Седмичен хороскоп за 24 - 30 август 2020

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще различни новини или събития ще ви накарат да се чувствате на моменти подтиснати, изпитвайки желание за самоизолация от околните. Всъщност вие се нуждаете от време да се освободите от насъбралото се напрежение вътре в самите вас, да заредите батериите си, за да продължите към нови "подвизи". Колко време ще продължат тези моменти ще е строго индивидуално. Вероятно юе възникнат грижи свързани със здравето или професионалните проблеми на човек от кръга ви роднини или близки приятели. От друга страна тази седмица ще бъде един важен период за вашето духовно израстване. Затова изпозлвайте тези дни за занимания свързани с духовна и научна дейност, литература, публицистика, рисуване и др. Седмицата носи вероятност за пътуване по работа или с друга определена цел. През тези седем дни ще имате благоприятно време за развитие на финансовите си дела, но само ако не допуснете определен, целенасочен натиск върху тях. Ако ви се налагат контакти с учреждения или инстанции, делата ви ще се развият по един добър за вас начин. През седмицата ще може да разчитате на подкрепа от роднини, ако възникне нужда от такава. През тези дни бъдете внимателни със съвети или предложения, които получавате от приятели. Възможно е те неумишлено да ви насочат към неразумни действия или разходи. Новите интимни връзки едва ли ще имат дълготрайно присъствие в живота ви. Нови познанства с хора от различни разстояния също ще продължат за кратък период от време и в повечето случаи ще са с някаква определена цел/задача.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате повече разговори или срещи свързани с работата или с бизнеса ви, с представители на различни институции. Работата ви ще бъде тема на разговори дори с приятели, с които ще сте склонни да обсъждате различни планове или проблеми свързани с вашата професионална позиция или бизнес. Напълно възможно е една нова идея или ново предложение за работа да възникне именно благодарение на приятели. През тази седмица ви предстои да вземете важно решение свързано с разрешаването на вече възникнал проблем или друга сложна ситуация. Каквато и да е конкретната причина, то определено ще е свързана с човек, който има сприхав характер, някой който ви създава напрежение в дома или на работното ви място. Тази седмица може да ви зарадва една изненада, която някой е подготвил за вас. Това ще е нещо, от което ще имате особено силна нужда в този сложен емоционален период за вас. През тази седмица мнозина от вас ще се оглеждат за допълнителна работа, с доходите от която да си подпомогнат семейния бюджет. През тези седем дни ще следите преживяванията на роднина, който ще пътува, или който живее надалеч от вас. Мъжете Телец ще се влияят много в решенията си от мнението на жена, на която имат доверие или която уважават. Жените ще са вдъхновени от нови идеи и планове. Представител на зодиакалния знак Рак, Скорпион или Риби ще има важно присъствие в живота ви през тези седем дни.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица сериозно ще се противопоставите на необмислените решения или действия на ваш родственик, който може да бъде ваш син, съпруг, брат, зет и др. Конфликтите в личния ви живот през тази седмица по-скоро ще бъдат на емоционална основа. Тяхното възникване няма да е случайно и вероятно има някаква повтаряемост в тях. Вероятно през тази седмица най-после ще съберете кураж да вземете някои окончателни и трудни решения. Семейните ви отношения като цяло ще преминат през едно по-голямо напрежение през тези седем дни. Ще възникнат различни позиции и виждания относно събития или решения, касаещи дома, брака или роднинските ви отношения. През тази седмица могат да възникнат разходи свързани с лечение, терапия, зъболечение, козметични процедури и др. Подобни разходи може да имате и заради други ваши родственици. Разбира се, седмицата няма да бъде изпълнена само с кризи или драми. Определено ще имате своите моменти на радост, ще преживеете някои приятни изненади, заслужени успехи и др. През тези седем дни могат да ви изненадат пари, които ще получите от различни места. Това ще бъде благоприятна седмица за разширяване на кръга ви от приятели и познати. Едно ново приятелство ще е в основата на интересни емоции и преживявания до края на годината. През седмицата ще ви зарадва разговор или предложение, което ще получите чрез мъж или човек, когото не познавате лично. Мъжете Близнаци ще са по-големи оптимисти за бъдещето си от жените. Ще сте склонни бързо да забравяте лошотията в ежедневието си и да се самозараждате с приятни за вас занимания. Жените ще покажат много ярко сложността на характера си. Някои от вашите роднини или близки дори могат да останат изненадани от вашите емоции, решения или действия.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще трябва да сте внимателни с хора, с които се познавате отскоро и към които сте били благосклонни досега поради различни причини. Вероятно през тази седмица те ща направят плахи или категорични опити да навлязат в личното ви пространство, нещо което вие определено няма да допуснете. През седмицата ще имате възможност да разрешите проблеми, свързани с документи, договор или други формалности, затова насочете сериозно вниманието си към тях. Тази седмица носи голяма вероятност за раздяла или събиране с роднини, които живеят в друго населено място. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, независимо от неговата цел, но предимно в страната, където живеете. През седмицата може да се ангажирате с една среща или разговор свързан с ваш имотен проблем или вещи. Възможно е да срещнете спънки или затруднения около пари, които трябва да получите чрез документ или договор. Мъжете ще са плахи и несигурни в действия свързани с промени или нови начинания. Това няма да се дължи на страх, а на липсата ви на увереност, че това е най-благоприятното време за подобни действия. Жените ще са фокусирани върху важни парични дела, плащания на битови сметки, банкови задължения, кредити или други финансови дела.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, която ще благоприятства вземането на важни за вас или за семейството решения. В повечето случаи те ще имат отношение към събития в живота на друг член от семейството ви. През тази седмица ще имате възможности да реализирате една интересна идея свързана с подобрения в дома. Това ще бъде благоприятно време за преместване в нов дом или квартира и др. Мнозина ще получат важна новина свързана с жилище или с имот, който притежават или ще приключат със сериозен ангажимент от подобен характер. Като цяло тази седмица ще бъде важна за семейните ви и домашни дела. През тези седем дни възникването на различни събития или нови обстоятелства в средата, където живеете ще ви дадат шанс, да промените живота си към по-добро. Това не означава повече пари или по-големи придобивки, а определено ще бъде свързано с важно за вас развитие в духовен план като личност. Избягвайте конфликтите през тази седмица, те няма да доведат до нищо градивно или позитивно в живота ви. Те обаче могат да дадат неприятно отражение на ваши отношения или планове. Непредсказуеми тази седмица ще се окажат събитията в любовния ви живот. Ще имате едни планове, а други неща ще се случат. За да се предпазите от неприятни изненади, оставете отношенията ви да се развиват естествено и не ги манипулирайте според собствените си капризи. През седмицата може да очаквате важно или интересно събитие свързано с мъж, който е ваш роднина или приятел. Жените Лъв ще имат желание повече да комуникират с приятели в реалния живот или чрез Интернет системи за общуване. Мъжете ще вършат нещата бавно, понякога дори мудно, без желание. Като, че ли няма да има значение за вас да пропилеете една седмица на вятъра.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева пред вас, в която от вас ще се изиска да сте по активни и отговорни във фианнсовите си дела и в осигуряването на реални доходи в семейния бюджет. Предстоят ви по-големи разходи, които не бива да допускате да ви изненадат. В повечето случаи те ще бъдат свързани плащания или покупки за дете или за по-млади членове на семейството ви. Ако през тази седмица сте се концентрирали върху приключването на ваши планове и ангажименти, които сте стартирали в близкото минало, то насочете вниманието и енергията си изцяло върху това. Седмицата носи голяма вероятност от отлагане или отхвърляне разглеждането на съдебен или юридически казус, за теиз от вас, които са ангажирани с подобни действия. Това няма да бъде благоприятна седмица за ново начало или за големи промени, а ако все пак стартирате такива, действайте внимателно и добре премисляйте всеки ваш ход. През седмицата ще имате различни поводи за събирания в семейството или ще преживеете интересни събития с роднини. Някои от вас ще присъстват на събиране свързано с годеж, сватба и др. През тази седмица ще ви натъжат или разочароват събития в живота на жена от кръга ви приятели, з акоито сте разговаряли преди време с нея. Жените Дева ще имат възможност да постигнат важен успех през тези седем дни и той определено ще се случи благодарение възникването на неочакван шанс или късмет. Мъжете ще са фокусирани върху малки ремонти и подобрения в дома, покупки на вещи за работилницата си или за други лични занимания (хоби).

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще насочете вниманието си към разрешаване на битови проблеми в дома и започнете подготовка за есенно-зимния сезон. Може да се ангажирате с ремонт или с някакви подобрения. Не е изключено те да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат и други усложнения, които да се отразят на настроението ви. Използвайте тази седмица за разрешаване на семейните си проблеми, дори те да са свързани с противопоставяния между поколенията, конфликти свързани с наследство и др. За съжаление тази седмица ще се запомни с окончателна раздяла в някои семейства, които ще вземат окончателно решение за развод. Вероятно това ще бъде по взаимно съгласие и без излишни драми. През тази седмица мислете повече преди да започнете или задълбочите един спор с някого. Не изваждайте "скелети от гардероба" защото и при вас има какво да се покаже. Покажете се като духовно извисена личност, а не като дребнава и злобна такава. Вашият Дух трябва да бъде на висота, от която не бива да слизате! През тази седмица може да съберете кураж за някои смели решения, но много бързо след това ще се почувствате несигурни или объркани. Решенията ви са правилни, но трудни и те ще ви завърнат към първоначалната ваша жизнена пътека. Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни и юридически дела, стига да не сте се забъркали в корупция или други нелегални дейности. Новина свързана с мъж, когото познавате ще ви разстрои, натъжи или разочарова. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от неговата цел. Жените ще бъдат изненадани от някои събития, но се опитайте да видите по-ясно какво следва след тях. Мъжете могат да попаднат в собствения си капан ако решат да успеят в нещо чрез хитрост или измама.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица избягвайте да вземате прибързани решения, следвайки единствено собствените си емоции или под влияние думите на някой около вас. Внимателни бъдете когато даате или получавате обещания. Не си създавайте сами врагове. През тази седмица внимание ще изискат ваши лични или семейни отношения, в които ще възникнат недоразумения или неразбирателства предимно от битови или финансов характер. Ще възникнат неприятности с приятели, които ще ви изненадат с тяхната реакция. Всеки може да сгреши или да забрави, нали? През седмицата мнозина ще разрешават проблем или ще имат ангажимент свързан с имот, за който регулярно се полагат някакви грижи. Възможно е по някакъв начин това да има връзка със съседи или с наематели. Тази седмица ще ви се наложи много внимателно да обмислите свои решения свързани с човек от семейството. Избягвайте да помагате, ако не са ви помолили, но дори и тогава не помагайте на всяка цена, а добре помислете за евентуални последствия. Тази седмица вещае грижи или неотложни ангажименти с ваши родители. Мъжете Скорпион ще трябва добре да систематизират получената през тази седмижа информация. Ще научите много полезни неща, но и може да бъдете обект на фалшиви новини или писма/имейли. Жените ще са податливи на паника, лесно попадане под влиянието на негативни (песимистични) хора. Избягвайте въвличане в конспиративни теории или в групи, които са задкулисно манипулирани.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще преживеете много емоционално важни събития в живота на близки хора, предимно жени. Възможно е тази седмица да сте поканени на събиране по приятен повод: рожден ден, имен ден, юбилей, годеж, сватба и др. Използвайте максимално тази седмица за успешно приключване на важни ангажименти свързани с дома и семейството, преди есента да почука на вратата ви. Седмицата ще бъде много благоприятна при реализацията на вашите задачи. Почти всичко ще зависи от вашата организация и подготовка. Каквото и развитие да имате делата ви, през тази седмица не се опитвайте да променяте хода на събитията! Седмицата ще бъде благоприятна за покупка на нов дом, за преместване в ново жилище, за продажба на имот и др. Неприятни изненади ще възникнат там, където има опити за манипулация или други задкулисни действия. Всъщност така ще може по естествен наичн да видите кой какъв е около вас и да селектирате по-добре приятелствата и познанстватва си. Разкриването на една интрига също ще ви помогне да поставите в ред някои отношения или ангажименти. В работата или в бизнеса си ще преминете през период на напрежение, свързано с повече задачи, отговорности, клиенти, бързи срокове за изпълнение на поръчки и др. Мъжете ще имат повече ангажименти с други мъже, вероятно поради специфичното естество на седмичните си задачи и планове. Жените ще са сантиментални, чувствителни, лесно ще нараняват другите с груби или обидни думи или самите те, лесно ще бъдат наранявани.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, определено ще запомните тази седмица с едно важно събитие или решение, което неочаквано ще ви се наложи да направите. Може би за събитията от тази седмица, по-късно ще разказвате на своите роднини или приятели, като нещо важно през което сте преминали с много емоции и вълнение. Тази седмица от вас ще се изиска да направите паралел между нужното и ненужното за вас в личния ви живот, любовта или в работата ви. Това ще бъде бкагоприятно време за откровени разговори с хора, с които работите заедно или с хора от семейството ви. Тази седмица ще отвори за вас един нов шанс за развитие, с по-големи възможности да покажете своите способности и познания. Това е време на вътрешен растеж и за промени вътре в самите вас. Ако някой трябва да ви отстъпи мястото си или да ви научи на нещо за да може вие да реализирате своите заложби, вие определено ще се възползвате от това. Това ще бъде седмица, в която ще трябва да вземете поне едно важно решение за бъдещето си. Всичко ще зависи от вашата амбиция и инициативност, въпреки че конкретни събития също ще ви подтикнат към подобни действия. През седмицата бъдете внимателни ако шофирате и ако пътувате, независимо на какво разстояние. Срещите, които ще имате тази седмица нека бъдат с хора, които умеят да ценят времето и не го пропиляват с клюки и оплаквания. Мъжете ще искат да се забавляват като деца, ще са склонни да се връщат към спомени от детството или да комуникират с бивши съученици. Жените ще очакват едно обаждане или разговор, след което ще вземат решение за личния си живот.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще имате няколко неотложни ангажимента свързани с вашия дом или с имущество, което семейството ви притежава. Вероятни са неочаквани събития и ситуации в този план. Ще възникнат различни проблеми за разрешаване, които могат да изискат посещение в държавна или съдебна институция. По-голямата натовареност през седмицата, ще ви направи нетърпеливи, раздразнителни, а понякога и конфликтни. В семейството ви ще има разговори свързани с минали събития или с хора, които вече са преминали в Отвъдното. През тези седем дни може да влезете в конфликт, който ще бъде свързан с пари, но ще бъде с хора извън дома ви или с представители на някаква институция. Като цяло материалните ви или имотни интереси ще имат добро развитие, но ще се премине през някои затруднения. През седмицата ще ви изненада едно познанство, имейл/писмо или телефонен разговор с някой, който живее близо до вас. Проверете добре едно ново предложение, свързано с допълнителен доход или еднократна печалба. Седмицата носи запомнящи се сънища свързани с хора от Отвъдното. Жените Водолей ще имат работа с документи от финансов характер, банкова карта, договор и др. Мъжете ще трябва да приемат по-спокойно и по-отговорно семейните си задължения през тези седем дни.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да създавате хармония и разбирателство в отношенията между хора, които имат проблематични отношения. Това може да бъдат собствените ви деца, родители, брат или сестра и други роднини или приятели. През тази седмица мнозина ще се зарадват на добри доходи от работа, по-добри продажби или повече клиенти и др. Клиент, ръководител или бизнес партньор ще ви помогне за един успех или ще имате финансова изгода от действията си заедно, в екип. Тази седмица вещае получаване на пари от заплата, от приключен бизнес ангажимент или от банкова институция. Ваша среща, разговор или контакт с човек от населеното място, където живеете ще трябва да бъде премислен внимателно преди да реагирате със съгласие или обещание (ангажимент) Бъдете предпазливи, тъй като са възможни опити за манипулация или действия, които да ви злепоставят, да наранят репутацията ви. През седмицата ще възникнат моменти на безпокойство свързани с пътуване или със събития, които се случват в друго населено място (държава). През тази седмица пътувайте само ако това е крайно необходимо. Мъжете ще имат динамична седмица с повече срещи и разговори с хора отблизо и далеч. Жените ще приемат малките радости в живота си с много по-голямо вълнение и оценяване значението на тези преживявания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари