама или чрез други задкулисни действия. Жените Овен ще имат желание да пътуват, да се срещнат с различни хора, или ще имат по-отговорен ангажимент с по-възрастна жена роднина.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица избягвайте рискови (екстремни) действия и спортове, шофиране с висока скорост и др. Внимание през седмицата ще изиска стремежа ви на всяка цена да постигнете конкретни резултати или успехи, тъй като може да се ангажирате с нещо, за което нямате достатъчно енергия, умения, ресурси или способности. Внимавайте през тези седем дни да не обидите или огорчите хора, които не заслужават подобни действия от ваша страна. Възможно е през седмицата да научите за здравословен проблем на човек от кръга ви роднини, колеги или приятели. Емоционално седмицата ще бъде интересна, тъй като в любовния ви живот ще се случат различни събития. За някои от тях ще бъдете готови, за други не съвсем. Ваш роднина или приятел (приятели) ще ви върнат към миналото с вещ (снимки), които притежават, и които ще споделят с вас или ще ви ги подарят. Седмицата ще бъде запомнена със събитие или с преживяване свързано с бебе или с малко дете. Жените Телец могат да се забъркат в нежелани неприятности и пролеми, воден от желанието си да постигнат нещо на всяка цена. Ще сте разочаровани или ядосани на себе си, но така се трупа житейски опит или се повтарят едни и същи грешки. Мъжете ще имат повече отговорности в работата си. Не бягайте от повечето задължения или задачи, тъй като сега ще имате възможност да докажете себе си, да реализирате важна идея или проект.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще преживеете няколко щастливи събития. Пред вас е един много динамичен и интересен период от време, който ви обещава работа и много работа. Предстоят ви важни разговори и събития, които ще са важни за развитието на ваши планове през този месец. Поради по-голямата ви натовареност през тези седем дни, ще бъде добре да отделяте достатъчно време за пълноценна почивка. На мнозина от вас ще им бъде предложен проект за нова дейност или нова работа или у вас самите ще възникне такъв. През тази седмица паричните ви постъпления ще са на приливи и отливи, затова добре организирайте личния си или семеен бюджет. Нови контакти с хора отблизо и далеч ще ви помогнат да уредите благоприятно ваши финансови или материални дела. Хора, които работят в държавна институция, банка или са ваши ръководители ще ви зарадват с добра новина. През седмицата една неприятна среща ще ви накара да се замислите за доверието, което имате на ваши нови или стари приятели. Вероятно жена, която е ваша приятелка или роднина ще ви създаде проблеми с неумението си да пази тайна и да не споделя неща, които някой друг е споделил вече с нея. Бъдете внимателни в личния си живот, какво говорите, как реагирате, какви коментари правите и пред кого. Седмицата вещае кратко успешно пътуване. Жените ще има с какво да бъдат изненадани през тази седмица. В повечето случаи тези интересни преживявания ще имат отношение към по-млада жена или момиче, най-вероятно от кръга роднини. Мъжете ще могат да приключат с напрегнати ангажименти, задачи или отношения. Използвайте това благоприятно време да се стабилизирате и да поставите основите на нови, перспективни начинания.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през седмицата ще сте неспокойни поради събития в личния живот на хора от кръга ви приятели или роднини. Тази седмица бъдете внимателни с решенията си, както и с промените, които смятате да предприемете. Независимо с какво са свързани веднъж започнати, трудно ще могат да бъдат променени. През седмицата ще следите новини, които са свързани с ваши приятели или роднини от различни населени места. Възможно е от тях да зависят ваши бъдещи планове и цели. Това ще бъде седмица, в която ще можете да постигнете важен напредък в професионалните си дела. Ще имате благоприятно време за бизнес или за пътуване с работа, делвои срещи и др. През седмицата ще ви зарадва информация, която може да се окаже полезна в търсенето ви на нова работа (ако това е ваша цел). Някои от вас ще получат заслужено признание или награда за добре свършена работа. Пътуванията тази седмица ще ви донесат силни емоции и преживявания, дори да не са свързани с любовния ви живот. Използвайте тази седмица за приключване на конфликт, който е охладил отношенията ви с роднина или с приятел. Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на важни за вас семейни или професионални връзки. Мъжете Рак ще са любвеобилни и романтични през тази седмица. Ще имат желание да получат топлина и внимание от страна на хора, които имат важно място в техния живот. Това ще бъде благоприятно време за любовни срещи. Жените ще се постараят да изчистят някои недоразумения или усложнения в отношенията си с мъже от семейството. През тези седем дни ще имате повече нужда от помощта на мъж при разрешаване на битови проблеми в дома си.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще бъде добре за вас да насочите вниманието си към приключване на забавени или изоставени финансови дела. Възможно е да възникнат и нови ангажименти, които ще имат връзка с пари. В дома ви ще възникнат ситуации, които ще създадат напрежение за кратък период от време. Тяхното възникване може да има връзка с получаването на новини, които ще ви разочароват или объркат. През седмицата ще ви се наложи да направите промени относно срещи, събирания или контакти с хора от различни населени места. През седмицата ще купите подарък или друга необходима вещ за дете или внуче. През тези седем дни ще преживеете разочарование, свързано с ваше очакване, което няма да се реализира според вашите очаквания. Научете се да бъдете търпеливи, защото предстоят интересни събития и неочаквани промени. Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване. Някои от вас ще подготвят или ще получат документи свързани с пътуване. Мъжете Лъв ще срещнат нови хора през седмицата. Трудна ще бъде комуникацията ви с представители на зодиакалните знаци Козирог, Телец или Дева. Жените ще искат да променят нещо в ежедневието си, което да направи живот им по-интересен и по-смислен. Може да реализирате няколко интересни идеи, но всяко нещо сега ще изиска преди всичко промяна в самите вас.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица неясни и неразбираеми ще останат за вас действията на ваш роднина. Поради тази неяснота е добре много внимателно да преценявате своите думи или действия. Не допускайте прибързаност или емоционалност в реакциите си. Изненадата за вас тази седмица ще има връзка с романтично запознанство или среща (ако сте несемейни), като това може да бъде с човек извън вашето населено място. През седмицата ви предстои ви да преживеете важни събития свързани с хора, които в момента се намират надалеч от вас в реалния свят или в Отвъдното. През тази седмица ще сте склонни да се поддавате на влиянието на клюки или забележки, да си губите времето с интриги създадени от други хора. Това ще бъде благоприятна седмица за правилни решения свързани с важни промени в живота ви и за първи стъпки към тяхната реализация. Ако имате ангажимент свързан със съдебно дело или юридически казус, ще можете да очаквате успешното им развитие. Неприятности с дете или с млад човек от кръга ви приятели или роднини ще имат неочаквано развитие. Жените Дева ще преживеят емоционални или специални моменти с дете или с внуче. Контактите ви с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще ви заредят с позабравени положителни емоции.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която с по-голямо напрежебие или с преодоляване на различни спънки ще реализирате свои планове и надежди. През тази седмица ще бъде важно да не се отказвате да следвате своите цели. Важните и трайни успехи винаги се постигат трудно. Във финансов план събитията, ангажиментите, които ще имате едва ли ще ви изненадат. През седмицата се постарайте да планирате разумно разходите си. Предстои ви по-трудно и отговорно време. Това ще бъде благоприятна седмица за лечение или терапия. През седмицата ще имате планове с жена, които ще са важни, успешни или перспективни за вас. В същото това време напрежението около тяхната реализация ще ви създаде някакъв дискомфорт. Възможно е да получите помощ или правилен съвет от жена по въпрос свързан със семейния ви или любовен живот. Жените Везни ще се натоварят с организацията и изпълнението на важни семейни събития и задачи. Да се проследят по-внимателно събитията в дома ви, ако някой от семейството ви е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Мъжете ще правят планове, чиято реализация може да се окаже проблематична или почти невъзможна. Поне през тези седем дни. Внимание ще изискат ваши действия свързани с финансови документи или договори.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще се запомни с интересни контакти с хора от различни населени места или държави. Някои ваши разговори може да имат връзка с предстоящо пътуване или събиране, с обща дейност или бизнес и др. През тази седмица ще имате желание за повече нови познанства с хора, които имат сходни интереси с вас или с такива, с които имате общо минало: съученици, колеги и др. През тази седмица покажете едно по-отговорно отношение към разрешаването на важни лични проблеми и неприятности. Вероятно те ще имат връзка с пари или ще са свързани с финансови документи. Ако имате съдебен или юридически ангажимент от финансов характер нещата ще изискат по-голяма прецизност и търпение от ваша страна. Използвайте тенденциите на тази седмица да сложите в ред ваши домашни или професионални дела, да хармонизирате важни отношения. Седмицата ще бъде благоприятна в този план и не бива да я пропилявате с отлагания за утре, за другата седмица, за по-късно. В работата ви ще възникне кратка стресова ситуация, която ще приключи благоприятно за вас. Седмицата вещае успех или радостна новина свързана с момче или с млад мъж, който не живее във вашия дом. Жените Скорпион ще са склонни да се раздават за приятелите си. Лесно ще приемате покани за срещи или събирания, с удоволствие ще разговаряте с часове по телефона или онлайн. Мъжете ще са нетърпеливи и това може да провали някои благоприятни шансове. Пазете личните си документи и пари от кражба или от загуба.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица има вероятност да възникне ситуация на работното ви място, която да ви въвлече в един неприятен конфликт. Може да ви бъде трудно да кажете своето мнение или то въобще да няма значение. Не бързайте с обясненията или с това, което искате да кажете, докато събитията сами не разкрият истинската причина за този конфликт. Въпреки тази напрегната обстановка в работата си, през седмицата ще имате добри отношения с някои колеги, клиенти или ръководители. Тази седмица ви носи новина или информация свързана с хора или събития, които са развиват в друг град или държава. През тези седем дни ще бъде важно да отделите повече време за семейството си. Някои проблеми свързани с дете или роднина ще се нуждаят от вашата намеса чрез конкретно действие, съвет или финансова помощ. Като цяло тази седмица съдбата ще бъде благоприятна за развитието на дела, които касаят дома или семейството ви. Неприятности от друго населено място или свързани с пътуване ще ви покажат, че на някои ваши планове още не им е дошло времето за реализация. Мъжете Стрелец да внимават с какви ремонти или подобрения се ангажират. Някои неща няма да се получат така както вие искате и нервите и ядовете ще са за ваша сметка. Жените ще имат притеснение или грижа свързана със здравето или други сериозни проблеми на мъж.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица някои очаквани или неочаквани събития ще поставят на изпитание силата на вашия Дух. С повече вяра, в това което ви се дава да преживеете ще намерите разумно разрешение на стар проблем или сложни отношения. Тази седмица ще бъде благоприятна за промяна в дома ви. Тя може да бъде материална, като: ремонт, покупка на нова мебел и др. В някои случаи може да касае заминаване на роднина в друг град или държава, преместване в нов дом и т.н. Подобни промени в повечето случаи ще се отразят добре на настроението и самочувствието ви. В емоционален план затруднения ще възникнат за тези от вас, които преживяват сериозни семейни проблеми или са преживели раздяла с партньора си поради някаква причина. Ако пътувате през тази седмица, вероятно ще се почувствате разочаровани поради по-големите си очаквания. Това може да се дължи на различни емоции или преживявания, които ще възникнат по време на самото пътуване. През тази седмица интересни преживявания може да имате със съседи, случайни познати или колеги. Мъжете Козирог ще са ангажирани с различни финансови дела, които ще имат значение за бъдещето им. Жените ще са в по-благоприятна позиция и ще могат да се зарадват на шансове, които ще възникнат от неочаквани ситуации или източници.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица организирате по-добре задачите и плановете си. Особено внимание отделете на тези, които имат връзка с вашата кариера или бизнес. Това ще бъде благоприятна седмица за подписването на изгоден за вас договор, споразумение и др. През седмицата може да възникне временно забавяне или пречка при получаването на пари от работа, държавна институция или банка. Грешките или мудните действия на родственик ще са причина за безпокойство и напрежение в семейството. През тази седмица не притискайте хората около вас да се съгласяват за всичко, което вие искате или което на вас ви харесва. ИЗбягвайте да давате прибързани обещания. Бъдете внимателни в отношенията си с хора, които живеят близо до вас. Тази седмица вещае недоразумение или прибързан конфликт със съседи, наематели или хазяи. Като цяло сега ще имате една благоприятна седмица за хармонизиране на прекъснати отношения. Би било добре сами да потърсите повод за сдобряване и не се страхувайте да поискате прошка или да дадете извинение. Мъжете Водолей ще имат възможност да се стабилизират финансово или да изчистят някои забавени плащания, заеми. Добро влияние върху делата си ще получите от човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак. Жените ще отделят повече време за забавления, срещи и разговори с приятели от близко разстояние.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица може да преминете през по-сложно време на напрежение свързано с разход на пари, които ще предизвикат объркване в семейния ви бюджет. През седмицата ще имате контакти с хора, които живеят в друга държава или са от друга националност. През седмицата ще имате предварително планирани ангажименти с човек, който най-вероятно живее в друго населено място. През тези седем дни бъдете внимателни в отношенията си с млади хора, с които ви предстои да имате контакт или среща. Внимание ще изиска тяхната искреност или честност спрямо вас. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване с приятели. През седмицата ще ви се наложи да отделите повече време за разговори, грижи и изпълнение на ангажименти свързани с роднини, особено с жени. Мислете добре какво споделяте тази седмица, особено ако това е ваша лична тайна. Мъжете Риби ще преживеят разочарование или ще се ядосат на счупена, повредена вещ, която има особено значение за тях. Жените ще имат желание да увеличат доходите си, но възможностите за това на този етап са много ограничени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари