Седмичен хороскоп за 4 - 10 декември 2017

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще имате полезни за вас контакти и отношения с жени, които вероятно ще ви помогнат да постигнете един успех или да реализирате един свой план. През седмицата поради някаква причина ще бъдат важни отношенията ви с майка, дъщеря, баба или друга близка родственица.

През тази седмица среща или разговор с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева може да ви накара да размислите за една евентуална промяна в личния или професионалния живот - към по-добро! Ще търсите причината за нечие специално внимание или отношение към вас. Отношенията ви с мъже в голяма степен ще са на база финансови интереси, сделки или друг вид парични ангажименти. Ще следите внимателно действията на момче или млад мъж, чийто начин на живот ви озадачава напоследък.

Младите мъже Овен могат да се зарадват на получаването на пари, за които ще имате предварителна информация и очакване. Жените Овен ще имат своите специални шансове за прогрес в различни области на живота.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица вашите срещи или контакти ще се определят основно от финансовите ви и материални интереси. Може да купите или продадете нещо, да приключите с документ от имотен характер, да отдадете имот под наем и други подобни действия.

През седмицата мнозина ще получат покана за събиране, което ще изиска избор и покупка на подходящ подарък. Избягвайте подаръци като: пари, ваучер и други, които няма да оставят спомен след себе си. Бъдете практични, но и изненадайте с нещо интересно.

През тази седмица може да се ангажирате с проблеми от най-различен характер на човек, който е роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Възможни са грижи и разходи за здраве свързани с роднина. Ако възникнат финансови проблеми тази седмица, те по-скоро ще са плод на паника на вашето съзнание, тъй като реалността ще се променя и нещата ще имат различно развитие през следващите дни и седмици.

В дома ви може да възникне неприятен битов инцидент, който ще е разрешим, но като цяло кой обича неочакваните проблеми? Седмицата не е благоприятна за промени в дома, но ако се налагат такива ще успеете да се справите.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица ще ви изненадат неочаквани действия или предложение от страна на приятели или познати. Възможни са нови познанства, които ще внесат нови емоции или планове в живота ви. Въобще през тази седмица може да очаквате всякакви позитивни събития свързани с хора извън кръга ви от роднини.

През седмицата може да ви зарадва или изненада документ или новина отдалеч, която вероятно ще дойде чрез мъж. В работата ви седмицата ще бъде много натоварена, а резултатите по-малки от очакванията ви. Мнозина ще се върнат към една дейност от миналото си, която сега ще се окаже актуална или полезна поради някаква причина. Сега може да очаквате срещи и покани за събирания по различни поводи, които ще ви съберат с приятели и интересни хора. В любовта е възможно запознанство или развитие на връзка с партньор от друго населено място.

Тази седмица за някои от вас ще се окаже последна на една работна позиция преди преместване на нова такава. Мъжете над 35 години могат да имат причина да пътуват през тази седмица или да получат документ, новина от друго населено място.

Рак

През тази седмица ще имате своите ежедневни и нови (неочаквани) ангажименти свързани с дете или роднини. Седмицата вещае специално събитие свързано с брак, годеж или дете. Това ще бъде благоприятна седмица за предложение за брак, за сватбено тържество или за раждането на дете. През седмицата една неприятна новина свързана с човек, който не живее с вас под един покрив може да бъде причина за тъга, разочарование, объркване и други подобни емоции.

Една лъжа или измама може да е причина за невъзможността да реализирате един ваш план или надежда за този месец. Конфликтите през тази седмица може да са свързани с основателна причина да бъдете сърдити някому, но като цяло това само ще влоши ситуацията.

Нито тази седмица, нито следващата вещаят някакви непреодолими проблеми или безизходни ситуации. Напротив! В края на седмицата сами ще разберете, че сте имали шанс или късмет в една определена ситуация или сте преживели един незабравим ден. През тези седем дни е добре да отделите време за личния или любовния живот на дете или друг млад човек от кръга ви роднини или приятели. Разговор свързан с техните чувства или очаквани събития ще ви зареди с особен вид енергия.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към разрешаването на финансови проблеми или плащания. Ще имате интутивно усещане, че сега ситуацията ще бъде по-благоприятна за вас, особено ако това е свързано с някаква сделка, споразумение или договаряне. Мнозина ще имат късмет откъм неочаквани пари или нова възможност за допълнителни доходи.

През тази седмица ще дискутирате финансови действия, идеи или предложения с приятели или с хора извън семейството ви. Някои отвас ще получат или ще дадат пари на приятел поради различни житейски нужди. Добро развитие ще имат ваши романтични и приятелски връзки с хора от далеч. През тази седмица може да възникне необходимост да приготвите подарък или да купите нещо на момиче или млада жена.

Сега мнозина от вас ще направят добри покупки на стоки на изгодна цена. В личните ви отношения отстъпчивостта и търпението ви ще бъдат възнаградени с конкретни положителни резултати или ще дадат възможност за появата на по-добри за вас възможности.

Жените до 35 годишна възраст ще са щедри към близките си, но повечето покупки ще са за комфорта на дома.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще обмисляте възможността и перспективите да промените своята работа или място на образование с нещо по-добро за вас. Ще имате основателни причини да обмисляте подобни действия, но не избързвайте с решенията си.

Неприятен инцидент на работното ви място може да предизвика подобни чувства и желания. Особено за тези от вас, които неоснователно ще бъдат обвинени за някакъв инцидент, грешка или загуба. През седмицата ще ви изненада новина, събитие или предложение свързано по някакъв начин с мъж, който живее в друго населено място.

През тази седмица избягвайте конфликтите, независимо на каква основа ще бъдат те. Възможно е някой умишлено да ви провокира с лъжа или интрига към такава ситуация, за да ви постави в неудобно положение или да ви причини някаква загуба. Като цяло това ще се отрази на здравето ви, тъй като вие не обичате подобни неясни, драматични и злепоставящи ви ситуации.

Неочаквано пътуване може да възникне за мъжете над 35 годишна възраст. През тази седмица ще се преживеят различни събития свързани с раждането на дете, с бъдещо майчинство, личен празник на дете и други. Ще имате повече или по-чести контакти с приятели. В повечето случаи те ще ви търсят по различни причини.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще имате причина за радост свързана с момиче или дете.

Това може да има връзка с личен празник, с раждане на момиче или друго важно събитие. През тази седмица ще сте много по-решителни в действията си да сложите край на ваш затормозяващ ви ангажимент или трудни отношения. Вероятно ще възникне и една конкретна ситуация, която ще ви улесни в действията ви. Когато преживеете това "разтоварване" ще усетите прилив на енергия и амбиция да продължите напред и да се борите за своите мечти и цели.

Едно премеждие сега може да се окаже началото на нещо ново и хубаво в живота ви. Любовният живот на Везните тази седмица ще е интересен дотолкова, доколкото ще сте отворени да се срещнете и запознаете с нови хора (ако не сте ангажирани с вече създадена връзка или брак).

Интересно развитие ще имат отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец. Въпреки благоприятната тенденция за романтични преживявания, основната характеристика на тази седмица ще бъде вашата работа и вашият дом, тоест вашите основни ангажименти ще са в тази посока. Ще имате ангажименти, които не можете и не трябва да отлагате.

Жените над 35 годишна възраст ще имат повод за радост свързана със собствено дете, внуче или племенници.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през седмицата може да преживеете различни моменти на напрежение, паника или безпокойство. Причините за това ще са най-различни, но в основата на всичко ще е една промяна, която в момента върви в живота ви или която ще се появи в близко бъдеще.

Неприятна новина свързана с човек, когото познавате може да допълни мрачната картина, което определено ще е погрешна представа от ваша страна за ситуацията в живота ви като цяло. През седмицата очаквайте важни срещи, разговори или събиране от семеен характер, предимно с ваши родственици от близо и далеч. Вероятно ви предстоят и важни решения свързани с определени действия в семейството ви или с конкретно събитие от живота на роднина.

Тази седмица ще ви даде повече възможности за пътуване, за развитие на важни контакти с хора от различни дестинации, за изучаване на чужд език или бизнес контакти извън населеното място, където вие живеете.

Седмицата ще бъде много активна откъм различни контакти за мъжете до 35 годишна възраст. Ще имате най-различни срещи, които в повечето случаи ще ви донесат положителни емоции или ще се развият успешно за вас (ако са на делова основа).

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще преживеете събитие свързано с момче или млад мъж, който е ваш роднина. Събитието може да е свързано с рожден ден, имен ден, годеж, сватба и др.

Седмицата ще ви поднесе различни изненади. Всяка от тях ще е като нишка към нещо ново, което се задава в живота ви през 2018. Може сега събитията да ви предизвикат да вземете едно важно решение и да насочите енергията и вниманието си към неговото изпълнение, независимо дали е лесно или трудно за вас.

Изненадите сега ще са интересни, защото те ще насочат вниманието ви към развитието на събития, които предстоят. Те ще са вследствие на събитията именно от тази седмица. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за развитие на вашите контакти с хора от близо и далеч. Успехи ще имат тези от вас, които работят в сферата на търговията, комуникацията или са производители, чийто стоки се продават в различни градове и държави. Ако имате допълнителен имот в друго населено място, сега може да ви зарадва едно преживяване свързано с него.

Младите мъже Стрелец ще имат повече семейни ангажименти през седмицата. Не игнорирайте разговори, молба или съвет, който ще получите от страна на човек от дома си.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще ви обогати с повече информация или контакти с хора от близо и далеч. 
Тази седмица новите запознанства ще са много емоционални, вълнуващи и непредсказуеми като развитие. Новата любов няма да е химера!

През седмицата ще възникне напрежение в отношенията ви с жена, която не е ваша родственица. Възможно е тя да предизвика конфликт с вас или вие самите да спорите с нея по важни за вас дела. 

Вероятно решението се крие в компромиса, който и двете страни ще трябва да направят. 

Сега е добре да имате предварителна нагласа за едно по-неясно, напрегнато или натоварващо ви бъдеще през следващите месец - два. Не е нещо, с което да не можете да се справите, но ще изиска такт и внимателно вземане на решения. 

Още тази седмица мнозина от вас ще могат да се зарадват на успешното развитие на свои планове, но това ще се случи само ако по-разумно, философски и търпеливо сте преживели предизвикателствата и натиска, на който ще бъдете подложени през тези седем дни. 

Мъжете над 35 години ще се насладят на романтичната си връзка с по-млада жена или момиче, което вероятно живее в друго населено място. 

Младите жени ще положат повече грижи, старание или ще имат повече разходи свързани с мъж от семейството си. 

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица може сами да се заблудите относно свои планове, които сте смятали реални за постигане. Може да останете разочаровани от страна на хора, за които сте имали надежда да ви помогнат. Може да ви разочароват неизпълнени обещания, невярна или подвеждаща ви информация, злонамерени действия предимно срещу вашата работа.

Добре е да знаете, че седмицата не вещае загуби, но ще преминете през някои изпитания, които си имат своя мисия в живота ви.

През тази седмица ще се зарадвате на пари или на информация свързана с тях. Може да сте имали някакви предварителни притеснения или затруднения свързани с тях.

Едно от разочарованията ви през тази седмица може да се окаже човека до вас, който или търси само изгода в отношенията ви или изцяло разчита на вашата поддръжка и грижи.

През тази седмица бъдете отворени да научите нещо ново от хора, които живеят в други градове или държави. Някои от новите възможности за вас през тази седмица ще дойдат именно чрез такива контакти.

Сега ще възникне възможност да разширите дейността си (ако имате собствен бизнес) или да се преместите на друга позиция.

Промените в любовният ви живот сега ще имат време за развитие до края на годината. 

Риби

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица няма да сте в настроение за нови запознанства, независимо дали това е свързано с кръга ви от приятели или с работата ви. Ще сте по-затворени или по-недружелюбни към появата на нови хора в живота ви. В същото време едно събитие ще отвори стара рана, свързана с една любов от миналото ви или едно приятелство прекратено по незнайни за вас причини. През седмицата родителите родени под този зодиакален знак ще имат ангажименти или повече отговорности свързани с образованието на дете или с развитието на негова дарба, талант. Ако някои хора ви притискат с желанието си да бъдат с вас или да им отделите повече време за разговори или друг вид общуване, вие ще реагирате доста недружелюбно. Емоциите тази седмица могат дори да са в основата на една раздяла, с човек с когото досега ви е било приятно да общувате или да живеете заедно. Семейството ви ще е мястото, където ще се чувствате най-комфортно през тези седем дни или ще сте склонни да се борите на всяка цена за комфорта в собствения си дом. Седмицата не е благоприятна за вземане на важни решения или за промени, но ще ви даде важни житейски уроци и поуки.

Източник: astro.velida.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари