Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април 2023

3
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Седмицата от 27 март до 2 април ще има с какво да ви зарадва, ако вложите търпение и амбиция при изпълнение на ваши планове и ангажименти. Ще имате успех при изпълнение на задачи от материален или битов характер.

През тези седем дни може да се зарадвате на една покупка или подарък, на изгодна за вас сделка или на друга благоприятна ситуация. В емоционален план ще възникне напрежение в брачните ви отношения. Причина за това могат да бъдат различни по характер недоразумения, прояви на ревност или желание за контрол над другия партньор.

През седмицата интерес за вас ще представляват новини или информация, която ще получите чрез приятели, която ще се окаже полезна за вашите планове. През седмицата може да създадете нови познанства на база общи интереси или съвместно участие в различни обществени мероприятия.

През седмицата ще възникне много неприятен конфликт между вас и дете или друг млад човек, който може да се задълбочи много неприятно.

Момчетата и момичетата ще попаднат в една неловка, сложна или стресова ситуация. Бъдете внимателни, търсете помощ и не действайте на своя глава, пренебрегвайки съветите на близките си хора.

Мъжете Овен ще получат важни новини, предложение или информация, която ще се окаже много полезна за личните ви дела. Всичко свързано с документи или бумащина ще има благоприятно развитие. През седмицата често ще сте подвластни на настроение за романтични, интимни приключения, флиртове или освежаване на настоящата си връзка. Тези седем дни ще бъдат благоприятно време за среща с нов партньор или за търсене на такъв.

Жените ще търсят разумно обяснение на някои действия или решения на близък човек, най-вероятно от мъжки пол. Като цяло през тези седем дни ще ви озадачават или разочароват действията на мъже от семейството ви или от кръга ви роднини и приятели. През седмицата ще се ангажирате с разрешването на здравословен проблем или с някаква терапия.

Телец

През седмицата от 27 март - 2 април обърнете по-сериозно внимание на информация или предложение, които ще получите особено ако е свързано с работа, с бизнес, с някаква обществена изява.

През седмицата ще ви разочароват нелоялните и користни действия на жена, която ще действа по един нечестен начин, без да мисли за последствията от собствените си постъпки. Разговорите ви с нея, няма да променят нищо, затова ако е възможно игнорирайте нейните действия или прекъснете отношенията си.

През седмицата основните ви проблеми или неприятности ще дойдат чрез хора с труден или конфликтен характер, с които ще ви бъде трудно да комуникирате или чийто характер няма да може да промените. Това ще бъде благоприятна седмица за всякакви семейни събирания, покупки за дома или подобрение в семейното ви жилище.

Момчетата и момичетата от този зодиакален знак да внимават с парите, с които разполагат, за какво ги харчат и как ги печелят, ако имат свои собствени източници на доходи. През седмицата ще имате различни важни или полезни за вас ангажименти или задачи свързани с мъже от различни възрасти.

Мъжете ще трябва да вложат време, енергия и търпение в стабилизиране на личния си или любовен живот. През тази седмица от вас ще зависи дали ще започнете нова връзка, ако сте свободни и търсите нов романтичен партньор. За някои от вас седмицата ще предостави възможност за възраждане на стара любовна връзка или на изчистване на сериозни недоразумения в такава, която има опасност да се разпадне, поради липса на толерантност и разбиране.

Жените ще съумеят да се радват на малките успехи. През тази седмица определено няма да сте алчни или горделиви. Внимание ще изискат важни разговори с хора от семейството ви, предимно с жени. Всъщност през тази седмица може да възникне интересно събитие или събиране свързано с жена, най-вероятно от кръга ви роднини.

Близнаци

През седмицата от 27 март - 2 април ще ви се налага да действате много бързо и адекватно. Ще възникват неочаквани ситуации, които ще изискат от вас да вземате правилни решения и да избягвате задълбочаването на проблемите. Вашата интуиция сега ще бъде ваш съветник и ориентир при вземане на необходимите решения. През тези седем дни ще мислите много сериозно и внимателно преди да вземете решение, преди да дадете обещание или преди да започнете нова дейност.

Хората могат да ви приемат за твърде консервативни, но вие всъщност ще бъдете предпазливи. Практичната ви природа ще има нужда от по-голяма яснота преди да се обвържете с нови ангажименти.

През тази седмица съдбата ще бъде благосклонна върху развитието на неща, които касаят семейството ви. Благоприятно развитие ще имат планове свързани с ваши родственици, с които най-вероятно живеете заедно. Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак или за друго важно семейно събитие. Действията на млад човек могат да ви натъжат, защото ще сте наясно че той/или тя правят грешка. Вашата намеса обаче ще бъде приета недружелюбно.

Момчетата и момичетата от този зодиакален знак ще са в трудно време, когато от вас ще се изискат сложни решения, които ще изискат база от житейски опит, който вероятно все още ви липсва. През седмицата ще ви зарадват различни добри новини свързани предимно с вашето семейство или родственици.

Мъжете ще имат интересни и полезни разговори с хора отблизо и далеч. Благоприятно влияние върху мислите и действията ви ще има от страна на хора, с които имате дълготрайно познанство. През седмицата не са изключени прояви на ревност или подозрителност, които могат да помрачат вашите любовни или брачни отношения.

Жените ще търсят начини да разрешат бързо и евтино домашен или битов проблем. Ще ви затрудни избор на подарък за приятел, който ще има личен празник. Любовният ви живот и отношенията ви с приятели носят най-различни изненади и неочаквани преживявания.

Рак

През седмицата от 27 март - 2 април може да останете разочаровани от една планирана среща, за която ще имате предварително големи надежди и очаквания. Възможно е тази среща въобще да не се състои или причината за вашето разочарование да бъде човека, с когото ви предстои да се срещнете.

Тази седмица ще ви предостави нови възможности за развитие в професионален план. Възможно е да постигнете успех при кандидатстване за по-добре платена работа, да бъдете одобрени за преместване на нова позиция, което да се приеме като израстване в кариерата и др. През седмицата бъдете отворени за всякакви нововъведения, предложения и възможности за развитие. В любовта може да възникне неочаквано недоразумение, което да създаде притеснение у вас или у партньора ви, докато се изясни цялата ситуация.

Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви планове и дела, особено тези които касаят семейството и семейния ви бюджет. Възможни са добри приходи в дома ви благодарение работата или ангажиментите на други членове на семейството ви. Някои от вас ще могат да се зарадват с една неочаквана печалба и получаване на пари от неочакван източник.

Момчетата и момичетата да бъдат предпазливи с интимния си живот. Не са изключени неприятни преживявания, неочаквана бременност или други нежелани ситуации. През седмицата може да пътувате с приятели или с роднини, като внимание ще изиска държанието на едно момче или мъж!

Жените Близнаци нека да обмислят повече новите си начинания, важните си решения и промени. Сега не е време да бързате, а да действате внимателно, смислено и практично. Повече разходи ще имат тези от вас, които иматс ин или внук, като причината за това в повечето случаи ще е важна.

Мъжете ще са нетърпеливи, нетактични понякога или лесно докачливи от коментари и забележки на други хора. Конфликтите могат да бъдат ежедневие за вас, ако допуснете това. През седмицата дайте си повече време да обмислите едно предложение или идея, която ще дойде от страна на жена.

Лъв

През седмицата от 27 март - 2 април ще имате планове да свършите важна за вас работа, която касае вашия дом или друг имот, за който се грижите. Вероятно нещата ще стават бавно или ще се наложи да отложите някои неща поради необходимостта от помощ или съдействие на други хора. Това ще бъде трудна седмица за вземане на важни решения, както и за ангажиране с юридически дела от имотен характер.

През седмицата ще разчитате много на помощта или обещание, което сте получили от страна на ваш приятел. Няма причина нещата да не се случат, затова избягвайте песимистични мисли и паника. През седмицата някои от вас ще изживеят стресова ситуация свързана с неочаквано събитие в живота на жена, която може да живее в друго населено място. През седмицата ще ви зарадват успехи и постижения на човек от кръга ви роднини или приятели.

Момчетата и момичетата ще се сблъскат с някои неприятности през тази седмица, които ще има помогнат да натрупат определен житейски опит, който да им помогне при бъдещи подобни ситуации. Това ще бъде благоприятно време за пътуване с приятели или с друга полезна за вашето бъдеще цел.

Жените Лъв трудно ще постигнат реални успехи през тези седем дни. Недовършена работа или проблематични отношения от предходната седмица могат да бъдат все още актуален проблем за вас. Хубавите новини, събития, помощ или покровителство през седмицата ще дойдат от жена.

Мъжете ще трябва по-отговорно да изпълнят свой ангажимент към близка жена, приятелка и др. Като цяло събитията през тази седмица ще имат осезаемо женско влияние върху вас. Ще обсъждате с приятели бизнес или професионални идеи и дела. По-активните и амбициозни от вас определено ще могат да реализират една такава идея.

Дева

През седмицата от 27 март - 2 април ви предстои да преживеете различни събития свързани с бебе или с дете, които ще донесат приятни емоции в любовните ви или семейни отношения.

През седмицата избягвайте финансови ангажименти с хора от кръга ви приятели, тъй като може необмислено да се въвлечете в неприятности или проблеми, които те имат.

През тази седмица ще ви изненада неприятно една новина свързана с човек, когото познавате, с неговото/нейното семейство, работа или личен живот. Като цяло седмицата ще благоприятства развитието на ваши планове или събития, които касаят дома ви и близките ви роднини. Това ще бъде благоприятна седмица за важни промени в дома, за покупка за вашия бит или за преместване в нов дом и др.

Момчетата и момичетата ще имат силен период от време, в който ще могат да докажат своите способности, чувства, да постигнат определени цели, да реализират стойностни желания. Някои ваши планове и дела, които поради различни причини са били в застой досега, през тази седмица могат да имат едно ново развитие и дори финал.

Жените ще имат повече работа в дома и повече ангажименти в семейството си, но резултатите определено ще ви накарат да се чувствате горди от постигнатото. Ако възникнат някакви неприятности, то те няма да ви изненадат, защото сигналите за тях идват от предишната седмица.

Мъжете ще имат важни срещи или разговори, които ще определят развитието на бъдещи планове. Възможно е събиране или присъствие на обществено мероприятие по важен повод. Новите хора, които ще с епоявят в живота ви през тези седем дни, няма да са случайни и ще оставят някаква следа в живота ви.

Везни

През седмицата от 27 март - 2 април една от интересните ситуации за вас ще бъде свързана с жена. Нейните действия спрямо вас, които могат да бъдат както очаквани, така и да успеят да ви изненадат. В повечето случаи обаче нейното влияние в живота ви ще има важно значение и трябва да се приеме с внимание. Седмицата носи сложни проблеми или ситуации на работното ви място, които могат да повлияят на ваши надежди и очаквания.

Здравословният проблем на човек, когото познавате може да се задълбочи и да предизвика силно безпокойство в кръга му от близки родственици. През тази седмица ще сте много чувствителни и емоционални, което лесно ще провокира спорове или напрежение в отношенията ви. Ще сте склонни към излишна подозрителност, което ще създаде напрежение и конфликти във важни за вас отношения. Седмицата ще бъде благоприятна за любовни преживявания, включително с партньор който живее в друго населено място.

Романтични пътувания или пътувания с цел отдих също ще имат благоприятно време за реализация.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на различни изненади, на възникване и развитие на неочаквани ситуации или събития. Промените в живота ви ще са очевидни и надявам се за ваше добро. Вероятни са малки, допълнителни пари в портфейла ви.

Мъжете ще могат да свършат добра работа в дома си, на работното си място или в стопанството. Това е седмица, в която ще можете да постигнете повече за личната си стабилност и комфорт. През седмицата ще се ангажирате с приятно събитие или ще имате интересно преживяване свързано с жена.

Жените ще имат повече професионални ангажименти, но и възможности да покажат своите умения, да реализират някои интересни идеи, да поставят начало на нова бизнес дейност. Тази седмица носи приключване на някакъв ангажимент или отношения и поставяне началото на нови такива.

Скорпион

През седмицата от 27 март - 2 април ще бъде важно да контролирате негативните си емоции и настроения. От това ще зависи дали ще може да постигнете успехи и развитие на важни за вас планове. През тези седем дни избягвайте да разпилявате времето и енергията си за неща, които нямат дълготрайно значение в живота ви.

През тази седмица може да ви натъжи една неприятна новина свързана с мъж, който е ваш роднина, приятел, колега или познат. През тези дни ще ви се наложи да отидете някъде без да имате желание за това.

Възможно е да възникне необходимост да се срещнете с неприятни за вас хора. През седмицата харчете разумно парите си, избягвайте емоционални покупки или инвестиции.

Момчетата и момичетата ще са склонни да отделят повече време за срещи и забавления с приятели. Пролетното време ще ви влияе позитивно, но не разпилявайте енергията си и не занемарявайте основните си задължения.

Жените Скорпион ще се зарадват на допълнителни пари в личния си бюджет. Възможен е флирт в работата или в обществената ви ангажираност (ако имате такава). Въобще емоциите и любовта ще са много актуални през тези седем дни.

Мъжете ще имат успешна седмица, с възможности да реализират няколко интересни идеи и планове. Възможно е да възникне притеснение около неочакван здравословен проблем свързан с ваш родственик. Не са изключени притеснения в семейството ви от най-различен характер.

Стрелец

През седмицата от 27 март - 2 април ще проведете важна среща или ще преживеете събитие свързано с момче или с мъж. Вашето участие определено няма да е на статисти, а ще изиграете някаква важна роля в тях. Тази седмица ще бъде напрегната, по-често ще ви създава някакво неспокойствие или стрес, поради необходимостта да отидете на различни места и да се срещнете с различни хора.

Някои от тези задачи могат да имат връзка с разрешаването на различни спорни ситуации или неприятности. Резултатите, които ще постигнете през тези седем дни не винаги ще ви удовлетворяват. В даден момент това може да се окаже допълнително натоварване върху вашата психика.

През тази седмица ще получите неочаквана новина свързана с хора, които познавате, които може да са семейство или да са ваши семейни приятели. Новина свързана с жена от близкото ви обкръжение ще ви ядоса, поради неразумните и действия и решения, въпреки вашите съвети. Тези от вас, които имат собствено дете, ще трябва да вземат решение, което ще има важно значение за бъдещето им.

Момчетата и момичетата ще търсят по-добри възможности за изява (особено момичетата). Ще искате да постигнете една по-голяма самостоятелност в живота, и осигуряването на финансова независимост ще бъде важно за вас (доколкото това е възможно според вашата възраст). Ще приемете с доверие и желание един нов човек в живота си, но много скоро ще се сблъскате с един опърничав и егоистичен човек.

Жените ще могат да се зарадват с покупки за личния си гардероб или за собствените си удобства. Това ще бъде благоприятно време за някакво обгрижване на дома, в който живеете или на имот, който притежавате. Деца или млади хора ще са причина за различни запомнящи се емоции.

Мъжете ще поемат повече или по-важни отговорности за семейството си. През тези седем дни мнозина ще разчитат на вас. Конфликтите са неизбежни, защото в един момент ще се почувствате натоварени с неща, които всъщност някой друг може да свърши.

Козирог

През седмицата от 27 март - 2 април не допускайте напрежение по въпроси свързани с финансови документи или пари. Седмицата ще бъде благоприятна за вас в подобни действия или начинания и едно напрежение определено няма да ви е в помощ. През тези седем дни очаквайте интересни новини или полезна за вас информация, която ще бъде важна за вашата работа или бизнес.

Възможно е да възникне нова възможност за работа или да преживеете ново развитие на ваши професионални отношения с хора отблизо или отдалеч. Тази седмица ще ви изненадат гости в дома ви или ще получите неочаквана покана за събиране в дома на ваши съседи, приятели или роднини.

През седмицата ще ви зарадва събитие в живота на близък човек, което носи благоприятна промяна в живота на тази личност.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за пътувания свързани с развлечения, посещения на интересни или непознати места, срещи с хора отблизо и далеч и др. Здравето на близък човек може да изиска грижа или да създаде напрежение и притеснение за определен период от време.

Мъжете ще имат силна и продуктивна седмица. Ще вършите задачите си с лекота. Ще се радвате на трудно постигнати успехи или на важни промени в живота си. В семейството ви ще се проведе важен разговор свързан с човек, който живее извън дома ви.

Жените ще са по-неблагоприятна позиция от силния пол. Важни планове или отношения ще се изплъзват от вашия контрол, ще имат противоположно на вашите очаквания развитие. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви върне към общи спомени, които имате с тази личност.

Водолей

През седмицата от 27 март - 2 април планирайте внимателно, разумно и практично вашите задачи и планове. С предимство обърнете внимание на тези, които са важни за дома и семейството ви.

Това е една благоприятна седмица за личните ви семейни дела, така че организирайте се максимално добре, за да се зарадвате с добри резултати в края на седмицата. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище, покупка на нов дом и други действия свързани с имоти. Въпреки тези благоприятни тенденции, старайте се да имате разумни и реални очаквания за тази седмица. Така ще се съхраните от разочарования или негативни настроения.

Конфликтите през тази седмица могат да предизвикат различни негативни реакции от страна на други хора. За вас те могат да бъдат причина за главоболие, безсъние, проблеми с кръвното налягане, раздразнителност и др. През тези седем дни ще възникнат неочаквани събития свързани с дете: бременност, новина за раждане на бебе, успех в някаква изява и др.

През седмицата ви предстоят интересни събирания, които ще ви срещнат със знаещи и можещи хора. Ще имате благоприятна седмица за контакти с хора, с които имате общи интереси, хобита или обществени каузи.

Момчетата и момичетата ще могат да се зарадват на добри приходи чрез работа, някаква почасова дейност или на финансова помощ от роднини. Ще очаквате помощ или съдействие при разрешаването на някои ваши лични или професионални неприятности и затруднения.

Жените ще трябва да избягват всякакви рискови действия, независимо с каква дейност са свързани. Неприятна новина може да разстрои някои от вас. Седмицата може да се запомни с една раздяла с приятел или с познат човек, поради различни житейски причини.

Мъжете ще са фокусирани върху изпълнението на определени обещания, които са получили от роднини или приятели. Това е седмица, в която по-скоро ще искате да получавате, отколкото да давате. Решението или действията на едно приятелско или роднинско семейство ще ви изненадат.

Риби

През седмицата от 27 март - 2 април ще ви бъде трудно да разрешите неприятности с някои хора или да хармонизирате отношенията си с тях. Една от причината за това може да бъде факта, че са ваши роднини или по-възрастни от вас. През тези седем дни ще имате срещи или виртуални контакти с дете или с млад човек, които ще ви разстроят, натъжат по някаква причина.

През седмицата ще получите подкрепа или важно за вас съдействие от страна на човек, който не живее във вашия дом и който най-вероятно не е ваш роднина. Той може да е част от работния ви екип, да е публична фигура, приятел или съсед.

Като цяло седмицата ще има с какво да ви зарадва, тъй като ще възникнат интересни и полезни за вас шансове и възможности за постигане на реални успехи, реализиране успешно на важни за вас задачи. През седмицата следете внимателно отношенията си с хора, с които имате общи интереси или работите заедно.

Момчетата и момичетата ще трябва да намерят хармония в отношенията си с по-възрастен мъж: баща, дядо, по-голям брат и др. Няма да бъде лесна задача, но това трябва да ви бъде приоритет. Новина свързана с житейска раздяла в живота на жена ще ви накара да разберете по нов начин смисъла на живота и на човешките отношения.

Мъжете ще имат продуктивно време, донякъде благодарение на добре планирани действия и задачи още преди началото на настоящата седмица. Ще получите важна за вас новина, договор или документ. Не е изключено това да има отношение към друг член на вашето семейство. Тези, които ще са ангажирани със съдебно дело за издръжка, ще могат да постигнат задоволително договаряне.

Жените ще преминат през седмица, в която ще вземат важни решения, без емоции и без да се поддават на чужди влияния или съвети. Ще сте решителни при оставянето в миналото на някои ваши планове или отношения. Сега разбирате, че в живота ви има други по-важни неща или цели, а това, с което ще се разделите няма никаква перспектива.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари