Седмичен хороскоп за 14 - 20 февруари 2022 година

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

През седмицата от 14 до 20 февруари ще имате повече срещи или контакти с приятели, които са по-млади от вас, и които въпреки възрастта си ще имат на какво да ви научат или ще ви предоставят полезна за вас информация, знания. Особено интересни и полезни за вас ще бъдат приятелски или професионални отношения с хора, родени под водни зодиакални знаци.

През тази седмица може да възникне недоразумение, което да прерасне в спор или конфликт с жена. Тя може да е личност, която ще пътува през тези седем дни или, която живее в друго населено място. Като цяло представителите на този зодиакален знак ще са подложени на повече напрежение при изпълнение на ежедневните си задачи. Седмицата ще се запомни с някои неприятни новини, които могат да бъдат свързани с работа или с някаква институция. Неприятния момент тук ще бъде свързан с факта, че вие предварително сте имали по оптимистични очаквания за развитието на конкретната ситуация или отношения. През седмицата избягвайте конфликти или противопоставяне на колеги и ръководители. През седмицата ще получите новини, които ще ви натъжат или разочароват, но не е задължително те да ви касаят пряко.

Момчетата и момичетата ще трябва да вложат повече енргия и внимание в училищни, университетски или професионални занимания и задължения. Тези неща на всяка цена трябва да ви бъдат приоритет. Може да имате срещи или разговори по важни за развитието, образованието и кариерата ви дела. През тези седем дни не всяко задължение, работа или отговорност ще ви бъдат приятни, но хубавите емоции ще дойдат тогава, когато ги изпълните (приключите) с успех.

Мъжете ще са много активни през тази седмица, защото ще има и много динамика по отношение на вашите социални и професионални контакти. Много по-динамично и интересно ще се развиват различни събития в страната, където живеете. Ще изисквате и ще подавате важна информация на ваши приятели, колеги, съмишленици. Личното ви време ще бъде малко (ако сте от активните представители на този знак), но резултатите ще си заслужават усилията ви.

Жените ще преминат през различни моменти на паника, страх, неувереност, несигурност, по-скоро под влияние на други хора, отколкото поради възникване на реални ситуации. Много негативно могат да ви въздействат коментари на хора родени под огнени или земни зодиакални знаци. Изненадите през седмицата ще бъдат интересни, но още по-интересни ще се окажат вашите реакции свързани с тях.

Телец

През седмицата от 14.02 до 20.02 ще имате по-голяма яснота или идея как да разрешите свои стари неприятности или как да отстраните от живота си хора, които ви създават такива.

През тези седем дни ще имате по-голяма увереност в собствените си действия и решения, и това ще ви направи непоколебими при тяхното следване и изпълнение. Седмицата обаче може да ангажира вниманието ви със стари здравословни проблеми, които касаят вас лично или друг човек от семейството. Събитията ще изискат по-категорично, внимателно или постоянно лечение, независимо от вашите страхове. През тази седмица приятните изненади, събития и преживявания ще бъдат свързани със семейството ви, с близки или с по-далечни роднини. Това ще бъде благоприятна седмица за годеж, сватба, юбилей или друго специално семейно събиране. Седмицата ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, а някои от вас дори могат да бъдат приятно изненадани от неочаквани пари. Добрите тенденции през седмицата не бива да ви правят невнимателни. Възползвайте се от всяка благоприятна ситуация, и останете честни и откровени с хората около вас.

Момчетата и момичетата ще се наложи да се съобразяват с много хора и с най-различни обстоятелства. Здравето ви също може да бъде нестабилно и да ви създава някакви неразположения, независимо че сте млади. По-големи притеснения или проблеми ще има при момчетата, отколкото при момичетата, което ще се дължи на по-голямата ви емоционалност и чувствителност през тези седем дни.

Мъжете ще очакват през тази седмица да получат някакви новини или резултати от предишни свои действия. Събитията ще се развиват по-бързо от вашите очаквания и това на моменти може да ви създава нежелан стрес. Финансово не се очакват проблеми, но значение ще имат и собствените ви решения и действия.

Жените ще имат срещи с трдуни по характер хора или ще ви се наложи да общувате с тях, което ще ви създаде вътрешно напрежение и дискомфорт. Тези хора могат да се появят в дома ви, в работата ви или на обществено място. Изненади може да преживеете от страна на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Неприятна новина може сериозно да разстрои някои от вас.

Близнаци

През седмицата от 14.02 до 20.02 избягвайте да са ангажирате с разрешаването на имуществени дела, тъй като има вероятност вие да си заблудите в нещо или някой умишлено да ви излъже. Ако ви се налага да правите важни и скъпи покупки, внимателно проверявайте цена и качество, както и коя е страната производител на съответната стока. Ако ви предстои да присъствате на събиране по специален повод, което ще изиска покупка на подарък, постарайте се да бъдете оригинални, за да не останете разочаровани.

През тази седмица в живота ви ще има присъствие на много хора по различни поводи, както в дома ви, така и на работното ви място или при различни обществени мероприятия. Това ще изисква от вас внимателно общуване и нагласа към настроението и очакванията на най-различни хора. През седмицата любовта ще бъде източник на приятни емоции, особено ако сте съумели да запазите хармония и разбирателство в отношенията си. Това ще бъде благоприятна седмица за вземане на важни решения свързани със сериозно обвързване, като създаване на семейство, зачеване на дете и други.

През тези седем дни ще обмислите внимателно възможността да кандидатствате за кредит, да закупите някаква вещ или имущество на изплащане, да се възползвате от ипотека. Осъзнавате, че това е сериозно решение и ще си дадете достатъчно време за размисъл и за проверка на детайлите по един такъв договор, преди да предприемете такава стъпка.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на различни вълнения, в някои случаи свързани със събития в живота на момиче: съученичка, приятелка, роднина. Седмицата не обещава някакви значителни успехи в живота ви, но пък ще имате достатъчно време да се огледате около ваши несвършени все още задачи или обещания. През седмицата бъдете внимателни като отношение, пример, помощ към по-млади от вас хора или деца.

Мъжете ще търсят доказателства за свои съмнения, притеснения относно различни важни теми от живота свързани със семейството, работата, обществения или политическия живот. Избягвайте да търсите източника на една интрига или фалшива информация, защото това няма да ви отведе никъде. Имате една силна и позтивна седмица, в която ще трябва да вложите енергия в неща, които имат значение за бъдещето ви. Някои събития ще имат бързо и неочаквано развитие през тези седем дни.

Жените ще преминат през седмица на динамично общуване с различни хора поради развитие на важни събития в семейството, работата или в обществото, където живеете. Възможно е да възникнат неочаквани притеснения, страхова около събития, които ще възникнат изнендаващо. Внимание ще изискат отношенията ви с представители на огнените зодиакални знаци, особено ако имате да разрешавате някакви неприятности с тях.

Рак

През седмицата от 14 февруари до 20 февруари ви предстои да преживеете изненада, която ще има връзка с новина. Най-вероятно така ще получите полезна за вас информация, която ще определи плановете ви за близкото бъдеще. Това може да създаде у вас добро настроение през тази седмица.

През тези седем дни ще имате важни отношения с хора от кръга си колеги или съмишленници в една обществена или политическа кауза. Ще ви се наложи да се срещнете с определени хора или да посетите инстанции, за да обсъдите или разрешите ваши финансови дела. Ще имате благоприятна седмица за уреждане на недоразумения свързани с пари, плащания, кредити и др. Седмицата ще е стабилна във финансов план и ще може да очаквате конкретни финансови постъпления. Те ще бъдат благодарение на собствените ви действия, или ще постъпят в семейната хазна чрез останалите членове на семейството ви. Седмицата ще бъде по-емоционална в отношенията ви с човек, който ще има желание да властва, да определя действията на хората около себе си.

Ако сте родители на вече пораснали деца ще имате ангажименти с тях, свързани с тяхното жилище, техните собствени деца, с покупка на нов автомобил за тях и др. През тази седмица може да бъдете щедри, но останете и разумни. Прибързаните действия на емоционална основа ще ви създадат проблеми през следващите седмици. Ще имате благоприятно време за любовни и романтични преживявания, стига да не капризничите и да не манипулирате партньора си за неща, които не харесва. За някои от вас седмицата носи преживяване свързано с неприятен инцидент или ще бъдете свидетели на такъв. Има вероятност да се повлияете много в своите действия и решения от хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Момчетата и момичетата ще променят свои планове и цели вследствие на различни новини, които предстои да получите през седмицата. Понякога може да имате необясним страх или притеснение от неизвестността пред вас, но ще намирате достатъчно сили или причини сами да се успокоявате. През седмицата ще ви зарадва разговор или преживяване свързано с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Мъжете ще се дразнят от поведението на жена, която през тази седмица ще иска да бъде център на вниманието или ще иска другите да следват единствено нейните желания. Ще търсите начин с хитрост или някакъв вид манипулация да се избавите от това нейно поведение. Възможно е да бъдете повикани някъде по спешност, а причината да се окаже незначителна. Твърде много провокации ще има рез тази седмица спрямо вашето търпение. Не са изключени гневни реакции от ваша страна.

Жените ще трябва добре да балансират професионалните си и домашни задължения, защото и в двете области ще имате много задачи и отговорности. Внимание ще изиска работа с пари, за тези от вас, които работят в банка, във финансова институяция, счетоводство, касиер и др. През седмицата от вас ще се изиска едни ново, по-практично планиране на семейния бюджет поради предстоящи по-големи разходи.

Лъв

През седмицата от 14 февруари до 20 февруари ще трябва да се фокусирате върху стриктното и коректно изпълнение на семейните ви и домашни задължения. Независимо от вашата възраст, мнозина от роднините ви ще разчитат на вашата помощ и съдействие. Това ще бъде благоприятна седмица за годеж, сватба или организиране на друго важно семейно събитие за тези от вас, които имат подобни планове.

През тези седем дни ще се наложи да вземете важни решения свързани с бъдещето на по-възрастни родственици. Тези решения може да имат връзка с тяхното място на живеене, медицинска терапия и други специфични действия и ситуации. Това ще бъде благоприятна седмица за развитието на съдебно дело свързано свързано с развод, с някакъв вид подялба или с разрешаването на други междуличностни отношения. През тези седем дни често ще усещате, че сте облагодетелствувани от съдбата по някакъв начин, че имате късмет, но това не трябва да ви прави самонадеяни или да наранявате другите с неуместни коментари или саркастични забележки. Важна и положителна роля в живота ви през седмицата ще има от страна на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, с които имате роднински отношения или старо приятелство.

През седмицата може да възникне неочаквано притеснение свързано с пари или с финансов документ, което ще премине бързо, след правилни и практични решения и действия от ваша страна.

Различни изненади могат да очакват момчетата и момичетата през тази седмица. Понякога ще ви бъдат приятни, понякога ще ви трябва време да осъзнаете дали те са за ваше добро или не. Като цяло това ще бъде един от силните ви периоди през годината, в който нищо няма да получите даром, но всяко ваше усилие и труд ще бъде подобаващо оценявано и възнаграждавано. През тази седмица на някои от вас ще се наложи да вземат важно решение свързано с бъдещето: нова форма на образование, обучение, кариера, специализация, преквалификация и др.

Мъжете ще имат успех в случай, че планират пътуване по работа или по семейни причини. Може да пътувате за да уредите някакъв документ или договор, както е и възможно да получите покана да посетите някого. Отношенията ви с мъже, особено с такива, които живеят на разстояние от вас ще бъдат важни и интересни. Ще имате теми за обсъждане, планиране на различни общи дейности или други важни и за двете страни действия.

Жените ще се сблъскат с проблеми, които сами сте предизвикали с поведението си през последните седмици. Вътрешно може да сте съжалили за свои думи или действия, но отзвука от всичко това едва сега ще се усети реално. Някои от вас ще бъдат изненадани от неприятна новина свързана с човек от миналото ви. Тази седмица ще се запомни със събития, които носят различни, понякога противоположни послания, като това може да предизвика някакво объркване или безпокойствие у вас.

Дева

През седмицата от 14 февруари до 20 февруари настроението ви ще варира между силни положителни емоции и моменти на по-голям стрес и паника. Като цяло интуицията ще ви дава знаци за развитието на едно или друго събитие, и всичко ще зависи от това дали ще и се доверите, или ще продължите да се борите с „вятърни мелници“.

През тези седем дни при добро желание от ваша страна много бързо ще можете да излизате от песимистични или депресивни настроения, но може и да задълбаете в тях, поддавайки се на различни страхове или манипулации. Седмицата носи разочарование или неприятно събитие свързано с човек, когото приемате за близък приятел или специална личност в живота си.

През тези седем дни ще ви зарадват различни събития или новини свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Тези неща носят много силни емоции или ще са предвестник на важни промени в живота ви. Това особено ще се усети при тези от вас, които имат интимен или брачен партньор в/от чужбина. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване с цел романтична среща и за любовни преживявания. През тази седмица ще имате повече работа и ще възникнат нови професионални ангажименти. Тяхното приемане обаче ще изиска от вас допълнителни разговори с хора, които не познавате, или с които не сте работили досега.

През седмицата ще ви зарадва или изненада новина свързана с кариерата или бъдещето на родственик, най-вероятно от вашето семейство.

Момчетата и момичетата ще срещнат първите по-сериозни затруднения през февруари. Те ще бъдат дотолкова сложни, че ще ви се наложи или да разчитате на късмета си или на помощта на близки хора. В същото това време седмицата ще ви донесе нови възможности за изява, за намиране на работа, която да ви осигури важни за вас доходи и др. През тези дни ще имате някаолко важни срещи или разговора, или ще присъствате на важно събиране, преживявания, които ще оставят някаква ярка следа след себе си.

Мъжете ще могат да постигнат добри резултати в работа или задачи свързани със семейството или кариерата, но ще бъде добре да се щадите от по-големи физически или психически натоварвания. Вие много добре знаете какви са вашите възможности, затова се съобразете с тях и не си причинявайте здравословни или физически проблеми. Тези от вас, които се борят с някакво вече възникнало заболяване, ще имат благоприятна седмица за лечение и терапия. Моментите на напрежение ще са свързани с ваши вътрешни усещания за несигурност и страх от неизвестното ред вас.

Жените ще навлязат в тази седмица с очаквания за успешна реализация на лични или професионални планове. Ще разчитате на дадени ви вече обещания или подкрепа от страна на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Тези от вас, които имат собствено дете ще се наложи да реализират своето обещание или да спомогнат за развитие на някакъв талант или интерес на своето дете. Домашните ви задължения няма да намалеят през тези седем дни, напротив. Повече хора ще разчитат на вас или ще ви търсят за помощ, съвет или подкрепа.

Везни

През седмицата от 14 февруари до 20 февруари ще бъдете изненадани от действията или темите за разговор, които ще имате с хора от приятелския ви кръг.

Седмица вещае важни и интересни събития с хора родени под въздушни или земни зодиакални знаци, с които имате познанство или приятелство от много години. През седмицата ще възникне необходимост от посещения в държавна, банкова, данъчна или съдебна институция. Вероятно това ще бъдат предварително планирани действия, свързани с важен разговор, уреждане на документи или присъствие на официална среща.

През седмицата може да очаквате добри новини в дома си свързани с ваши финансови интереси или с финансов успех на жена от кръга ви роднини. През седмицата ще имате възможност да уредите важен документ или договор, който ще има значение за дома и семейството. През седмицата ще намерите благоприятно за вас разрешение на неприятности или сложна ситуация с някой, с когото може да имате роднински или професионални контакти. Някои от вас ще запомнят тази седмица с неочаквано разрешение на една безизходна на пръв поглед ситуация.

Момчетата и момичетата ще се наложи да обменят информация или опит с хора, с които имат обща дейност, съученици, колеги и др. Ще ви се наложи да разговаряте по-често по телефона с хора, които ще имат значение за добрата реализация на ежедневните ви планове. През тази седмица ще преминете през няколко важни момента на объркване, когато ще се чувствате на кръстопът, притиснати да вземете важни решения или да предприемете някаква промяна. Бъдете внимателни с лични вещи или информация.

Мъжете трябва да се подготвят за действие в необичайни или неочаквани ситуации. Ден с ден няма да си приличат, нито ще може да планирате утрешния ден. може да възникне необходимост от неочаквано пътуване или да получите важна новина от друго село, град или държава. Ще има много движение в живота ви през тази седмица, но и много търпение ще ви трябва. Ще има за какво да се радвате, за какво да се чувствате горди и доволни, но преди всичко ви чака много работа.

Жените ще се наложи да поемат финансовите ресурси в семейството в свои ръце. Предстоят някои затруднения или по-големи разходи, които ще изискат внимание, пресметливост и прецизност. Възможно е да имате задачи свързани с различни документи или договори от финансов характер, но с каквото и да сте ангажирани през тези седем дни, ще успеете да се справите. Една неприятна новина може да ви разстрои, тъй като ще бъде свързана с човек, когото познавате.

Скорпион

През седмицата от 14 февруари до 20 февруари ще ви изненадат причините, поради които ще възникнат конфликти в семейството ви или с роднини. Определено ще бъдат неща, които досега не са имали сериозно значение в отношенията ви. Вероятно прояви на дребнавост или нереални очаквания за конкретно събитие или действия ще са в основата на тези неприятни сблъсъци.

През седмицата ще имате повече разходи от планирането, и въпреки че те ще бъдат за хубави неща, това може да бъде причина за притеснения и опасения за криза в семейния бюджет. Бъдете внимателни с финансови документи, които притежавате (като банкови карти и др.), които могат да бъдат присвоени и употребени без вашето съгласие. Седмицата вещае интересни или любопитни новини свързани с хора, които живеят на разстояние от вас. Мнозина ще използват тези седем дни за вземане на решение или уреждане на важни детайли около предстоящото пътуване. Няма да ви учуди една покана за гостуване в дома на приятели или роднини, които живеят в друго село, град или държава.

През седмицата внимание ще изискат действия, свързани с подобрения или ремонти на вещи в дома или друг вид собственост, която семейството ви притежава. Възможни са погрешни или прибързани действия, които ще доведат до забавяне, но като цяло подобни ситуации ще имат благоприятен завършек.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която външния им вид, личния им комфорт и самочувствие ще се окажат много важни и ще бъдат ваш приоритет. В това няма нищо лошо, но все пак вие не живеете сами, нали? Нека всичко в живота ви бъде балансирано и създадено, придобито в хармония с хората от вашето семейство. Всъщност някои от вас ще направят точно обратното от това, което написах по-горе. Ще вложите всички свои ресурси и време за да направите ваш близък човек да се чувства щастлив и обичан. Това ваше внимание може да има връзка със здравето или с някаква драма, която тази личност в живота ви преживява. Много интересни събития носи седмицата, но почти никакви изненади.

Мъжете независимо какви планове имат за тази седмица, различни причини ще ви задържат повече в дома ви или ще сте ангажирани с повече домашни задачи. В някои моменти това може да не ви прави впечатление, но в други ще имате желание да отидете някъде, да останете сами със себе си. Външно трудно ще показвате емоциите, които бушуват вътре във вас, но определено ще ви измъчват някакви страхове или тревоги. Надявам се, това ви напрежение да е напразно…

Жените ще трябва по-строго да контролират желанието си да купят това и онова, да се поглезят за външния си вид с неща, които утре няма да имат никакво значение. Бъдете красиви, но и не и разточителни. За съжаление някои от вас могат да се сблъскат с един пропуснат разход, който сега ще се окаже бреме за семейния бюджет. Внимание ще изискат договорни отношения с непознати хора. Присъствието в живота ви на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще бъде сложно през тази седмица, поради някои черти от техния характер.

Стрелец

През седмицата от 14 февруари до 20 февруари ще посетите различни институции, места или хора. Тези ваши действия ще са свързани с разходи или с други финансови действия, които ще направите през тези седем дни или в близко бъдеще.

През седмицата са вероятни срещи и разговори с приятели или роднини, които ще ви споделят техни финансови проблеми, и е вероятно да потърсят помощ или съвет от вас. За съжаление тази седмица ще натъжи мнозина с една неприятна новина, около развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате. През тези седем дни ще имате благоприятно време за организиране или осъществяване на пътуване с любимия човек или със семейството си, като затова не е задължително да имате специален повод. Възможно е посещение на интересни места или на интересно събитие. През тази седмица ще ви зарадва новина отдалеч, свързана с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Живота ви през тази седмица ще бъде наситен с най-различни социални, професионални и приятелски контакти, с хора с различни интереси, националност или религия.

Момчетата и момичетата ще преминат през някои здравословни проблеми свързани с различни инфркции, настинки, напрежение вследствие на по-голям стрес или поради някакво хронично, генетично заболяване. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, независимо около притесненията, които евентуално ще възникнат. Приятелските ви отношения ще се развиват хармонично, особено ако сте успели през 2021 да селектирате добре приятелите си по искренност и честност спрямо вас.

Мъжете ще имат малки, но разнообразни поводи за радсот и приятни вълнения. Ще отделите специално внимание на документи, с които ви предстои да се ангажирате през новата седмица. Ще имате благоприятно време за тези от тях, които са свързани с вашите финансови интереси. Тази седмица носи емоционално преживяване за вас свързано с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Жените ще се движат на максимална скорост почти през цялата седмица. Винаги ще имате много задачи, много хора ще разчитат на вас, а времето ви ще лети, без да ви дава достатъчно време за почивка. Новините ще идват отблизо или отдалеч, от различни източници и с различна (положителна или неприятна) информация. Преди всичко вълнения ще предизвикат тези, които са свързани с вашето семейство или роднини.

Козирог

През седмицата от 14 февруари до 20 февруари ще ви се наложи да погледнете по-реално на проблемите, които имате в романтичната си връзка или в брака си. В никой случай не си позволявайте да разчитате на обещания или на рутината, която сте създали в отношенията си. Проявите ли самонадеяност, или ако игнорирате опитите на партньора ви да промени вашите отношения, то тази седмица може да ви изненада с една неприятна ситуация. Възможно е да се преживее и друга ситуация, в която стабилни отношения ще са атакувани от интриги или злонамерени действия на други хора. При всички случаи не омаловажавайте събитията, които ще се случат в личния ви живот през тези седем дни.

През седмицата ще имате различни поводи за събирания или специални разговори с приятели. В повечето случаи тези неща ще са свързани с важни моменти в живота на хора, които живеят на някакво разстояние от вас. Би било добре още в началото на седмицата да приемете факта, че твърде малко от предварителните ви очаквания за седмицата ще се случат по начина, по който ги планирате. Винаги ще се намира нещо, което ще ги променя, или което ще прави тяхното осъществяване с много стрес или паника. През седмицата избягвайте да се противопоставяте на деца или млади хора, които искат да реализират някаква тяхна идея или цел. Ако вашето виждане е, че те ще допуснат голяма грешка, опитайте се с разумни доводи да им повлияете. В противен случай оставете ги да преживеят, това което им е дадено по съдба.

Момчетата и момичетата ще покажат една нова черта от характера си: желанието да отстояват своята позиция на всяка цена. Това може да бъде правилното поведение, но може и да бъде знак, че все още има какво да учите относно човешките взаимоотношения. Конфронтацията с по-възрастен от вас мъж ще покаже именно нещата, които трябва да научите. През седмицата ще имате съновидения свързани с хора, които никога не сте виждали досега в живота си или такива, които вече са преминали в Отвъдното.

Мъжете ще се наложи да търсят дипломатичен начин да преодолеят директен конфликт с човек, за когото знаете, че няма добри чувства към вас. Скритите и явните ви врагове през тази седмица ще бъдат много активни. Това ще изиска от вас да преосмислите поведението си спрямо определени хора.

Жените ще са настроени за романтика, любов, романтични изненади и други емоционални преживявания. Предстоят ви интересни срещи, събирания или участия в мероприятия свързани с една по-голяма аудитория (включително това може да бъде и онлайн събитие). Ще правите интересни планове за бъдещето си и ще бъдете оптимисти поради подкрепата, която имате до себе си.

Водолей

През седмицата от 14 февруари до 20 февруари ще трябва да избягвате стреса и паниката, тъй като причината за подобни състояния ще е по-скоро във вашата глава и във вашето въображение, отколкото в реалността. Причина за подобни ситуации може да бъде и вашата свръхемоционалност, която може да предизвика неочаквани или неприятни конфликти. Успеете ли да се предпазите от подобни преживявания, пред вас ще бъде една седмица, в която по един или друг начин ще усетите закрила от страна на съдбата и нейната благосклонност към вас.

През тези седем дни ще разговаряте за събития от миналото или ще се връщате към ваши стари приятели и познати, поради различни новини свързани с тях. Неочаквано наяве ще излязат някои истини или тайни, които няма да ви бъдат приятни, независимо че тяхното значение, вече не е актуално. През седмицата ще се преживеят моменти на емоционално напрежение в семейството или в дома ви, поради различия по-важни теми за семейството.

Опитайте се да се нагаждате към събития и към хора, с които ви предстоят контакти през тези седем дни. Бъдете тихи и скромни, търпеливи и дипломатични. Това е времето, в което може да покажете колко вашия дух е израснал и дали сте събрали достатъчно мъдрост, да учите и да напътствате другите. Седмицата може да се запомни от някои от вас със специални моменти в любовта. Това ще бъде подходящо време за търсене на нов партньор в живота чрез различните специализирани агенции за това.

Предстои ви да вземете решение около събитие, което ще се състои в рамките на тази седмица.

Момчетата и момичетата ще имат интересна и като цяло позитивна седмица, в която ще имате по-добри надежди за своето бъдеще. Ще бъдете повече харесвани от околните или ще съумеете да се представяте по-добре пред важни за вас хора. Много важно за вас през тези седем дни ще бъде умението ви да комуникирате с другите и да бъдете добри слушатели. Седмицата ще се запомни със събитие или с преживяване свързано с жена, най-вероятно по-възрастна от вас. Новите познанства ще са интересни, но не бързайте да обръщате гръб на старите си приятели. Скоро пак ще имате нужда от тях…

Мъжете ще усетят лиспа на достатъчно енергия, така необходима им за изпълнение на важните задачи през тази седмица. Възможни са леки неразположения, физически неудобства или друг някакъв дискомфорт. Домашните ви задачи ще изискат специално внимание. Здравето на блзиък човек ще се нуждае от някаква грижа. Децата, тези от вас, които имат такива ще имат нужда да прекарате повече време с тях.

Жените ще имат общи планове и ангажименти с други жени, които могат да бъдат от семейството, приятелки, колежки и др. За вас също приоритет през седмицата ще бъдат домашните и семейни задачи и отговорности. Възможни са ангажименти свързани с наследство, с имущество на възрастни родственици, с подновяване на стари планове или идеи.

Риби

През седмицата от 14 февруари до 20 февруари ще дискутирате с приятели или роднини бъдещето на момче или на мъж от кръга ви роднини или приятели. Предстои ви да вземете важни решения, които ще касаят не само вас, но ще рефлектират по някакъв начин и на хората от близкото ви обкръжение. Тази седмица може да ви изненада новина свързана с раждането на момче или с бъдещето очакване на такова.

През седмицата внимавайте какви неща купувате за дома си или за работата си, като това касае предимно техника, уреди и въобще неща, които струват скъпо. Оглеждайте и най-малките детайли за да не бъдете изненадани от страна на производител или от качество.

През седмицата ще ви бъде приятно да прекарвате по-голяма част от времето си с приятели, съседи или съмишленици, отколкото с роднини. Вероятно това ще се дължи на факта, че вие може да подбирате по този начин контактите си, докато с роднините е по-различно. През седмицата очаквайте добро развитие на професионалните ви ангажименти и планове. Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нова работа, за започване на нова дейност или за начало на нова кариера.

Момчетата и момичетата ще преминат през седем дни, в които ще могат да постигнат реален прогрес и напредък във важни за бъдещето си дела: образование, кариера, семейство. Ще възникне необходимост да вземате важни решения или да направите промени в живота си. Ще приемете благосклонно влиянието на човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион, особено в моменти, в които ще трябва да вземате решения за бъдещето си. Ако имате причина за контакт със съдебна или юридическа институция, то едва ли ще възникне някаква изненада за вас. Бъдете внимателни и помагайте на по-малките от вас, особено ако те са част от семейството ви.

Мъжете ще трябва да приемат с по-голяма сериозност новите си задачи и отговорности. Възможно е да се ангажирате с нещо, за което нямате достатъчно опит, но винаги може да научите нещо ново или да поискате помощ от по-опитни хора от вас. Любовният ви живот ще бъде важен фактор за вашето настроение и самочувствие, особено ако сте в групата на необвързаните. Тук има интересен знак за тези, които имат чувства към човек от собствения пол. Вероятно е интересно и перспективно приятелство с такъв човек, чрез агенция за такива запознанства.

Жените ще имат нови ангажименти с жени, както от кръга си роднини, така и с приятели. Ще очаквате да преминете през седмица на повече приятно общуване с хора от различни разстояния, но задачите ви свързани с вашето ежедневие ще бъдат доста и в никой случай няма да се за пренебрегване. Като цяло моите очаквания са за една спокойна, без големи сътресения или напрежение седмица. Вероятен е повод за празник в семейството или в кръга ви от роднини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари