Седмичен хороскоп за 29 март - 4 април 2021

2
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

ОВЕН: ДОБРОНАМЕРЕНА ЗАВИСТ

Работа: На постиженията ви в началото на тази седмица добронамерено ще завидят колегите ви, но и вашите началници. Начинанията ви носят добри приходи, а и в тяхното изпълнение се включва голяма част от вашите колеги - също доволни от постигнатото. От понеделник с невероятна лекота получавате това, което ви се струваше невъзможно. Радвате се и на финансовата подкрепа на своите близки. Прегрупирайте силите си, за да доведете докрай започнатото. Очакват ви финансови успехи, ако избегнете негативното влияние на злонамерени колеги и не се съгласявате да се включите в предложена от тях дейност.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради потиснатостта, която ви мъчеше няколко дни, но сега освобождавате място на спокойствието и на бързото влизане във форма.

Любов: Възприели сте личните си проблеми спокойно, без злоба, не позволявайки на никого да ви отклони от избрания път. Сега се стремите да възстановите хармонията в отношенията си.

ТЕЛЕЦ: ПРИТЕСНЕНИЯ

Работа: От четвъртък и в почивните дни не се притеснявайте, ако на вашето работно място ви посрещнат с проблеми. Не са свързани с вас, но може да помогнете на колегите си. Работата заедно с тях ви носи отлични приходи. Бъдете внимателни с партньорите си. Колкото по-примамливи са предложенията за нов бизнес, толкова по-внимателни трябва да бъдете. Не подписвайте финансови документи. От понеделник приемете предложението на колега да се заемете с допълнителна работа. Ще ви донесе добър приход. Не влизайте в спор, който води единствено до конфликти. Използвайте възможността за запознанства.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Най-добре е да си останете няколко дни у дома и да си отдъхнете от напрежението. Почивката ще ви помогне да си върнете добрата форма.

Любов: Вечер отново са възможни проблеми в семейството заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревността си.

БЛИЗНАЦИ: АКТИВНОСТ

Работа: През седмицата сте заредени с желание да работите активно. Ако искате да избягате от семейните си задължения в почивните дни, проблемите ви са гарантирани. Не пътувайте. Вашата мнителност и притеснение, че не сте оценени от колегите си, отново ще се превърнат в причина за професионални проблеми в днешния ден. От понеделник споделете с своите началници или служители новите възможности за делово сътрудничество, но бъдете внимателни, за да избегнете финансовите сривове. В никакъв случай не оставяйте рутинните си задачи на втори план. Не е във ваша полза да обещавате финансиране на нов страничен проект.

Здраве: От сутринта сте отпаднали, с главоболие, което ненапразно ви притеснява. Оплакванията ще отминат бързо, ако не се натоварвате с непосилна физическа работа.

Любов: Очертават се проблеми в личните отношения, ако пренесете служебните разправии и недоволство върху близките си с риск да се лишите от интимните мигове.

РАК: ТРУДНОСТИ

Работа: В началото на седмицата няма да ви е лесно на работното място. За ваша изненада трудностите ще се стоварят върху главата ви неочаквано. Имате умения и знания и ще ги преодолеете, но доста ще се потрудите. Бъдете аналитични и честни към себе си. От понеделник ви грозят загуби, които ще се наложи да покривате с финансовите постъпления от предишната седмица и от следващите дни. Не допускайте разправии в семейството заради пари и не ги прахосвайте без причина! Блеснете със знания и възможности, като не се занимавате с губещи времето ви разговори. Очаквайте приходи, ако сте търговци.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Не се преуморявайте. Вечер си почивайте и не се изкушавайте от хранителни режими, които ви вредят, но вие упорствате и продължавате.

Любов: В личните отношения сте способни да си създадете сами проблеми заради желанието да бъдете непрекъснато ухажвани и да изневерявате.

ЛЪВ: ОТГОВОРНОСТ

Работа: През първите четири дни на седмицата си наложете да не се инатите и да бъдете отговорни и коректни в отношенията си. Очаквайте изненадващи и примамливи делови предложения. Задачите си ще отхвърлите до края на работния ден. След това се отдайте на развлечения. Ще направите грешка, ако, без да се посъветвате, приемете направеното ви предложение за промяна на работата си. От понеделник обмислете само тези начинания, които са печеливши за вас. Отложете всички задачи, които не ви носят бъдещи приходи. Не бързайте да постигнете високи цели. С припряност само ще се провалите.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но не прекалявайте с алкохола и тлъстите храни. Бъдете внимателни при преминаване на улицата, пазете се от травми и при работа с режещи инструменти.

Любов: Денят ви предизвиква да се отдадете на романтични срещи. Защо да се отказвате от интимните мигове, след като може да откажете гостуване. Несемейните ще срещнат любовта.

ДЕВА: НАПРЕЖЕНИЕ И СПОЛУКА

Работа: В началото на седмицата сте напрегнати и сполуката може да ви изостави. Във ваша полза е да извлечете полезната информация от колеги и приятели, която ви е необходима за работата ви. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че се справяте по-бавно от желаното с професионалните си задачи. От понеделник сте болезнено обсебени от желание да постигнете целите си. Това ще доведе до противоречие с вашия душевен мир, който не допуска прибързани решения, но ще намерите компромиса следобед и ще се успокоите. Можете да уговаряте на делови срещи и разговори, които ще бъдат успешни, ако ги провеждате в присъствието и на своите колеги.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не преяждате и не прекалявате с алкохола. Възрастните представители на знака може да бъдат извадени от равновесие с лекота.

Любов: Семейните представители на знака, все още влюбени в половинката си, може да създадат приятна романтична обстановка в дома си.

ВЕЗНИ: НЕГАТИВНО ВЛИЯНИЕ

Работа: Въпреки че трудностите са лесно преодолими, сте притеснени, че ще загубите част от времето си в занимания, които не сте планирали за тази седмица. Вечер си давайте заслужена почивка. Пазете се от негативно влияние на колега, който умишлено ви вреди. Контролирайте емоцията. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства. От понеделник се пазете от проблеми заради невярна информация. Невидими пречки ще усложнят живота ви. Дръжте в идеален ред документацията си. Не се поддавайте на илюзии и бъдете внимателни по пътищата, ако сте зад волана. Овладейте емоцията, която ви пречи най-вече в разговорите.

Здраве: Възможно е обостряне на хронични заболявания, но като цяло здравето ви е стабилно. Щадете бъбреците си и не допускайте прекалена слабост заради диети, във ваша вреда са.

Любов: След работа се прибирайте при любимите си хора, които ви очакват, подготвили романтична вечеря. Сексуалните ви отношения зависят от вашето поведение.

СКОРПИОН: НЕОБОСНОВАНА КРИТИКА

Работа: От първия ден на седмицата не провеждайте заядливи разговори с колегите си, въпреки че трудно се сдържате да не критикувате. Можете да се заемете с подписването на проверени финансови документи. Напредък в работата ще ви гарантира и допълнителни доходи. Ваши делови партньори, заемащи върхови обществени позиции, ще оценят работата ви. От понеделник новото начало е свързано с промяна на вашия начин на живот. Ще подкрепите емоционално нестабилен свой приятел. Обновете обстановката, в която работите, и подредете по нов начин своя офис. Обмислете разговор с преките си началници за делови промени на работното място, които са във ваша полза.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради нервното напрежение през деня, но и заради невъзможност да се примирите със ставащото в личен и професионален план.

Любов: Прекалените емоции в семейството ви, които според вас ви лишават от личната ви свобода, са причината за желанието ви да изневерите.

СТРЕЛЕЦ: РАЗДРАЗНИТЕЛНОСТ

Работа: В четвъртък и през почивните дни сте агресивни, емоционални и раздразнителни. Внимавайте настроението ви да не ви провали. Заемете се със задълженията си, вместо да търсите на кого да си излеете яда. Жънете професионални успехи само ако сте уверени във възможностите си и не прекалявате с ненужни претенции към целия свят. От понеделник проведете важните делови разговори и си създайте спокойни условия за работа. Трябва ви тишина. Всичко започнато върви добре. Не обсъждайте договори, свързани с пари, особено ако се отнасят за големи суми. Всичко трябва да постигнете сами, като не пропускате факта, че прозорливостта е задължителна.

Здраве: Отпадналост или нервност ще доведат до скандал. Здравето ви е нестабилно заради напрежението, често без причина, което винаги ви вреди.

Любов: В интимните отношения не ви липсват проблеми, породени предимно от ината ви и липсата на разбиране към вашите любими и близки.

КОЗИРОГ: ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: През първите дни на седмицата се предпазвайте, дори избягвайте запознанствата, които не само че не са подходящи, а и скоро ще ви навредят. На работното място се справяте както винаги в срок със служебните си задължения. Не рискувайте с разговори и с обещания за инвестиции и не се включвайте в проекти, които не са свързани с вашата дейност! От понеделник очаквайте приходи. Доброто настроение ще ви помогне да се справите със задълженията си. Възможни са непредвидени разходи, свързани със семейството ви, но, за съжаление, създаващи предпоставка за финансови загуби, ако допуснете да сте ненужно разточителни.

Здраве: Здравето ви е отново нестабилно, защото за пореден път не сте в хармония със себе си. Не си създавайте нервно напрежение. Пийте витамини и засилете имунната си система.

Любов: За вас любовта играе водеща роля. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Опитайте се да изясните отношенията с интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ: ЕМОЦИЯ

Работа: От четвъртък и в почивните дни емоцията ви е породена от опита да се защитите срещу нападките на своите колеги, че отказвате да работите по-бързо. Не създавайте допълнителни проблеми, а се заемете със задачите си. Не се впускайте в спор, който не ви засяга. От понеделник деловите срещи са неочаквано продуктивни и ще ви изпълнят с доволство. Проведете разговор с близките си, ако имате намерение през тази или през следващата седмица да уреждате кредит. Не го правете зад гърба им. Въпреки трудностите предварителните разговори за кредитиране на бизнеса ви ще бъдат успешни. Внимателно обмислете каква сума ще искате, за да я върнете без проблеми.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради невъзможност да разрешите проблемите си. Заредени сте с енергия. От вас зависи да съхраните доброто си физическо състояние.

Любов: В личния си живот не очаквайте спокойствие, ако сами създадете конфликт с необмислени приказки и хвалби за флиртове и изневери.

РИБИ: ХУБАВИ ПРОМЕНИ

Работа: Очаквайте изненадващи, благоприятни и радващи ви промени. Не се колебайте да ги приемете, защото ви носят полза и в личния живот, и на работното място и стабилизират позициите, които сте си извоювали. Постарайте се да промените в своя полза отношението на ръководството към вас и да докажете, че сте готови да приемете новите предложения, ако се налага да водите разговори с тях. От понеделник не спорете и не критикувайте предложенията на колегите си. Ползата е и за вас. Работата ви спори. Срещнете се със свои делови партньори. В края на седмицата не се обвързвайте с уговорка за делова среща, ако се чувствате неподготвени.

Здраве: Здравето ви е отлично, ако си наложите спокойствие. Не бива да разчитате на чудеса при проблеми с лимфната система след вирусно заболяване. Идете на лекар.

Любов: Зарадвайте във вечерите тази седмица интимната си половинка с подарък, шампанско и вкусна вечеря. Разтворете сърцето си за среща с нова любов, ако не сте семейни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари