Седмичен хороскоп за 5 - 11 април 2021

9
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Първото нещо, за което Овенът трябва да помисли, е премахването на мислите, които програмират за провал от съзнанието им . Факт е, че Овенът ще бъде най-големите им врагове и най-добри приятели едновременно. Тяхното леко и игриво настроение може изведнъж да се превърне в изблици на несигурност и негативизъм. Астролозите съветват да се стремите към конструктивен диалог с всички хора около вас. Няма нужда да отстоявате позициите си за пореден път, да повишавате тон, да провокирате колеги и близки до негативни емоции. Това е изпълнено с продължителни кавги.

Телец

Телецът тази седмица ще може да направи правилния избор и то повече от веднъж. Астролозите съветват всички представители на този знак да спазват правилото на трите "С-та": "станете себе си." Няма нужда да се преструваш, лъжеш. Хората ще обичат Телеца такъв, какъвто са. Искреността и откритостта ще бъдат много ценни тази седмица. Телецът може да си позволи да бъде мечтател. Имате нужда от повече време, за да помислите за бъдещето, да си представите момента на вашия триумф.

Близнаци

Въпреки факта, че звездите и планетите са напълно спокойни, седмицата може да стане малко нервна за Близнаците.

Те се нуждаят от някакъв импулс, промяна на събитията. Тази седмица е полезно да се занимавате с екстремни спортове, да промените обстановката, да общувате с нови хора. Важно е да създадете аура на динамика около себе си сами.

Рак

Енергията на рака не винаги ще бъде силна. Те често ще се чувстват уморени и липса на енергия тази седмица. Сега не е моментът за промяна, въпреки че Раците искат нещо ново в живота си. За възможно най-бързото изпълнение на плановете си струва правилно да се определят приоритетите. Трябва да се справите само с най-важните неща. Астролозите съветват да оставите всички вторични неща в края на седмицата.

Лъв

Понякога се случва постоянно да стъпваме на една и съща пътека. В периода от 6ти до 8ми в живота на Лъвовете могат да се появят такива циклични провали. Успехът очаква всеки, който иска промяна. Заради това не бива да пресичате пътя на опасни хора и да си създавате врагове, да рискувате здравето или парите си. В любовната сфера можете да хвърлите стръв - научете нещо важно за човека, който харесвате, от социалните мрежи или от общи познати. По-добре да отделите време.

Дева

Девите не могат да слушат другите. Нежеланите съвети ще бъдат особено опасни. Хората около тях могат да внушат фалшиви разрушителни истини, които ще позволят на Девата да тръгне по грешния път в живота. Важно е да се доверите на вашата интуиция, житейски опит. Традиционно се смята, че Девите се раждат с този начин на живот и начин на мислене. Тази седмица е идеалното време да станете самодостатъчни и да не молите никого за подкрепа. През почивните дни и в свободното си време от работа можете да се посветите на придобиване на нови знания, изучаване на езици.

Везни

Везните ще отворят съзнание. Те ще могат да поглъщат нова информация като гъба. Няма да е излишно да се запознаете с важни житейски уроци . Везните могат да станат по-мъдри, по-умни, по-успешни тази седмица. Основното е да проявявате сдържаност в конфликтни ситуации, без да давате воля на думите и емоциите. Хората около вас ще започнат да уважават още по-спокойни и събрани Везни. Животът на тези хора ще се обърне в нова посока, но те може да не го забележат. Астролозите съветват да си почивате повече, да отделяте време на семейството и родителите.

Скорпион

Представителите на тази зодия започват много благоприятно време за извършване на важни покупки. Използването на подходящи талисмани ще им помогне да повишат ефективността на пазаруването . Трябва да бъдете по-внимателни, защото звездите и планетите ще помогнат на Скорпионите значително да успеят в любовта или в бизнеса. Самотните хора от този знак ще могат да се срещнат с бъдещата си сродна душа. Всеки, който вече има връзка, ще може да го изведе на следващото ниво.

Стрелец

Всичко ще следва закона "правиш повече, получаваш повече". Това означава, че Стрелецът ще трябва да работи по-усилено, за да види увеличение на доходите или да спечели повишение. Правилният дневен режим ще помогне за подобряване на резултатите , защото укрепва енергията . Това е много обещаващо време в любовната сфера. Стрелецът ще бъде много привлекателен за противоположния пол. Това ще им помогне да се ориентират по-често. Астролозите съветват да не променят плановете си в последната секунда и да рискуват.

Козирог

Козирозите трябва да разгледат отблизо хората, които ги вдъхновяват тази седмица. Време е да възприемете навиците на успешните хора . Астролозите вярват, че Козирозите ще могат да научат нещо ново. Важно е само наличието на желание и решителност. Също така е необходимо да се помогне на роднини и колеги, но без прекомерен алтруизъм. Трябва да помните за вашите задачи и нужди.

Водолей

Водолеите, поради липсата на активност на планетите, могат да имат негативни мисли, склонност към самоанализ и самопроверка. Преди лягане те трябва да се отпуснат и да се изчистят от излишни мисли. Медитацията за пълна релаксация ще им помогне в това . Трябва да се съсредоточите повече върху бъдещето, а не върху миналото. Астролозите също съветват да не забравяме, че в периода от 5 до 11, седенето на два стола няма да работи. Ще трябва да направите избор коя сфера от живота да показва максимална активност.

Риби

Рибите в средата или в края на седмицата може да имат усещането, че живеят без цел. Мисли като тези могат да ви вкарат в депресия, но вдъхновяващи цитати за целта и житейския път ще им помогнат да излязат от нея . Такива цитати също ще помогнат за преодоляване на мързела и апатията. Рибите трябва да общуват възможно най-малко с хора с консервативен поглед върху живота. Те могат да бъдат токсични и да заразят с несигурност. Това е важно и предизвикателно време за Рибите. Тези хора ще могат да променят отношението си към живота и да си поставят нови цели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари