Седмичен хороскоп за 28 юни - 4 юли 2021

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

ОВЕН

УСПЕХ

Работа: От първия ден на седмицата успехът ви е гарантиран само в случай че съумеете да изберете правилно момента и да убедите обкръжението си в своята правота. Трудности може да попречат на намеренията ви. Не се опитвайте да действате от позиция на силата. Не се поддавайте на чужди съвети - може само да ви навредят. Разчитайте на интуицията си. От понеделник се примирете, че трудностите пречат на думите ви да достигнат до хората, за които са предназначени. По-добре не давайте съвети, за да избегнете неприятните недоразумения. Съдбата и Вселената ви помагат да поставите началото на нови занимания. Не ви съветвам да изяснявате делови отношения, ще ги влошите.

Здраве: Здравето ви е добро, ако контролирате емоцията си. Не са изключени проблеми със зрението и главата, ако сами допуснете гневни изблици и нервно напрежение.

Любов: Любовта ви зарежда със сили, защото чувствата ви са споделени. Ако не сте уверени в тях, са възможни усложнения в личния живот или любовни разочарования.

ТЕЛЕЦ

ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: В началото на седмицата запознанства и възстановени стари връзки? ще ви помогнат да получите неочаквани приходи в ранния следобед. Звездите препоръчват да подновите работата си. Не губете оптимизъм и ентусиазъм. Причината за професионалните ви проблеми е в нежеланието ви да се подчините на новите правила. От понеделник ви съветвам да не пътувате. Не рискувайте и не се претоварвайте с физическа работа. Възможни са неприятности заради отказа ви да се заемете с неразрешени имуществени въпроси. Късметът не е с вас. Периодът е благоприятен за тези, които имат изпит за преквалификация. Ще бъдете доволни от резултата, който е гаранция за бъдещето ви като професионалисти.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Бъдете внимателни при преминаване на улицата. Предпазвайте се от травми и при работа с режещи и остри инструменти.

Любов: Предстоят ви разправии у дома. Не са изключени проблеми с близък човек. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте.

БЛИЗНАЦИ

ПЪТУВАНЕ

Работа: От първия ден на седмицата и в почивните дни ви очакват приключения, които ви зареждат с нови сили дори ако работата ви е суховата. Отърсете се от лошите мисли. Пътувайте! Стабилизирайте постигнатото. От понеделник проведете разговорите с началниците и колегите си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, ако са във ваша полза. Отложете пътуванията, ако вредят на преките ви служебни задължения. Не рискувайте заради предложенията на ваши познати, които ви обещават чудеса без труд от ваша страна. Провалът и паричните загуби ще са само за ваша сметка.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Лекувайте се с народна медицина, ако нямате сериозни проблеми. Направете изчистване на организма си с билков чай и плодове.

Любов: Седмицата ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте вечер да бъдете с любимите си хора, които ви очакват.

РАК

ПРИЯТНА НОВИНА

Работа: Началото на седмицата ви радва с приятна новина. Приели са предложенията ви за инвестиции. В същото време ще научите, че ваш проект ще се забави заради неочаквани странични причини. Напрегнати и нервни сте, но е добре да приемете факта. Прибързаността е забранена, а също и нападателното поведение. Дните от понеделник до сряда са изпълнен с промени. Срещнете се с деловите си партньори и обсъдете новите си идеи, чието осъществяване предвиждате за последните дни на месеца. Пристъпете към планиране на тяхното осъществяване, но без да влагате непосилни за бюджета си средства, нито да вземате кредити.

Здраве: Бъдете внимателни по отношение на здравето си. Възможно е да почувствате болки в областта на стомаха. Не яжте тежка храна.

Любов: Вечер бъдете с любимите си хора дори и ако сте се скарали преди това. Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на половинката си.

ЛЪВ

САМОЧУВСТВИЕ

Работа: През първите дни на седмицата, ако се занимавате с търговия, ви очаква доходен ден. Оборотът ви ще е достатъчно висок, за да закупите веднага нови стоки и повече от обичайното да остане за вас. Самочувствието ви е високо, защото сте щастливи от приходите, които получавате. Не бързайте да ги влагате в покупки или някаква дейност. Задачите, с които са ви натоварили от понеделник, изискват търпение, но ги отхвърляте с удоволствие, защото знаете какво ще получите. На всички прави впечатление усърдието ви. Разрешете проблемите на работното си място спокойно, без да повишавате тон. В делови план се предпазвайте от грешки.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Съветът ми е, вместо вечер да седнете на чашка с приятели, да се отдадете на почивка, хапване и чаша червено вино за отмора.

Любов: Вечер очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си хора заради закъснението си, особено ако имате гости, та дори и да са ви досадни.

ДЕВА

УВЕРЕНОСТ

Работа: В дните от четвъртък ще се наложи да се занимавате с проблеми, свързани с наследство. Не губете професионалната си увереност и оптимизма си. Не отлагайте задачите си. Допускайте до плановете си само хората, на които разчитате и се доверявате. Раздразнителни сте с право и постоянно се заяждате. Целият свят ви е крив. Дните от понеделник са благоприятни за поставяне на ново професионално начало, въпреки че общуването е затруднено. Отложете планираните разговори, които ще ви донесат разочарования. Позволете си да отправите запитване към чуждестранни фирми за бъдещо делово сътрудничество.

Здраве: Здравето ви е стабилно и не трябва да ви притеснява. Не търсете болки, които не съществуват, което е трудноизпълнима за вас задача, защото треперите постоянно от страх заради зарази.

Любов: Време е да дадете израз на чувствата, които бушуват у вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени.

ВЕЗНИ

ДОХОДНА РАБОТА

Работа: В началото на седмицата, ако търсите задълбочено и с желание, ще си намерите доходна работа. Имате възможност да обогатите знанията си. Очаквайте подобряване на материалното си състояние. Не се разпилявайте в незначителни занимания. В дните от понеделник се пригответе за неочаквани промени. Ще се забави плащане, което очаквате с нетърпение. Бъдете благодарни за получената помощ от вашите колеги. Дните до сряда са добри за разговори с преките ви началници. Бъдете справедливи, ако се налага да обсъждате грешки на работното място. Не хвърляйте вината за проблемите върху колегите си, но защитете интересите си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради преумората, която ви вреди. Почивката е задължителна. Случайна травма или заболяване може да попречи на плановете ви.

Любов: Вечерта се усамотете и не отказвайте компанията на интимните си половинки. Не пропускайте романтичните мигове. Не забравяйте, че няма по-добра отмора от желания секс.

СКОРПИОН

АНАЛИЗ

Работа: Въпреки неприятностите, които ви създават в началото на седмицата заради безхаберието на ваши колеги или подчинени, ще намерите изход от трудна делова ситуация и ще избегнете загубите. Анализът ви помага да сте на висота в отношенията. Не прекалявайте със стремежите си към нови запознанства само защото сте решили да смените средата си. Ще изживеете много разочарования, които ще се отразят и на качеството на работата ви. От понеделник не очаквайте парите, които се надявахте да получите. Ако се занимавате с търговия, печалбата ви е сигурна. Запазете спечеленото, защото скоро ще имате възможност да инвестирате.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но инатът ви пречи да сте в добра форма, защото сте изнервени и разочаровани от вашето обкръжение, прекалявате с алкохола и си вредите.

Любов: Вечер отидете на ресторант с любимите си хора. Така ще избегнете напрежението в отношенията и ще надмогнете липсата на взаимно разбирателство.

СТРЕЛЕЦ

НЕПРИЯТНОСТИ

Работа: През първите дни на седмицата очаквайте неприятности заради завидните си приходи, които отново са ядосали не само вашите колеги, но и познатите и приятелите ви. Мълчете си и не се хвалете. Предпазвайте се от измами, с които целят да ви отмъстят, като предизвикат финансовите ви загуби. От понеделник имате възможност да докажете на своите колеги, че сте незаменими при преодоляване на трудностите на работното място. Общувате с лекота и с неприятелите си. Овладейте емоцията, ако ви споходи, за да си спестите неприятностите, породени от острия ви език. Предложенията за нова работа са свързани с бъдещи трудности, които ще ви изненадат неприятно.

Здраве: Полезно е изчистването на организма с билков чай и плодове. Не си внушавайте проблеми със здравето сами, защото трудно ще се освободите от собствените си терзания.

Любов: Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Периодът носи за новобрачните щастливи години съвместен живот.

КОЗИРОГ

НЕОЧАКВАНИ ОБРАТИ

Работа: От първия ден на седмицата ви очакват обрати, за които не сте подготвени. Запазете спокойствие и контролирайте ситуацията, за да не ви доведе до принципни или необратими различия с вашите делови партньори или до конфликт с преките ви началници. Внимавайте да не си изпросите уволнение само защото не се притеснявате да си кажете мнението. От понеделник се налага да разрешите професионални проблеми, но сте завладени от емоции, които тласкат мислите ви в друга посока. Нетърпението и избухливостта ви вредят. Премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат. Заемете се с новите си служебни задачите.

Здраве: Здравето ви е отлично. Не прекалявайте с алкохола, защото развеселени рискувате да си нанесете травми на улицата или при ремонти у дома.

Любов: Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

ВАЖЕН ЕТАП

Работа: От четвъртък започва поредният, очакван от вас, важен етап от живота ви. Постарайте се да не го пропилеете, а започнете да обмисляте професионалните си планове до края на настоящата година. Предпочитате да се усамотите, да се отдадете на самоанализ или да се занимавате със задачите си, без да ви досаждат. Ако не ви е възможно да си осигурите спокойствие на работното място, си вземете работа у дома. От понеделник осъществете планираните срещи и делови разговори без значение дали са ви приятни хората, които очаквате. Подгответе се да изясните проблемните делови отношения. Успехът е с вас. Не го пропилявайте.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми и проблеми с вените. Въздържайте се от всичко, което може да ви навреди. Избягвайте спиртните напитки.

Любов: Личните ви отношения отиват на втори план заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат.

РИБИ

ОТГОВОРНОСТ

Работа: От понеделник оформете чакащите финансови документи и не се вслушвайте в съвети, които, уж полезни, ви вредят. На работното място бъдете отговорни. Странно защо, но за пореден път в началото на седмицата сте бодри, изпълнени с желание за работа, въпреки че оживлението, което създавате на работното си място, дразни колегите ви, защото на тях никак не им се работи, особено през двата почивни дни. Бъдете търпеливи и тактични. Не бива да драматизирате разговорите, свързани с претърпени от вас провали. По-добре ги приемете като поредния научен урок. Дарили са ви с опитност и са трамплин към нови върхове.

Здраве: Вечер си давайте почивка и отделете достатъчно време за сън. Във ваша полза е да проведете профилактика за предпазване от простудни заболявания.

Любов: Обърнете внимание на децата си. Сексуалните ви отношения са съсипани заради капризите на интимната ви половинка и непрекъснатите желания за подаръци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари